VLC bi na Windowse 8

poruka: 11
|
čitano: 3.195
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "VLC bi na Windowse 8".
15 godina
neaktivan
VLC bi na Windowse 8

zaboga, 40000 funti?!

Moj PC  
4 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
VLC bi na Windowse 8

40 000 funti da bi napravili izgledom različito, ali ustvari isto (ili osakaćeno) izdanje aplikacije koja već postoji u desktop okruženju?

8 3 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: VLC bi na Windowse 8

A ljudi inace rade besplatno?

17 godina
protjeran
VLC bi na Windowse 8

Vidim, forum obitava vrlim strucnjacima. Javite se vi i objasnite im kak se to moze jeftinije, jos bolje, VOLONTIRAJTE :)

Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
VLC bi na Windowse 8

Skupit će i previše...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
17 godina
VLC bi na Windowse 8

VLC je stvarno dobar i kvalitetan, bar za moje potrebe... ali...

nepotrebno je trazit novac za nesto sta bi tribalo softwerski ic automatski sa novim OS-om. Vjerojatno imaju druge projekte a ovo im se ne isplati (novi windows nije bas toliki booom kolko se najavljivalo), ali virujem da ce uz pomoc donacija ili pak bez njih VLC doc na 8-cu prije ili kasnije.... No RUSH

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 9:09 (Abomb).
Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: VLC bi na Windowse 8
apoteka kaže...

zaboga, 40000 funti?!

srdjan3 kaže...

40 000 funti da bi napravili izgledom različito, ali ustvari isto (ili osakaćeno) izdanje aplikacije koja već postoji u desktop okruženju?

Abomb kaže...

VLC je stvarno dobar i kvalitetan, bar za moje potrebe... ali...

nepotrebno je trazit novac za nesto sta bi tribalo softwerski ic automatski sa novim OS-om. Vjerojatno imaju druge projekte a ovo im se ne isplati (novi windows nije bas toliki booom kolko se najavljivalo), ali virujem da ce uz pomoc donacija ili pak bez njih VLC doc na 8-cu prije ili kasnije.... No RUSH

Da, pa to vam je M$. Cemu cudenje?

The programmer is fighting against the two most destructive forces in the universe: entropy and human stupidity. --Damian Conway
18 godina
VLC bi na Windowse 8

Pa to i nije bas puno ako misle raditi na tome full time nekoliko mjeseci. 60-80K funti godisnje (bruto, dakle minus porezi, zdravstveno itd) za iskusnog developera u UK i nije prevelika lova pa sada ako ih radi troje oni sprze za dva-tri mjeseca na place i hardware za testiranje bez problema. Imaju ljudi vjerojatno familije, obveze kaj vec i ne mogu biti bez primanja.

4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
VLC bi na Windowse 8

VLC? ..hm, nit je jedini, nit je najbolji..tak da je ovo vijest isključivo za zagrižene fanove!

A što se tiće love, nek fanovi sad ubodu! {#}

..svira u molu dok dura :)
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
protjeran
VLC bi na Windowse 8

pa ako već sve radi što imaju izmišljat neke grafičke ukrase i gluposti

0 0 hvala 0
17 godina
VLC bi na Windowse 8

Problem je sto ne radi na WinRT, a da bi radilo u WinRT mora bit metro, a to je primarni cilj ovog projekta, prvo napravi Metro sucelje s funkcionalstima koje rade za desktop, a onda to isto sucelje iskoristi prilikom portanja funkcionalnosti na WinRT. U oba slucaja im pola koda vise, manje sigurno radi. I na kraju se na tabletima dobije pravi, mocni player, ko VLC za dekstop.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 21:14 (Renesis).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice