Windows 7 na 150 milijuna

poruka: 53
|
čitano: 9.263
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 na 150 milijuna".
17 godina

Bila je kriza i nije se tolko trošilo da bi s početkom ove godine nakon kaj je rečeno da je kriza prošla svi počeli trošit ko ludi.

Baš me zanima kolko bude prodanih Win 7 u odnosu na XP jednog dana kad ugase prodaju sedmice i pređu na nešto novo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sedmica je najbolji microsoftov os do sada,pa zato zasluzuje i najbolju prodaju..

15 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows 7 na 150 milijuna
nece sedmic, nikuda, barem jos nekoliko godina, a bas me zanima koliko je tek piratskih sustava, ako je kupljno ovoliko puno
Zajebavanje mate ivanovca sc-ovi http://rapidshare.com/files/401344392/Sprdanje_mate_ivanovca.zip
16 godina
neaktivan

Ova mi slika baš odgovara temi novosti,a i nekako je moćna.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Sad se tek vidi koliko Microsoft utječe na prodaju hardvera. Kako je svatko shvaćao da neće se usrećiti prelaskom na Vistu tako je i kupovina računala + dogradnja stavljena na čekanje.

16 godina
neaktivan

haha pritaskih ima bar 5 puta vise a malo sam i rekaoracunaj da 80% kucnih racunala ima piratsku verziju.. ja neznam osobu koja ima original windowse.

17 godina
neaktivan

To misliš u HR? Jer mislim da je vani malo drugačija situacija. Pogotovo u USA...

Death walks behind you.
17 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

haha pritaskih ima bar 5 puta vise a malo sam i rekaoracunaj da 80% kucnih racunala ima piratsku verziju.. ja neznam osobu koja ima original windowse.

možda na balkanu. u EU, SAD-u, Aziji i sl. nije tako. i kućni korisnici koriste original OS-eve.

15 godina
protjeran

Tako je. Ja sam Windows 7 platio £40 i zadovoljan sam.

15 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Eto ja te moram razocarati, ali ne pripadam u onih 80%, jer posjedujem original Windows 7 Professional, Office 2007 Profesional Plus, Kaspersky Internet Security, Kaspersky Password Manager, TuneUp Utilities.

Mozda sam u manjini, ali krecem od pretpostavke, kako bih reagirao da netko piratizira moj software nad kojim sam proveo sate, tjedne, mjesece pa cak i godine.

Na balkanu je izrazito "glupo" kupiti original, kadana svakoj klupi ima piratski, ali praksa je pokazala da sa originalnim softwareom ima najmanje glavobolja. Uvijek redovan update i upgrade.

Vecina balkanaca vrijeme provedeno za racunalom trosi na ogranicavaje mogucnosti da se program nadogradi sam od sebe cime imaju stariju verziju s bugom, takvi najvise sude koji program valja koji ne, koji se rusi, a koji je stabilan.

17 godina
D4RKL1NG kaže...

To misliš u HR? Jer mislim da je vani malo drugačija situacija. Pogotovo u USA...

Je, tamo svi mole krunicu i nitko ne kopira programe, nema kriminala, nema nasilja, nema bogatih i siromašnih, nema rasizma, nema krize, nema nezaposlenih, ma raj na Zemlji. 

15 godina
protjeran
K4i53r kaže...
PlayMaker10 kaže...

Eto ja te moram razocarati, ali ne pripadam u onih 80%, jer posjedujem original Windows 7 Professional, Office 2007 Profesional Plus, Kaspersky Internet Security, Kaspersky Password Manager, TuneUp Utilities.

Mozda sam u manjini, ali krecem od pretpostavke, kako bih reagirao da netko piratizira moj software nad kojim sam proveo sate, tjedne, mjesece pa cak i godine.

Na balkanu je izrazito "glupo" kupiti original, kadana svakoj klupi ima piratski, ali praksa je pokazala da sa originalnim softwareom ima najmanje glavobolja. Uvijek redovan update i upgrade.

Vecina balkanaca vrijeme provedeno za racunalom trosi na ogranicavaje mogucnosti da se program nadogradi sam od sebe cime imaju stariju verziju s bugom, takvi najvise sude koji program valja koji ne, koji se rusi, a koji je stabilan.

i ja s piratskim win 7 imam redovan update...toliko o tome

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
17 godina
neaktivan

U Aziji koriste originale? LOL

Već vidim Kineze kako stoje u milijunskim redovima za kupit Win 7

17 godina
kanta kaže...
K4i53r kaže...
PlayMaker10 kaže...

i ja s piratskim win 7 imam redovan update...toliko o tome

imam i ja, imao sam i sa vistom, samo me jedan update zeznio, tj. skuzio je da su piratski, ali sam to lako rjesio

Zajebavanje mate ivanovca sc-ovi http://rapidshare.com/files/401344392/Sprdanje_mate_ivanovca.zip
15 godina
neaktivan

Da ne odgovaram svima pojedinacno, odgovor se odnosi na sve koji koriste piratski software.

Nije bitno da li imate ili nemate redovni update sa piratskom verzijom windowsa. Vec u tome da li nesto kradete ili ne? Ali izgleda da je to vasem mentalitetu isto. Ok ako je onda eto proslijedite svoje kartice tekuceg racuna, kreditne, revolving i pinove meni doma. Pa vi radite za placu, a ja cu vam je trositi i necete se ljutiti, biti cete zadovoljni.

Biti cete zadovoljni sto radite, a ja kradem od vas.

16 godina
K4i53r kaže...

Da ne odgovaram svima pojedinacno, odgovor se odnosi na sve koji koriste piratski software.

Nije bitno da li imate ili nemate redovni update sa piratskom verzijom windowsa. Vec u tome da li nesto kradete ili ne? Ali izgleda da je to vasem mentalitetu isto. Ok ako je onda eto proslijedite svoje kartice tekuceg racuna, kreditne, revolving i pinove meni doma. Pa vi radite za placu, a ja cu vam je trositi i necete se ljutiti, biti cete zadovoljni.

Da nisi ti Jadranka Kosor....Smijeh

Ona radi nešto slično tome...

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 13:19 (pirat).
17 godina
neaktivan

Super što imaju dobru prodaju jer piratskih je kopija i nekoliko puta više.

Također su carevi što (kućnim korisnicima) toleriraju makar i piratske kopije njihovog OS-a samo da svi ostaju na Windozima Namigiva

Inače - najbolji M$-ov proizvod do sada!

Lijep pozdrav ;)
16 godina
K4i53r kaže...

Nisam za kradju, ali mrzim ovakve dvolicne moralizatore, jer apsolutno ne virujen da i ti sam nisi nikad poslusao piratsku MP3-cu ili pogledao piratski film ...

17 godina
neaktivan
robx kaže...

sedmica je najbolji microsoftov os do sada,pa zato zasluzuje i najbolju prodaju..

Ne. To je zapravo bila Vista - MSov najbolji proizvod, možda ne po prodaji (nezasluženo), ali definitivno najbolji po temeljima koje su Vistom postavili za budućnost (na kojima je i nastala sama sedmica)

Potpis ;)
17 godina
odjavljen

stiv balmer i stiv đobs,moji omiljeni likovi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sad ste navalili na čovjeka jer je kupio original windowse??? 

pa da nisam na burzi  i da radim kupio bi i ja jer se za njih isplati dat lovu.

ali sve kaj imam na računalu ili je besplatno ili piratsko.

i istina je da bi radije imao original sedmicu

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
K4i53r kaže...

Da nisi ti Jadranka Kosor....Smijeh

Ona radi nešto slično tome...

Nisam, i nisam primjetio da ona to radi, vec sam uzeo paralelu kako svi sa piratskim verzijama kradu od ljudi koji se muce da naprave program... Ako nisi shvatio moj tekst procitaj post od PlayMaker10 i od kanta, zatim moj.

16 godina
K4i53r kaže...

Nisam, i nisam primjetio da ona to radi, vec sam uzeo paralelu kako svi sa piratskim verzijama kradu od ljudi koji se muce da naprave program... Ako nisi shvatio moj tekst procitaj post od PlayMaker10 i od kanta, zatim moj.

Nema potrebe i onak sam se zezal.Nemoraš se odmah ljutit...

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina
neaktivan
JoeFly kaže...
K4i53r kaže...

Nisam za kradju, ali mrzim ovakve dvolicne moralizatore, jer apsolutno ne virujen da i ti sam nisi nikad poslusao piratsku MP3-cu ili pogledao piratski film ...

Nisam dvolican, filmove volim gledati u kinu i cesto idem u kino, sto zbog boljeg zvuka sto kvalitete slike, naravno i na kucnom kinu gledam filmove iz videoteke, kaoi na maxtv iz njihove videoteke. U zivotu sam pogledao par piratskih filmova i nisu me odusevili snimci kamerom iz zadnjeg sjedista u kinu, ili artefakti zbog loseg ripanja, a o skripanju zvuka da ne govorim. Placam pretplatu za HRT tako da putem neta slusam sve potaje koje me interesiraju, a ako mi je neki cd toliko dobar, onda ga kupim. Eto sorry ako sam te uvrijedio svojim postupcima, ali tako je.

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
K4i53r kaže...

Nema potrebe i onak sam se zezal.Nemoraš se odmah ljutit...

Ne ljutim se :) samo kazem ako nisi pratio cijelu temu, dosta se krivo moze shvatti ako se procita samo moj post. :)

17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Također su carevi što (kućnim korisnicima) toleriraju makar i piratske kopije njihovog OS-a samo da svi ostaju na Windozima Namigiva

Nije baš da toleriraju, nego su izgubili bitku s piratiziranjem i nemreju to sprjecit pa je onda tak kak je.Nevinašce

15 godina
neaktivan
rambox kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Nije baš da toleriraju, nego su izgubili bitku s piratiziranjem i nemreju to sprjecit pa je onda tak kak je.Nevinašce

"Toleriranje" piratskih verzija i njima pomaze, jer se na taj nacin testira sama stabilnost sustava, jer svatko ima neki drugi program instaliran i windowsi se ne ponasaju isto kod svakoga i to im je dobar uvid u samu kvalitetu operativnog sustava. Vjerujem i da sami Microsoftovci prate po raznim forumima sto korisnici pisu o problemima. Kada se vecina iskristalizira tada i oni izdaju patchkoji na jedno vrijeme onemoguci piratiziranje. Dok god ima u vecini ljudi koji kupuju originale i donose dobit do tada se nece previse hvatati u borbu protiv kucnih korisnika. Kucni korisnici su ionako testni poligon za firme.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 14:46 (K4i53r).
15 godina
protjeran
mind_challenge kaže...

imam i ja, imao sam i sa vistom, samo me jedan update zeznio, tj. skuzio je da su piratski, ali sam to lako rjesio

moraš ćitat objašnjenja security updatea...odnosno ne dat da se sve automatski instalira nego rućno...obićno jednom mjesećno izađe neki koji ima veze s akzivacijom i sam tog odznaćiš da se ne instalira i idemo dalje

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
17 godina

Prednost piratstva je i sto korisnici doma rade na windowsima pa kad "udju" u neku firmu windowsi imaju prednost kao OS koji je lakse koristiti a i ljudi su na njemu profitabilniji. Zato na oglasima uglavnom traze poznavanje MS Windows i Office-e. Vise ljudi na Win, vise aplikacija za windowse, pa se naravno odmah povuce i Office s njima i tako to ukrug. I onda naravno kucni korisnici kupe komp pa dobe OEM win ili sami kupe retail verziju jer sedmica je odlican OS i nabavka nije "bacanje" para.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
K4i53r kaže...
JoeFly kaže...
K4i53r kaže...

Nisam dvolican, filmove volim gledati u kinu i cesto idem u kino, sto zbog boljeg zvuka sto kvalitete slike, naravno i na kucnom kinu gledam filmove iz videoteke, kaoi na maxtv iz njihove videoteke. U zivotu sam pogledao par piratskih filmova i nisu me odusevili snimci kamerom iz zadnjeg sjedista u kinu, ili artefakti zbog loseg ripanja, a o skripanju zvuka da ne govorim. Placam pretplatu za HRT tako da putem neta slusam sve potaje koje me interesiraju, a ako mi je neki cd toliko dobar, onda ga kupim. Eto sorry ako sam te uvrijedio svojim postupcima, ali tako je.

Ja ne razumijem da nikome nije palo na pamet da ljudi mozda nemaju para, da neki ljudi rade u skladistu za 15 kn po satu i jednostavno im je previse dati vise od pola place za win7. Vidim da ti ne predstavlja dati toliku lovu za windowse, dat pare za hrpu softwarea, platit HRT-u pretplatu i pored svega toga otic u kino te uzet ekstra velike kokice i kolu, otic u vip i kupit htc-ov mobitel itd. Drago mi je zbog tebe al u ovoj drzavi si u manjini.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice