Veće brzine iz B.neta

poruka: 73
|
čitano: 13.867
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Veće brzine iz B.neta".
17 godina
protjeran
RE: Veće brzine iz B.neta
parizer kaže...

Dok sam stanovao u drugom kvartu imao sam Bnet i bio sam zadovoljan. Sad sam se preselio u novi kvart (zg-spansko) i u mojoj ulici nema Bneta.
Dostupan mi je Metronet. Vidim po prethodnim postovima da ljudi nisu zadovoljni s njima. Medutim nema nista konkretno o tome... Kakvi su kod uvodenja usluge, brzina itd..

Bas ovih dana mislio sam naruciti TriplePlay pa bi mi svaka informacija dobro dosla.

što se tiče uvođenja usluge i podrške korisnicima, tu su sasvim ok.....   međutim ono što je razljutilo mene i mnoge druge je upravo taj kvar kad se dogodio pa kad mjesec dana skoro nisam imao interneta.   Zvao sam ih sigurno desetak puta u ta 3 tjedna i svaki put su mi rekli da je zahtjev proslijeđen i da se radi na tome....   a kad mi je lik došao zamijeniti ruter rekao je da je on zapravo tek taj dan dobio od njih da dođe to zamijeniti.   I tako nešto im sigurno neću oprostiti.

Također se znalo događati nekoliko puta da nema interneta po nekoliko sati.... ali se problem ubrzo riješio.   Brzina je inače  uvijek stabilna i ide sve do oko 250kb/s. 
Sve u svemu metronet nije toliko loš, ali još uvijek ih ne mogu smatrati skroz pouzdanima jer im je najveći problem što su mlada firma i što nemaju vlastitu infrastrukturu.   Ali kad čitam ove sve komentare o B.net-u, čine mi se možda čak i boljima od njih.

Trenutno imam telefon i flat internet 2mbps na metronetu za čega mi račun uvijek bude oko 210kn, a na bnetu imam samo osnovni paket kabelske što je 70kn, što mi je ok, ali planiram si uzeti metrocarnet opciju tako da će mi onda biti račun od metroneta oko 130kn, ili će mi ostati isti ali sa duplo većom brzinom... 

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
Veće brzine iz B.neta

e da pitam jos nesto kad je ova tema otvorena...

jel se moze nekak zaje....htv pa njih otkazat da se pretplata ta ne placa?

pa bi i ja tv opciju od b neta uveo sebi doma

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
dirtyjack kaže...

e da pitam jos nesto kad je ova tema otvorena...

jel se moze nekak zaje....htv pa njih otkazat da se pretplata ta ne placa?

pa bi i ja tv opciju od b neta uveo sebi doma

Ne mozes. Jedino kad bi dokazao da nemas ni TV ni radio prijemnik. A cim placas pretplatu Bnetu, znaci da nesto od toga imas.

BTW, danas sam saznao da su skoro cijelom Mertojaku (kvart u Splitu) besplatno podijelili xVision prijemnike za test. I jednom prijatelju STB nije radio, te je on pozvao sluzbu za korisnike. Kaze da su stigli u roku od sat vremena.
Dakle, za takve gluposti imaju vremena, a ja ih cekam pola godine (posto su izgubili ugovor, onda racunam dva mjeseca) da mi donesu najobicniju kutijicu od modema (pogledajte moj prijasnji post za detalje)!
Sramota.
17 godina
neaktivan

hm zanimljivo...a kaj mi onda placamo hrt-u...maglu?

jer to isto ne placamo ni rtl-u,ni novoj....koji su to lopovi...jao.

18 godina
neaktivan
Veće brzine iz B.neta

Da, ali ako nemaš uređaj s tv tunerom (televizije novije npr.) nisi obavezan na pretplatu.

Iako, iskreno, plaćao bih i duplo HRT-u da imaju još dva kanala jer su definitivno daleko bolji i od RTL-a i nove. Ovo dvoje zbog reklama plaim još jedino 'da zaspem' u 3 ujutro jer na ono "piiiiiiiiii" ne mogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

A i oni iz HRTa su lopovi, isto. Prije 6-7 godina pretplata je bila 50 kn. I onda su je stalno dizali za kunu-dvi, da bi danas dostigla 69 kn. Ali radije bih placao pretplatu HRTu nego gledao reklame. Ono kad je u filmu najnapetije... reklame!

18 godina
neaktivan
Veće brzine iz B.neta

NovaTV je to digla na novu razinu: tip zamahne sjekirom - reklame od pola sata - tip završava udarac. Zbog idiota koji je odlučio za takav sistem, ja ne gledam novu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jopa123 kaže...

A i oni iz HRTa su lopovi, isto. Prije 6-7 godina pretplata je bila 50 kn. I onda su je stalno dizali za kunu-dvi, da bi danas dostigla 69 kn. Ali radije bih placao pretplatu HRTu nego gledao reklame. Ono kad je u filmu najnapetije... reklame!

nije istina jer hrt uopće nema reklame za vrijeme serija i filmova. možda rtl i nova...
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Da, ali ako nemaš uređaj s tv tunerom (televizije novije npr.) nisi obavezan na pretplatu.

daj mi ovo pojasni?(televizije novije)

18 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Jopa123 kaže...

nije istina jer hrt uopće nema reklame za vrijeme serija i filmova. možda rtl i nova...

Pogrešno sam se izrazio. Htio sam reći da sam spreman plaćati pretplatu HRT-u kolika god ona bila, jer jedino oni nemaju reklame. A da su lopovi sam rekao jer stalno dizu cijenu pretplate. Tko zna kolika ce biti za 5 god.
17 godina
protjeran
Veće brzine iz B.neta

HRT uopće ne bi trebao imati nikakvih reklama, s obzirom na ogromnu lovu koju dobivaju od pretplate.   ali to je već debeli offtopic.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Jopa123 kaže...

pretplata ovi o prosječnoj plaći, pa ako raste prosjek plaće raste i pretplata
17 godina
neaktivan

Nevjerojatno mi je ovo sto pricate. Ocito ja imam jako jako puno srece...

U Osijeku imam DSL (Tcom) cim je postao dostupan, nikad nikakvih problema, nista posebno. Imam i B-NET kablovsku televiziju i sve radi ko sat nikad problema, nekad se desi da nestane signala ali dodje nakon 20ak sekundi i to samo na nekim programima (Discovery npr.)

U Zagrebu vec skoro 3 godine iam DSL od Tcoma, imam 16Mbit vezu, isto tako nikad nikakvih problema, nekad se desi da se veza resetira pa se treba cekat 3-4minute to se desava mozda jednom tjedno bar sam ja tako primjetio. Dakle s obije firme samo OK iskustva, nemate srece ljudi izgleda :D

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice