Video chat na iPhoneu?

poruka: 12
|
čitano: 2.732
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Video chat na iPhoneu?".
16 godina
neaktivan
Video chat na iPhoneu?

nek ima, iako nekoristim baš video poziv. možda bi trebo počet

ajmo svi na erep ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 9:53 (Gamer71).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Video chat na iPhoneu?

Hmm. Ne vidim neku široku primjenu/korist videopoziva, a vjerujem i da je skuplji od običnog.

Jedini operater u HR koji nudi videopoziv je VIP za sada.

18 godina
AtlantisCro kaže...

Hmm. Ne vidim neku široku primjenu/korist videopoziva, a vjerujem i da je skuplji od običnog.

Svaki mobitel ima mogucnost video poziva preko skype-a. Ako ima kameru za video poziv naravno.

Pa valjda nitko ne koristi ovo preko operatera...

- Psiho246
18 godina
Video chat na iPhoneu?

Kako uopce koristiti video poziv na iphoneu kada on nema "prednju" kameru !? To je valjda priprema za novi 4G uredzaj.

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
hudo kaže...

Kako uopce koristiti video poziv na iphoneu kada on nema "prednju" kameru !? To je valjda priprema za novi 4G uredzaj.

Tocno tako.

U tekstu pise "nadolazeci modeli".

Spominje se i da bi se ovo moglo naci i u iPad-u.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
AtlantisCro kaže...

Svaki mobitel ima mogucnost video poziva preko skype-a. Ako ima kameru za video poziv naravno.

Naravno da svaki telefon (koji ima dodatnu kameru) ima mogućnost video poziva preko Skypea npr, ali ako govorimo o Skypeu, onda je to video chat, a ne video poziv.

Video poziv je preko operatera, a to je ono što je gospodin u 1. postu napisao.

Ja i dalje bez obzira na tu funkciju ne vidim neku preveliku korist.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 12:05 (AtlantisCro).
18 godina
AtlantisCro kaže...
Psiho246 kaže...

Naravno da svaki telefon (koji ima dodatnu kameru) ima mogućnost video poziva preko Skypea npr, ali ako govorimo o Skypeu, onda je to video chat, a ne video poziv.

Video poziv je preko operatera, a to je ono što je gospodin u 1. postu napisao.

Ja i dalje bez obzira na tu funkciju ne vidim neku preveliku korist.

Mozda si u pravu sto se tice naziva ali to je zapravo jedna te ista stvar zar ne?

Mislim, razlika je samo u cijeni.

Dobro, tu su jos neke razlike. Za skype se treba radit account.

Inace, ni ja ne vidim neku korist kad govorimo o video POZIVU. To bi kod nas naplacivali sigurno 5 kn po minuti ako ne i vise.

Meni je to dobro za video CHAT, gdje se koristi 3G za komunikaciju. Ako imas neki pretplatnicki paket s internet paketom, video CHAT te ne kosta nista.

- Psiho246
18 godina
Psiho246 kaže...
hudo kaže...

Tocno tako.

U tekstu pise "nadolazeci modeli".

Spominje se i da bi se ovo moglo naci i u iPad-u.

nije izašao ni najavljeni ipad koji nema kameru, a oni najavljuju možebitni ipad koji će imati kameru ... možda apple prvo izda 2.0 verziju 

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Ovo vjerovatno znači da će novo-predstavljeni iPhone sadržavati i prednju kamericu za video pozive. Tek će (možda) onda biti moćniji do mog mobitela iz 2007.!

To je Apple, dakle neće imati neke prevelike razlike u odnosu na zadnji model, a koliko se do sada moglo vidjeti, manje-više su novi OS-ovi išli i na starije modele.

Npr. OS 3.0 kada je izašao išao je na 3G i na 3GS.

Jedino što će činiti razliku je da li novi iPhone ima neki hardware dodatni ili ne pa će tako koristiti neku novu funkciju OS-a i to je to. Tako Apple radi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Video chat na iPhoneu?

iphone 3GV(c) ?

sa najkulijim iskustvom koristenja video chata na mobitelu...

i 0 ostalih novih featurea jer to jednostavno nije potrebno...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Video chat na iPhoneu?

Vjerojatno ce imat vise rama, bolji procesor, kameru za videopozive i koji megapiksl vise.

Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 399kn
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 17:10 (cuspajz).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
sta ce mu vise rama ak ne stave multitasking
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice