Vista SP2 sljedeći tjedan

poruka: 8
|
čitano: 1.549
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vista SP2 sljedeći tjedan".
17 godina
neaktivan

Hmm, nekako je ovaj SP2 brzo dosao na red... iznenađujuće brzo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista SP2 sljedeći tjedan
nešto mi je tu sumnjivo...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Finalna verzija se očekuje tek prvom polovicom 2009. Ovo je tek neka alfa-beta za testere. Tako da nije "prebrzo" baš:-)

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prve inačice SP1 su bile izašle u rujnu 2007. 13 mjeseci prije ovog SP2, a konačni SP1 za Vistu se pojavio u veljači, odnosno ožujku 2008.

Početkom 2009. godine trebao bi se pojaviti i SP2 za Office 2007.

Bilo bi dobro da SP izlazi jednom godišnje, budući da olakšava život ljudima koji često (re)instaliraju Windowse. Lakše je skinuti i instalirati jednu datoteku (ili integrirati u instalaciju), nego to raditi s desetcima pojedinačnih.

0 0 hvala 0
17 godina

Svakako me je iznenadila ova informacija. Stvarno je prošlo malo vremena od objave SP1. Očito da je Vista puno problematičniji OS nego se misli čim u tako kratkom roku izdaju već drugi SP za njega.

Nisam neki ljubitelj Viste ali ako stvarno odrade sve ovo što je najavljeno onda bi moglo biti nešto od ovog OS-a!

...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa nije tako brzo, godina je dovoljno vremena između SPova. A i nije kao da se nema što popravljat Cool

Možda nakon ovoga malo uspore ritam, ako donese razinu poboljšanja i zakrpa kao SP2 za XP.

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
Bilo bi super da ga BUG stavi na svoj DVD u sljedećem 193 broju.
Viva La Vida

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
nešto mi je tu sumnjivo...
 Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice