Windows 10: sljedeće poglavlje

poruka: 9
|
čitano: 2.729
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 10: sljedeće poglavlje".
17 godina
odjavljen

Da barem predstave i wp10... Živo me zanima na što će to ličit.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Windows 10: sljedeće poglavlje
skank666 kaže...

Da barem predstave i wp10... Živo me zanima na što će to ličit.

WP10 se jednostavno zove W10

Posto je Desktop windows u 8ici dobio mobile feature, ja se nadam da ce "WP" dobiti desktop feature pa da napokon furam premier i na mobitelu! :D

17 godina
neaktivan

ja ću pričekati "lost chapters" {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gledajući povijest MS-ovih sustava desetka, nakon SP1, bi mogla valjat.

0 10 hvala 0
12 godina
neaktivan
Luda rajcica - na mobu te desktop aplikacije pogotovo premiere neces moci koristiti bar ne u punoj fukcionalnosti. Evo naprimjer davno kada sam imao amd procesor duron 750mhz nisam mogel instalirati neku adobeovu aplikaciju jer je napisalo da moj proc nema neke instrukcije zaboravio kako su se zvali ali znam da su ih intelovi procesori imali. Ono sto zelim reci, da nemozes ocekivati da ce desktop aplikacije pisane za x86 procesor raditi jednako dobro na arm procesoru. Ja mislim da arm procesorima fale puno instrukcija i da je preves nategnuto ocekivati da ce ms omoguciti da na wp imate imate ono sto ima desktopu.
13 godina
neaktivan

win 10 mozda na preplatu{#} "well time to go linux then...."{#}

TD collector

1 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Killua kaže...

Svi trube i prijete tim linuxima i opet ostanu na Windowsima, priča koja nas prati već 15 godina.

17 godina
odjavljen
nitro_vip kaže...

Gledajući povijest MS-ovih sustava desetka, nakon SP1, bi mogla valjat.

Sigurno si probao, aktivno koristio ili samo lupetaš gluposti?

Killua kaže...

A di to majke ti piše???

My name is Legion... For we are many!
11 godina

Windows 10 su odličan, dosad najbolji Windows OS !

8.1 i pogotovo 8 mi se nisu svidjeli, najviše zbog forsiranja Metro UI-ja preko cijelog ekrana, charms barova i sličnih p....a, ali 10-ica (build 9879) je dosad najbolji Windows koji sam koristio.

Definitivno je znatno brži od 7-ice (i to sa sporim 5400 rpm diskom i dual core konfom), kako bi bilo sa SSD-om unutra, mogu tek zamislit), vuče sve najbolje iz nje (start meni vrlo sličan onome u 7-ici) ali i sve najbolje iz 8.1-ice te naravno novosti iz 10-ice pak (od animacija kod loadanja appova do svega ostalog). I vrlo je stabilan, čak i na laptopu koji je u pravilu mušićaviji s drajverima. A još nije niti u Consumer preview-u. Podržava nativno play .MKV-a, ne moraju se instalirati i drugi esencijalni programi kao za mount ISO datoteka, kao kod 7-ice kojoj task manager izgleda smiješno u usporedbi sa ovim novima...čak mi se i dizajn ikona te općenito dizajn OS-a + animacije daleko više sviđa od 7-ice za čijim dizajnom mnogi i danas nariču.

Što se mobitela tiče, tu nisam fan Windowsa, odnosno mišljenja sam da je Android trenutno puno bolje rješenje. Ali, tko zna...

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2014 15:54 (skyactive).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice