...koristim ga već godinama kao jedini player, a razvojne verzije nemam običaj isprobavat...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Open-source je, nema cudjenja - snaga lezi tu :)
Njabolji player ikad!!
Neloš, ali u 99% slučajeva koristim MPCHC tj. www.xvidvideo.ru, a VLC mi koristi za streaming, obzirom da je u tom slučaju najbolji.
vlc koristim već godinama i nikad problema s njim... samo je sve bolji i bolji...
nije ni do malog prsta KMPlayeru
http://download.cnet.com/The-KMPlayer/3000-13632_4-10659939.html?tag=mncol
...zbog? Daj malo argumentiraj.
Za sve video formate koji gledam na računalu koristim VLC.
VLC je jako dobar player, samo mi nije jasno zašto ne maknu taj čunj i stave neku normalnu ikonu jer kad ga stavim kao default-ni player sve moje muliimedijalne datoteke se pretvore u čunjeve, pa mi windowsi izgledaju kao da polažu ispit iz autoškole. Koristim i KMPlayer koji ima brdo opcija ali najčešće koristim Media Player Classic koji mi je ipak najbolji od navedenih.
VLC je jako dobar player, samo mi nije jasno zašto ne maknu taj čunj i stave neku normalnu ikonu jer kad ga stavim kao default-ni player sve moje muliimedijalne datoteke se pretvore u čunjeve, pa mi windowsi izgledaju kao da polažu ispit iz autoškole. Koristim i KMPlayer koji ima brdo opcija ali najčešće koristim Media Player Classic koji mi je ipak najbolji od navedenih.
Lol
Ja koristim goom player i zadovoljan sam.....
Inace koristim MPC i prezadovoljan sam njime (ffdshow, real alternative, qt alternative jedini dodaci). VLC koristim u verziji 0.86h za reenkodiranje/streamanje videa s PCa na moj dreambox i tu je odlican :P
Također najviše koristim VLC. Ali imam problema sa naštimavanjem titlova. Jel zna netko kako se to radi?
Također najviše koristim VLC. Ali imam problema sa naštimavanjem titlova. Jel zna netko kako se to radi?
Evo isprobaj Subtitle Workshop. Tu možeš raditi sve sa titlovima. Ako imaš problema sa implementacijom titlova u video formate sa VLC Playerom tu ti nemogu pomoći jer ga ne koristim.
Možda da daš šansu GOM Playeru jer u sebi ima ugrađene opcije za neki osnovni rad sa titlovima, a implementacija radi čak i na način drag & drop.