WhatsApp od sada i na desktopu

poruka: 42
|
čitano: 4.814
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WhatsApp od sada i na desktopu".
15 godina
neaktivan
Re: WhatsApp od sada i na desktopu
old news ima ono..

0 0 hvala 0
13 godina

A zašto moraš biti non stop povezan sa mobom?

Zar se to nije moglo riješiti na način da ukucaš broj moba na kojem ti je wp, na mob dobiješ kod, ukucaš kod u desktop aplikaciju i eto ga?

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
crazy_luđak kaže...

Ključno pitanje je moramo li biti povezani s mobitelom na net da bi koristili desktop verziju jer to je bilo glavno ograničenje whatsapp weba

Nazalost da. Ovo je identicno whatsapp webu, stoge i dalje jednako polu-korisno.

16 godina
neaktivan

Telegram to ima upravo tako riješeno - jednom registriraš desktop aplikaciju sa brojem telefona i to je to. Praktički ju koristiš bez mobitela nadalje.

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
F10EXX kaže...

Zato sto ima ruzan UI i zato sto nitko od mojih nije na Viberu, a svi su na Whatsappu. Od staraca, frendova, kolega, doktora. Nema nista bolje od toga da doktoru posaljes da ti treba uputnica i recept. :)

Ja sam mislio da bi takve stvari trebale biti povjerljive, samo izmedu pacijenta i doktora.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
16 godina
neaktivan

dax-lax imam 10-ku na pc-ju 

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 20:39 (zeko73).
11 godina
neaktivan
Meni također ne prolazi instalacija,javlja grešku.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Nažalost, nije moguce instalirati na 32-bitna računala. Divno. Jel to moguce kako srediti? Otvori se prvi prozorcic gdje ucitava Wap za instalaciju, i onda Error. Inace, zbog igranja ljudi koji su mi stavljali Windowse, imam Windows 10 Enterprise 32-bitni (x64 based processor). Pomoc?

Kako ga zavarati da instalira :D

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
m3zzz00 kaže...

Nažalost, nije moguce instalirati na 32-bitna računala. Divno. Jel to moguce kako srediti? Otvori se prvi prozorcic gdje ucitava Wap za instalaciju, i onda Error. Inace, zbog igranja ljudi koji su mi stavljali Windowse, imam Windows 10 Enterprise 32-bitni (x64 based processor). Pomoc?

Nikako. Ako je aplikacija kompajlirana za 64 bita, onda se nikako nece moci pokrenuti na 32 bita. Obrnuto je moguce.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
10 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
m3zzz00 kaže...

Nikako. Ako je aplikacija kompajlirana za 64 bita, onda se nikako nece moci pokrenuti na 32 bita. Obrnuto je moguce.

Šteta, ne želim se igrati opet s Windowima, strpit cu se do izlaska 32 bitne, ako ikada izadje. Hvala ti ;)

13 godina
neaktivan

ma svakako aplikacija ti nije vrijedna pažnje, doslovno web verzija u zasebnom prozoru.. kao šta večina kaže, imat će smisla tek kada se omogući rad bez stalne povezanosti sa mobitelom + automatsko pokretanje pris start upu i slično

inaće ja sam na win7 x64, aplikacija radi u redu, iako mi je pri prvom pokušaju skidanja izbacilo neku poruku, al sam probao opet i sve 5

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 18:05 (xDISORDERx).
10 godina
neaktivan
Proradilo je. Doslo u za 32-bitne. Bas mi je bezveze sto ne mozes zatvoriti prozor (da nisi u niti jednom razgovoru) i onda čekaš poruku da dodje notifikacija nove poruke. Jbg
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice