Windows 10 Threshold 2 tek u studenom?

poruka: 28
|
čitano: 4.497
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 10 Threshold 2 tek u studenom?".
12 godina

I to su najveci problemi sto muce korisnike? Yea,u Americi mozda.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A zahtjeva im majko moja. Jedino ovo da mi se driver od grafičke ne update-a sam je dobro jer je i mene to nerviralo prvi dan.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

A to sto im kompletan start  i sve metro aplikacije prestanu radit iz cistog mira, nikom nista.

Win10 je doslovno nekonzistentno sklepano gov**, od elemenata sucelja sve do default aplikacija.

Ne znam nijednu osobu koja nije naisla neki problem otkad ga su ga instalirali.

Win8 je izgledao cudno, al je bar bio ispoliraniji.

3 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Windows 10 Threshold 2 tek u studenom?
Renesis kaže...

A to sto im kompletan start  i sve metro aplikacije prestanu radit iz cistog mira, nikom nista.

Win10 je doslovno nekonzistentno sklepano gov**, od elemenata sucelja sve do default aplikacija.

Ne znam nijednu osobu koja nije naisla neki problem otkad ga su ga instalirali.

Win8 je izgledao cudno, al je bar bio ispoliraniji.

Eh evo ja se javljam, nemam niti jedan problem, a vjerujem i mnogo drugih ljudi bi mogo reći isto, pa šta ćemo sad? Vjerujem da je frustrirajuće ali gotovo svaki novi OS prvih par mjeseci nakon izlaska ima tu i tamo koji iritantni bug, i to mislim i na Windowse, OSX i razne popularne Linux distre. Dakle, ništa novo u tome svijetu. Vjerujem da te nitko nije tjerao da se upgradeaš odmah, mogao si čekati nekoliko mjeseci kad u pravilu riješe većinu problema.

16 godina
Ukratko, trkeljas.
17 godina

Ovo da ne povlači grafičke drivere moraju eliminirat!

I ako žele da im više ljudi korsiti Edge trebaju dodati podršku za addonove...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Ovo trkeljanje @ renesis
14 godina
neaktivan

Meni se isto start u W10 često znao zamrznuti iz čistog mir,dali je ipravljen navedeni problem?,samo je to bilo dovoljno da se vratim dobroj staroj 7ici.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 12:16 (3n3m1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemogućnost izbora mjesta  downloada, zašto to? 

There is no job like cron job!

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Jaster_Rogue kaže...
 Eh evo ja se javljam, nemam niti jedan problem, a vjerujem i mnogo drugih ljudi bi mogo reći isto, pa šta ćemo sad? 

Od 29. 7. do danas sam instalirao desetku na 11 računala , i dosada nijedno od tih računala nema niti jedan problem.

Korisnici nisu informatičari, već na tim računalma rade ono čemu su računala i namijenjena : rad , zabava i učenje. 

I šta ćemo sad ..?

14 godina
odjavljen

Moja želja je da naprave jedan control panel... A ne ovako, jedan metro a jedan onaj običan control panel 

@ Meni se nikad nije zamrznio, koristim ga preko cijelog ekrana i radi ko podmazan. Samo mi ide na živce što kalkulator moram dva puta kliknuti da se otvori, na prvi klik ne reagira. I što isti ne gleda . kao decimalu nego samo , što nije bilo u prijašnjem kalkulatoru

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 12:57 (Dex.pwn).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

baš je zgodno ovako tatrane (iz w7, nakon čišćenja svih tragova w10, "telemetrije" itd.) promatrati kako raznježeni korisnici pišu svetom Satyi što da im donese u w10, jer će biti dobri.  sve to što biste htjeli imate u w7 (osim da vam šeće pesa, kiti bor i otčepi sudoper). koji ste onda q "nadograđivali" (ustvari, okljaštrili) prijašnji OS? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 7 hvala 0
17 godina

Ništa oni ne mogu tek tako riješititi dok im je sistem Updatea (mislim na Buildove) ovakav kakav jeste. Od 98xx Builda nadograđujem na 10532. Daj Celan ISO fajl pa da vidimo kako to funkcioniše, i vjerujem da i sami nisu svjesni (možda teški debuger treba da se otklopča klukpo) kakve probleme nadogradnje ti Buildovi prave.

Što se tiče ovih zahtjeva, apsordno su smiješni, budući da u njima aktivno učestvuju samo Insideri. Za sve sam ocjenjivao i pisao preporuke (za što sam dobio k'o fol virtualne medalje) ali Calendar i Inbox mi nikada nije padao na pamet. Samo 5-ti zahtjev ima smisla, ali i to manje više tko non stop čaprka po Contro Panelu, napravi sebi kako ti štima i mirni svi.

Tamnija tema ima smisla, i tih estetskih promjena možda da.. ali realno gledajući najveći su problem Driveri.

ja sam još uvijek na Insideru i ne znam zašto mi Photos nekad radi, nekada ne FIlmovi i Groove glazva beskorisni su ako prvi od njih ne podržava titlove. BIti će na 20 godina novijome sustavu postavljati programe koje su još iz Windowsa 95 postojali (konkretno mislim na Winamp i MPC-HC).

A najgori su mi ovi kuknjaši koji su skočili sa 7-ce na 10-tku pa očekivali neko hybridno čudo pa onda skontali da je 8.x savršen sustav (da - još uvijek bolje od 8.1 ne može).  Da vidim sada kako vam formula za dobar-loš windows izgleda.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
DSkyline kaže...

A zahtjeva im majko moja. Jedino ovo da mi se driver od grafičke ne update-a sam je dobro jer je i mene to nerviralo prvi dan.

ma ne samo driveri, hocu da bude sve kako je prije bilo sa prethodnim windows apdejtima, da imam potpunu kontrolu sta cu apdejtovati a sta necu, i da vidim detaljnije koji je update u pitanju i koja je velicina tog updatea

sad udjem u windows update settings i odmah mi poceo skidati novi build, jesam insider, ali bar mi je mogao ponuditi hocu li sad da svucem update ili kasnije

ovo im nije trebalo al eto

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
17 godina
Jaster_Rogue kaže...
Renesis kaže...

...

Eh evo ja se javljam, nemam niti jedan problem, a vjerujem i mnogo drugih ljudi bi mogo reći isto, pa šta ćemo sad? Vjerujem da je frustrirajuće ali gotovo svaki novi OS prvih par mjeseci nakon izlaska ima tu i tamo koji iritantni bug, i to mislim i na Windowse, OSX i razne popularne Linux distre. Dakle, ništa novo u tome svijetu. Vjerujem da te nitko nije tjerao da se upgradeaš odmah, mogao si čekati nekoliko mjeseci kad u pravilu riješe većinu problema.

Bio sam insider sve do zadnjeg builda i iz tocno tog razloga nisam jos upgrejdao jer jos sustav nije doraden.

Zato i postoji QA da se ne izdaje sustav koji nije dovoljno testiran, ali su ga oni izdali svjesno znajuci da ce imat problema uz odredenu sansu da ce netko naletit na te probleme, jer inace ne bi bio Winows Feedback pun prijava bugova i opcenito negativnog feedbacka.

Smijesno je da programi tipa StartIsBack ili Classic Start rade bolje na Win8 nego ono sto su Microsoft inzinjeri napravili sa startom u Win10. Cak nije ni integriran u sustav nego je nekakava blesava standalone wpf aplikacija.

A znam za probleme jer sam hrpi ljudi morao nesto sredivat premda sam im govorio da se jos malo strpe.

A za sve je kriv Get Windows 10 gumb koji ih je mamio da kliknu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 14:45 (Renesis).
17 godina

Obavezno bi trebalo da daju Direct X 12 podršku na Windows 7 i Windows 8 i 8.1.

U windows 10 Microsoft obavezno treba dati da se bira update i da pokazuje velićinu i info što taj update radi. 

Druga stvar je da malware ugrađen u Windowse trebaju maknuti. Treće je da ne forsiraju update drivera.

No kao što se već zna ništa od nabrojanog se neće napravit.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Envy kaže...

Ništa oni ne mogu tek tako riješititi dok im je sistem Updatea (mislim na Buildove) ovakav kakav jeste. Od 98xx Builda nadograđujem na 10532. Daj Celan ISO fajl pa da vidimo kako to funkcioniše, i vjerujem da i sami nisu svjesni (možda teški debuger treba da se otklopča klukpo) kakve probleme nadogradnje ti Buildovi prave.

Što se tiče ovih zahtjeva, apsordno su smiješni, budući da u njima aktivno učestvuju samo Insideri. Za sve sam ocjenjivao i pisao preporuke (za što sam dobio k'o fol virtualne medalje) ali Calendar i Inbox mi nikada nije padao na pamet. Samo 5-ti zahtjev ima smisla, ali i to manje više tko non stop čaprka po Contro Panelu, napravi sebi kako ti štima i mirni svi.

Tamnija tema ima smisla, i tih estetskih promjena možda da.. ali realno gledajući najveći su problem Driveri.

ja sam još uvijek na Insideru i ne znam zašto mi Photos nekad radi, nekada ne FIlmovi i Groove glazva beskorisni su ako prvi od njih ne podržava titlove. BIti će na 20 godina novijome sustavu postavljati programe koje su još iz Windowsa 95 postojali (konkretno mislim na Winamp i MPC-HC).

A najgori su mi ovi kuknjaši koji su skočili sa 7-ce na 10-tku pa očekivali neko hybridno čudo pa onda skontali da je 8.x savršen sustav (da - još uvijek bolje od 8.1 ne može).  Da vidim sada kako vam formula za dobar-loš windows izgleda.

Zašto ti trebaju titlovi za pretpostavljam filmove na engleskom?

15 godina

sam vi laprdaje, fidbikešite, radite đabe za ono kaj su oni trebali napraviti, i fino to ispeglajte do prvog sp1/threshold2/whatever, pa će tata da skine čisti ISO file i da instališe...  :P

4 0 hvala 1
11 godina
protjeran

Ja sam instalirao Windows 10 na 20 racunala u teretani i nitko se dosad nije zalio. To je sve sto mogu reci, solidni su kao svicarski sir.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ivo Robić kaže...

Ja sam instalirao Windows 10 na 20 racunala u teretani i nitko se dosad nije zalio. To je sve sto mogu reci, solidni su kao svicarski sir.

Teretana sa 20 računala. 

14 godina
odjavljen
Moraju biti u toku s gym bajom.
17 godina

Meni su za sad solidni, ima nekih sitnica koje me vesele, načelno sam imao manje problema s osmicom, no ovo je friško pa... Na desetki mi se desi da mi po bootu ostavi drivere za monitore disableanima, pa ne rade color profili dok ne enableam monitore. Glupo, ali nema veze, ne dogodi se svaki dan, a i vidim kad se dogodi jer su boje okoliša banana. Ostalo mi šljaka ok. U Edgeu je rendering svega ružan do besvijesti, pogotovo fontova, nema pluginova, jednom riječju bezveze browser za sad. Valjda će to srediti s vremenom.

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako se pita moj laptop (sa 8.1 na 10) i PC (sa 7 na 10) taj Threshold 2 nije niti potreban, ne sjećam se kada mi je zadnji put ovako dobro radilo, niti jedan error, sve radi brzo i bez greške. Prije bih rekao da ljudi imaju probleme sa driverima za koje su krivi proizvođači a ne Microsoft. Ja sa tim nemam problema. Jedino što mi fali su ekstenzije na Edge-u, samo to je razlog zašto ga ne koristim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 10:32 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
17 godina

Još mi je na jednom PC-u ostao i u zadnje vrijeme stalno neki problemi, ili ronda po disku kao luđak opet, ili se refresha desktop nakon standby-a i sve na desktopu razbaca (iako me to ne brine, žena ima 1000000 ikona i onda mene krivi), zna biti užasno spor u nekim situacijama u odnosu na 8.1/7, boot je sporiji od w7 i w8.1, start se zna zablokirat, ima još sitnica, radi uglavnom, ali trebaju još popeglat... Također ovaj novi start mi je baš ni vrit ni mimo. Srećom da classic start radi na w7/w8/w10 podesim jednom, exportam config i na svim kompovima isto... to se zove kvalitetno programiranje.

http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lovacmaki kaže...
Envy kaže...

* * *

Pa predpostavljam da mi engleski nije maternji jezik. I da, kojim slučajem gledam domaće filmove ja bi i za njih u svokam slučaju titlove postavio. A da ne govorm da sve više gledam kinesku, korejsku, bollywood produkciju, o japankim horrorima da ne govorm.

Poanta je u tome da nema razloga da se svi pravimo ovdje kao da bolje engleski pričamo od hrvatskog. Je li ti jasno sada zašto?

14 godina
protjeran
Envy kaže...
lovacmaki kaže...
Envy kaže...

* * *

Pa predpostavljam da mi engleski nije maternji jezik. I da, kojim slučajem gledam domaće filmove ja bi i za njih u svokam slučaju titlove postavio. A da ne govorm da sve više gledam kinesku, korejsku, bollywood produkciju, o japankim horrorima da ne govorm.

Poanta je u tome da nema razloga da se svi pravimo ovdje kao da bolje engleski pričamo od hrvatskog. Je li ti jasno sada zašto?

Jedna od prednosti neimanja titlova je to da si prisiljen ga učiti (engleski) i samim time postaješ bolji u tome, a i to da na domaće filmove stavljaš titlove ne razumijem zašto, jer postoje slušalice ako moraš stišavati..

Ostali jezici ok.. Titlovi su neizbježni iako naravno, postotak takvih filmova je većini ljudi ipak u manjini samim time i potreba za takvim playerom..

Druga stvar da se takav player ne može skinuti..

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 1:31 (lovacmaki).
16 godina

@bunkermax: Osobno mi je drago što nisi imao problema s instalacijama Desetke, ali problem s blokiranjem start menija i metro apps-ova definitivno postoji i pogodio je priličan broj korisnika. To se ne može poreći. Još je gore, što za taj problem uopće ne postoji nikakav fix, već su korisnici osuđeni na restore slike diska ili novu instalaciju. Ja sam Desetku provao staviti na dva računala. Na jednom mi radi bez ikakvog problema, na drugom (mini pc Acer Veriton), nadogradnja je prošla bez problema, međutim nakon drugog restarta pogodio me gore navedeni problem. Kako se radi o računalu koje podržava puno toga (od meteorološke postaje koja šalje podatke na više od 10 servisa i web stranicu, dvije panoramske kamere, senzor za potrese koji svaki minut šalje podatke na sveučilište Stanford preko Bonic aplikacije), ostalo mi je samo na brzinu vratiti sliku Osmice...

Čudno mi je samo kako MS šuti o tome, a vidljivo je da nije uspio napraviti implementaciju dva različita shell-a u jedan OS bez bugova...

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 6:24 (BlackMoon).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
lovacmaki kaže...
Envy kaže...
* * *

Jedna od prednosti neimanja titlova je to da si prisiljen ga učiti (engleski) i samim time postaješ bolji u tome, a i to da na domaće filmove stavljaš titlove ne razumijem zašto, jer postoje slušalice ako moraš stišavati..

Ostali jezici ok.. Titlovi su neizbježni iako naravno, postotak takvih filmova je većini ljudi ipak u manjini samim time i potreba za takvim playerom..

Druga stvar da se takav player ne može skinuti..

A gle prije svega da krenem od kraja.. tipičan problem za MS Playere svaki živi player od njih tri biliona podržava titlove dok to aplikacija Filmovi i TV ne podržavaju.

A što se tiče ostatak tvog posta, hm... slušalice možda i nisu praktično rješenje, a što se tiče učenje jezika najbolje se uči ako gledaš primjreice film na engleskom sa engleskim titlom (ili njemačku emisiju neku sa njemačkim titlom) jer postoji šansa da neku frazu ili riječ uvijek zamjeniš sa drugom ili još gore da ju nikada ne naučiš. Barem sam ja po tom savjetu zbog posla kada sam morao naučiti i pisati engleski skoro kao i hrvatski upravo tako radio.

Na kraju krajeva, lično meni, titlovi me opuštaju (ne moram ja uopšte geldati u njih) ali ne moram se baš toliko koncetrisati na sam jezik, a ionako da ne idemo dalje u argumentaciju ovo je samo kriika na Microsoftovu politiku, jer izgleda da će poklanjati Windowse džaba a Solitaire koji je sa nama od 1990-te tj. od Windowsa 3.11 početi naplaćivati (!!!)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice