Da barem predstave i wp10... Živo me zanima na što će to ličit.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da barem predstave i wp10... Živo me zanima na što će to ličit.
WP10 se jednostavno zove W10
Posto je Desktop windows u 8ici dobio mobile feature, ja se nadam da ce "WP" dobiti desktop feature pa da napokon furam premier i na mobitelu! :D
ja ću pričekati "lost chapters" 
Gledajući povijest MS-ovih sustava desetka, nakon SP1, bi mogla valjat.
win 10 mozda na preplatu
"well time to go linux then...."
win 10 mozda na preplatu
Svi trube i prijete tim linuxima i opet ostanu na Windowsima, priča koja nas prati već 15 godina.
Gledajući povijest MS-ovih sustava desetka, nakon SP1, bi mogla valjat.
Sigurno si probao, aktivno koristio ili samo lupetaš gluposti?
win 10 mozda na preplatu
A di to majke ti piše???
Windows 10 su odličan, dosad najbolji Windows OS !
8.1 i pogotovo 8 mi se nisu svidjeli, najviše zbog forsiranja Metro UI-ja preko cijelog ekrana, charms barova i sličnih p....a, ali 10-ica (build 9879) je dosad najbolji Windows koji sam koristio.
Definitivno je znatno brži od 7-ice (i to sa sporim 5400 rpm diskom i dual core konfom), kako bi bilo sa SSD-om unutra, mogu tek zamislit), vuče sve najbolje iz nje (start meni vrlo sličan onome u 7-ici) ali i sve najbolje iz 8.1-ice te naravno novosti iz 10-ice pak (od animacija kod loadanja appova do svega ostalog). I vrlo je stabilan, čak i na laptopu koji je u pravilu mušićaviji s drajverima. A još nije niti u Consumer preview-u. Podržava nativno play .MKV-a, ne moraju se instalirati i drugi esencijalni programi kao za mount ISO datoteka, kao kod 7-ice kojoj task manager izgleda smiješno u usporedbi sa ovim novima...čak mi se i dizajn ikona te općenito dizajn OS-a + animacije daleko više sviđa od 7-ice za čijim dizajnom mnogi i danas nariču.
Što se mobitela tiče, tu nisam fan Windowsa, odnosno mišljenja sam da je Android trenutno puno bolje rješenje. Ali, tko zna...