WebM u VLC-u

poruka: 15
|
čitano: 4.302
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WebM u VLC-u".
17 godina
neaktivan
WebM u VLC-u

...koristim ga već godinama kao jedini player, a razvojne verzije nemam običaj isprobavat...Cool

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 13:36 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WebM u VLC-u

Open-source je, nema cudjenja - snaga lezi tu :)

There's no place like (127.0.0.1) home. . .

1 0 hvala 0
16 godina
WebM u VLC-u

Njabolji player ikad!!

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.

0 0 hvala 0
18 godina
WebM u VLC-u

Neloš, ali u 99% slučajeva koristim MPCHC tj. www.xvidvideo.ru, a VLC mi koristi za streaming, obzirom da je u tom slučaju najbolji.

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: WebM u VLC-u

vlc koristim već godinama i nikad problema s njim... samo je sve bolji i bolji...

Dompa
15 godina
neaktivan
WebM u VLC-u
Acta,non verba.

1 0 hvala 0
18 godina

...zbog? Daj malo argumentiraj.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
WebM u VLC-u

Za sve video formate koji gledam na računalu koristim VLC.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WebM u VLC-u

VLC je jako dobar player, samo mi nije jasno zašto ne maknu taj čunj i stave neku normalnu ikonu jer kad ga stavim kao default-ni player sve moje muliimedijalne datoteke se pretvore u čunjeve, pa mi windowsi izgledaju kao da polažu ispit iz autoškole. Koristim   i KMPlayer koji ima brdo opcija ali najčešće koristim Media Player Classic koji mi je ipak najbolji od navedenih.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Cevi kaže...

VLC je jako dobar player, samo mi nije jasno zašto ne maknu taj čunj i stave neku normalnu ikonu jer kad ga stavim kao default-ni player sve moje muliimedijalne datoteke se pretvore u čunjeve, pa mi windowsi izgledaju kao da polažu ispit iz autoškole. Koristim   i KMPlayer koji ima brdo opcija ali najčešće koristim Media Player Classic koji mi je ipak najbolji od navedenih.

Lol

Do why me key too - pročitaj ovo brzo :)
16 godina
protjeran
WebM u VLC-u

Ja koristim goom player i zadovoljan sam.....

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
WebM u VLC-u

Inace koristim MPC i prezadovoljan sam njime (ffdshow, real alternative, qt alternative jedini dodaci). VLC koristim u verziji 0.86h za reenkodiranje/streamanje videa s PCa na moj dreambox i tu je odlican :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
WebM u VLC-u

Također najviše koristim VLC. Ali imam problema sa naštimavanjem titlova. Jel zna netko kako se to radi?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WebM u VLC-u

...ne znam točno na kakve probleme misliš...Neodlučan

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 21:06 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Valkic kaže...

Također najviše koristim VLC. Ali imam problema sa naštimavanjem titlova. Jel zna netko kako se to radi?

Evo isprobaj Subtitle Workshop. Tu možeš raditi sve sa titlovima. Ako imaš problema sa implementacijom titlova u video formate sa VLC Playerom tu ti nemogu pomoći jer ga ne koristim.

Možda da daš šansu GOM Playeru jer u sebi ima ugrađene opcije za neki osnovni rad sa titlovima, a implementacija radi čak i na način drag & drop.

Ako se u nama krije skriveni talenat, onda se jako dobro sakrio
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice