Molim vas lijepo, stavite me za komentar dana. Poslati ću vam pusu :-* ... Hvala !!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ništa čudno kad svaki drugi lik ima FB.
ja sam napravio fejs prije 5 dana
ja sam napravio fejs prije 5 dana
ja ga imam nekih 400 dana vidio sam preko neke aplikacje na fejsu.
Zivio FB. Fuck the Haterz!1!11 
e kako je nekome ljepo
Još mi je najjače kad netko upita "Ti nemaš fejs? Hahahah koji si ti smoto!"
Mislim, ono facebook je zbog ovakvih stvari i zbog debilnih korisnika meni postao najmrža stranica, probao i brzo se ostavio toga. Ako me itko treba ima moj broj moba.
zapravo je zanimljivo koliko ljudi doista klikce na te oglase. osobno nikad nisam kliknuo niti na jedan oglas na nekom web-siteu, niti me ijedan zainteresirao.
stovise, u browseru koristim add-on koji blokira sve vrste oglasa, a i opcenito ih smatram smetnjom i bespotrebnim trosenjem bandwidtha.
zbog toga je zanimljivo da postoji toliko puno korisnika na koje doista utjecu ti oglasi, sto onda iste cini vrlo isplativima, to se vidi iz ovog izvjesca reutersa.
svaka cast ekipi koja radi u marketingu facebooka, jer im ocito dobro ide ;)
Osobno nemam Fejs, ali brat ima pa sam jedanput preko njegovog profila( i to tek jučer) išao pogledat malo kako funkcionira, i moram priznat da je ok po meni, i uopće me ne čudi da ga koristi toliko ljudi dijem svijeta.
Možda ću se regat, ali za sad još ne, ali 95% mojih prijatelja/ica ga koristi.
Pa mi se neki čude dok me pitaju zašto ne koristim fejs.
Al ima Mark sad para ''ko blata'' :)
ja sam tviteraš jer mi je mnogo bolji od facebooka.Lipo dobivam najnovije informacije o bilo čemu što pratim,i to mi je zakon.
Ja ga koristim samo za poker
Mislim, ono facebook je zbog ovakvih stvari i zbog debilnih korisnika meni postao najmrža stranica, probao i brzo se ostavio toga. Ako me itko treba ima moj broj moba.
Dobro govoriš.
Zato ja kažem da sam prevelika seljačina da ga napravim.
Dobro govoriš.
Zato ja kažem da sam prevelika seljačina da ga napravim.
mi smo BORG povezani KOLEKTIVNOM SVIJEŠĆU :)
Fb je odlicna stvar da se ubije dosada...
Znam dosta ljudi koji na kompu ne znaju nista drugo nego otici na FB 
Isto kao Google, kako ne bi zaradili.
Sve je to super, ali zašto ne počnu radit na poboljšavanju fejsa?
Onaj njihov chat koji je i jedini razlog zašto sam na fejsu je užasno bug-ovit.
Ja ga uopče ne koristim
mozda zato kadimas vise chatova otvorenih
a neznam stvarno steka nekada :S
mozda zato kadimas vise chatova otvorenih
a neznam stvarno steka nekada :S
A šteka svako malo, za poludit.
Trebalo bi još to rješit...
ma ko voli nek izvoli, ja više ne. mogu reć da otkad nemam fejs i ne peglam poker tamo imam više vremena za neke druge stvari. je, mal omi je falilo prvih tjedan dana, ali kasnije kao da ga i nisam imao. probajte, odličan osjećaj 
Zar nitko nema analitičkog mozga ?
Ovi prihodi su ništa za tako razvikanu firmu u koju su uložene milijarde dolara.
Za usporedbu, hrvatski T-Com iz ove naše male zemlje cijedi dvostruko veće prihode.
Rezultati su smiješni i mogući, kao i svim srodnim tvrtkama, jedino u okruženju prenapuhane i izbezumljene US ekonomije.
oglasi oglasi oglasi!
prva stvar kod instalacije browsera je stavljanje plugina za micanje oglasa.
a i kroz godine surfanja među svom tom gadosti oko i mozak su sami naučili gdje se treba fokusirati da bi se izbjeglo čitanje smeća..
fuj oglasi
ma ko voli nek izvoli, ja više ne. mogu reć da otkad nemam fejs i ne peglam poker tamo imam više vremena za neke druge stvari. je, mal omi je falilo prvih tjedan dana, ali kasnije kao da ga i nisam imao. probajte, odličan osjećaj
isprobao, slažem se 
I ja sam probao Facebook na nekoliko mjeseci, kasnije mi bilo žao što sam uopće probao.
Nije to za svakog.