Komponente u telefonu su realno gledano smeće na razini kineza za 200 eura a na kožu se poserem.
Svasta.
Komponente u telefonu su realno gledano smeće na razini kineza za 200 eura a na kožu se poserem.
Svasta.
Kao prvo, ruzan je do bola.
A kao drugo, telefon kao telefon vrijedi (bez marze) mozda 500-600€
Kao prvo, ruzan je do bola.
A kao drugo, telefon kao telefon vrijedi (bez marze) mozda 500-600€
Ma ni tolko. 
Ajde sad se se našli ovdje raspravljati o vrijednosti ovog telefona a znate i sami da nije za svakog. Dobro oni znaju tko to kupuje i da specke i cijena nisu bitni. Kao da jedan automobil bilokakve izrade i kvalitete može vrijedit 1-2 mil €.
Ajde sad se se našli ovdje raspravljati o vrijednosti ovog telefona a znate i sami da nije za svakog. Dobro oni znaju tko to kupuje i da specke i cijena nisu bitni. Kao da jedan automobil bilokakve izrade i kvalitete može vrijedit 1-2 mil €.
Što ako sam ja jedan od potencijalnih kupaca?
Meni su specke bitne, cijena ne.
Meni su bitne i specifikacije i dizajn, pa i cijena. Ali ovo ne bih ni dzaba uzeo (ako bi uslov bio da koristim/nosim, umjesto da prodam :) ).
Meni su bitne i specifikacije i dizajn, pa i cijena. Ali ovo ne bih ni dzaba uzeo (ako bi uslov bio da koristim/nosim, umjesto da prodam :) ).
Istina, ali mrvicu me živcira što ima previše ovakvih uređaja koji se rijetko prodaju, a kompanija posluje u minusu
Safir, titan, nije lose. Nekak se cini kao kopija Moto Xa po specifikacijama, znaci nije los ni hardver.
Barem ovo ima pravu kozu, a ne ono cudo od prevarantskog Notea 3 :D
ko ti je kriv sto nemas stil vec si obican balkandjeros comune
Svasta.
onda su i lumie i ajfoni sve redom na razini kineza, nema sta! castan ti komentar :)
Jeste vi pročitali članak? Dajte se malo raspitajte o cijeni materijala ovog mobitela. Safirni kristal preko cijelog 4,3 inčnog ekrana? Barem tisuću eurića. iPhone 5S si safirni kristal može priuštiti samo na malenom otvoru fotoaparata, a drugi ni tu. Umjesto aluminija koriste titan, a koža je iz Švicarske. Sve je ručno rađeno.
Vjerujem da samo materijal i ručna izrada koštaju 2000-2500 eura, ostalo je hardver i prestiž (valjda?!).
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
Jeste vi pročitali članak? Dajte se malo raspitajte o cijeni materijala ovog mobitela. Safirni kristal preko cijelog 4,3 inčnog ekrana? Barem tisuću eurića. iPhone 5S si safirni kristal može priuštiti samo na malenom otvoru fotoaparata, a drugi ni tu. Umjesto aluminija koriste titan, a koža je iz Švicarske. Sve je ručno rađeno.
Vjerujem da samo materijal i ručna izrada koštaju 2000-2500 eura, ostalo je hardver i prestiž (valjda?!).
Pa kakvo prokleto safirno stalklo sa tolikom cijenom pa nemoraju vadit safir iz zemlje kao prije već je sve industrijski proces gdje mogu tone safira naštancat pa danas svaki bolji sat od 200+ eura ima safirno staklo sa obje strane.
Savršena kopija se nađe za cca 500 eura (ovisi o modelu).
Znam puno ljudi koji imaju para na bacanje, pa ipak furaju razne kopije statusnih simbola, jer nisu ludi da daju tolko para na gluposti.
Za 5 soma eura cjeli tjedan šmrčem, jedem, pijem i karam kurabe.
Wikipedia : "Vertu phones have been described as "tastless trash" by Wired Magazine and "technologically modest" by the Financial Times." Heh. 
Sprdacina stvarno nevidim publiku za ovo, mozda Arapski princevi ali mislim da bi i oni radije uzeli zlatni iPhone nego to.
vertu su najružniji a najskuplji telefoni.
i stvarno je paradoksalno da je na tako skupom telefonu android.
doduše, ako se taj ružan telefon mogao prodavati sa onom šklopocijom od symbiana isto za par tisuća eura, onda me nista ne čudi.
Ako ti je Vertu najružniji telefon, što je paradoksalno u tome da u njemu bude i najružniji OS (Android)? Symbian je daleko najljepši OS a za "šklopocije" gledaj u nekom drugom smjeru, recimo preko bare.
Ako ti je Vertu najružniji telefon, što je paradoksalno u tome da u njemu bude i najružniji OS (Android)? Symbian je daleko najljepši OS a za "šklopocije" gledaj u nekom drugom smjeru, recimo preko bare.
To ti je ko da kažeš da je yugo najljepši auto :)
Svasta.
onda su i lumie i ajfoni sve redom na razini kineza, nema sta! castan ti komentar :)
Dobro jutro.
Kaj ti mislis da Apple zaraduje milijarde jer ima malu marzu. iPhone kosta nekih 250 dolara a oni ga prodaju po kolko ga prodaju.
Jedina razlika je kaj ovi glupani misle prodavat telefon ispod 5000 eura kaj je puno puno puno puno vise nego vrijedi.