Vraća se legendarna tipkovnica – IBM Model F

poruka: 33
|
čitano: 6.918
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vraća se legendarna tipkovnica – IBM Model F".
17 godina
Vraća se legendarna tipkovnica – IBM Model F

Imam jednu takvu, koristim ju za stare kompove i gejmanje starih igri, no meni su Cherry G83 bile fantastične, žao mi je kaj mi niti jedna nije ostala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Vraća se legendarna tipkovnica – IBM Model F
zbuzanic kaže...

Imam jednu takvu, koristim ju za stare kompove i gejmanje starih igri, no meni su Cherry G83 bile fantastične, žao mi je kaj mi niti jedna nije ostala.

Možeš naći Trešnju G83 mehanizam u drugim tipkovnicama samo se potrudi. Mislim čak i sa našim rasporedom.

A što se tiče IBM Modela F morao sam je skloniti sa stola jer je stol ogroman i ponaša se kao rezonantna kutija... dalje možete i sami predpostavljati.

15 godina
odjavljen
Re: Vraća se legendarna tipkovnica – IBM Model F
učo kaže...

Imao sam IBM "kliketušu" kada sam tek počeo radti u školi, na 286- ici. Još uvijek je ispravna, ali više je nemam u što priključiti zbog stare utičnice (mislim da je petopolni DIN), a nije mi baš toliko draga da bih tražio adaptere za nju.

Ide ti direktan adapter na ps2, nikakav problem. Neke druge su čak dolazile originalno s tim adapterom.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice