Veće brzine iz B.neta

poruka: 73
|
čitano: 13.854
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Veće brzine iz B.neta".
18 godina
Veće brzine iz B.neta

Zaboravili ste reći da telefonska usluga im  nije radila cijeli Božić i sada na Novu Godinu opet ne radi. Toliko o kvalitetnoj usluzi Bneta. Dakle telefon UOPĆE NE RADI, ako netko zove dobije zauzeti signal i tako cijeli dan. Možeš se šljivit sa njihovom uslugom.

A koja glupost je povećanje brzina paketima koji manje plaćaju od onih u 2D i 3D, oni skuplje plaćaju uslugu a dobe figu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2009 12:07 (makopos).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Veće brzine iz B.neta
makopos kaže...

Zaboravili ste reći da telefonska usluga im  nije radila cijeli Božić i sada na Novu Godinu opet ne radi. Toliko o kvalitetnoj usluzi Bneta. Dakle telefon UOPĆE NE RADI, ako netko zove dobije zauzeti signal i tako cijeli dan. Možeš se šljivit sa njihovom uslugom.

A koja glupost je povećanje brzina paketima koji manje plaćaju od onih u 2D i 3D, oni skuplje plaćaju uslugu a dobe figu.

Ne mogu vjerovat da rade ovakve gluposti, a ja se nedavno interesirao za njihove usluge. Nedavno je Iskonu zveknuo cijeli sistem, ali brzo su to rješili, ne mogu se požaliti.
17 godina
neaktivan
Veće brzine iz B.neta

Ja sam nedavno presao k njima (tj. vratio se nakon lose avanture sa metronetom, a prije toga sam bio kod DCMa) i sve je ok radilo do nedavno kad su imali tih problema sa tel linijom, iako je meni radilo sve ove dane. Tamo prije nekih tjedan i pol sam imao problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ovdje ne možeš ništa jer nazoveš support prvo ti tvrde/uvjeravaju te da je problem samo kod tebe. Onda kad im odma odrežeš u početku da nije samo kod mene onda ti kaže da imaju izvrsnu uslugu ovo je iznimka bla bla. A čim ja unam sve o tome onda vidiš kako je to "samo iznimka".

Da ne govorim da samo preko B.net NE možeš zvati one 060 brojeve kad se održavaju dobrotvorne akcije, to kod njih NE radi i potvrdili su to i da ništa oni tu ne mogu promjenit hahaha :) samo oni su ti sa takvim problemom.

A računi, eeee to je posebna priča sa njima i računima koliko ima mjeseci u godini toliko puta moraš ići k njima da se objašnjavaš sa računima. Sad prije koji mjesec oni tisućama poslali račun na 0,00 kn i to nitko nije primjetio !

Zatim plaćaš neki paket 6 mjeseci npr. 220 kn mjesečno , i onda odjednom 7 mjeseci račun dođe na 230 kuna, oni nemaju pojma zašto. Drugi mjesec račun dođe 220.50 kn, od kud sa 50 lipa ako plaćam 6 mjeseci 220 kuna i ništa ne mjenjam. To se svima događa pretplatnicima jer ili oni hoće izmust lovu od glupe rulje koje ne skuži ili su računovođe toliki debili da niti jedan mjesec ne može proći bez normalnog računa.

Svaki put kažu nadograđuju softver za računovođe, samo što ta nadogradnje traje jedno 14 mjeseci od kad su meni prvo to počeli pričat.

Onda recimo neki kanal rikne u petak navečer zbloka se slika i tako ostane sve do ponedjeljka dok gospoda ne popiju jutarnju kavu.

Što se mene tiče ja ih ne bih nikome preporučio. Čekam akciju da odem drugima a satelitske kanale gledam preko novog kupljenog sistema (sve gledam stotine kanala) tako da sam se rješio njihovih nebuloza i neprofesionalnosti. Oni hvataju one ljude koji se u ništa ne kuže pa ih muljaju i muzu im lovu. Tak sam susjedu rekao, jer on je meni došao sa problemom "računi" i onda se odjavio idući mjesec.

17 godina
neaktivan
Veće brzine iz B.neta

Istina da na Božić telefon nije radio ali barem meni danas nnormalno radi. Ja sam prezadovoljan njihovom uslugom i paketima. Ipak bih malo kritizirao povećanjebrzine interneta... Svima su povećane brzine osim korisnicima 3D i 2D paketa (među kojima sam i ja) mogli bi baarem smanjiti cijene za povećanje brzine na ekih 30 kn sigurno će im više korisnika doć a to je veća zarada,,, možda se i ja onda priključim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veće brzine iz B.neta

Ja vec duze vrijeme svim svojim prijateljima govorim.. serite koliko hocete po TE SROTU, po cijenama i svemu, ali su zasluzeno najbolji :D Je, imaju vise cijene i sve to.. ali su ozbiljna firma koja sve radi za svoje korisnike, organizirani su i tako dalje.. jedini problem im je taj sto forsiraju adsl i maxtv u svaku vukojebinu i tamo gdje nema npr. dovoljnih uvjeta za maxtv pa se onda ljudi zale zasto im slika trza, itd. Naravno, nisu ni oni savrseni, ali iz iskustva sa svim tim "alternativnim" operaterima, oni su jos uvijek najkvalitetniji :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veće brzine iz B.neta

Osim upitne kvalitete, Bnet naplacuje i najam modema...

0 0 hvala 0
18 godina

Evo vidiš meni nije radilo, ovisno kako si to probao da li ti radi, jesi se probao zvati sa mobitela ? mene sada počeli zvati rođaci i baš svi isto kažu, hebote vi svi pričate cijeli dan ne mogu doći do vas stalno zauzeta linija tako mi svi kažu. Ja se probao ujutro zvat sa mobitela i samo javlja signal linija zauzeta. Mislim da su totalno neprofesionalni tko god tamo kod njih radi a to o 24 sata podršci možeš zaboravit, tamo ti daju neki mobitel kao neki dežurni čovac ma moš mislit, ne možeš ga nikad dobit na tel. u petak navecer ili subotu.

A da ne govorim o prekidima o kojima NIKAD ne govore niti obavještavaju korisnike niti na Info kanalu za što im i služi ! niti na web stranici. 

Recimo dogodi se prekid svega i sad zovem podršku, ženska nema pojma ništa valjda plavuša lakira noktiće... nazovem za pol sata opet da sad kaže je to je u redu to je planirano održavanje, a ja joj odma ispalim a gdje ste to obavijestili imate Info kanal i web stranicu, nezna ona ništa o tome... uh koja je to bila podrška bolje bi bilo da sam ju spankyjo u uredu nego se živcirao doma Cool

Ne zaboravimo da se radi o Bnet tvrtci koja se bavi digitalnim stvarima u digitalno doba i oni neznaju iskoristit web ili Info kanal za obavijestit ljude na vrijeme. Jednom se dogodilo da su stavili obavijest dan navečer a ujutro u 7-9 se odvijali radovi, uh baš sam se mogao pripremiti na to....

18 godina

Na kraju tko zna koliko tel. linija njima ne radi jer nemam ja vremena stalno sebe zvati i testirati jel radi. Koliko mi znamo to se može njima događati svaki dan samo što neznamo.

17 godina
protjeran
Veće brzine iz B.neta

Super, opet su dignuli brzine, a cijela ostala ista, e ne može to tako.Namigiva

Prezadovoljan sam korisnik njihovih usluga Interneta, te mogu reći da sa brzinom i vezom nemam nikakvih problema, a osim možda dvaputu na godinu, kada se dogodi neki kvar ili tako nešto slično, ali to je zanemarivo, jel' se kvar moga dogoditi kada i nisam bio na netu, pa i ne saznah za njega. Korisnik sam postao kada sam vidio kod drugih da nemaju nikakvih problema sa internet vezom, a korisnici su od samih početaka, uzimajući u obzir dok se još i nisu spojili sa Adriatic Kabelom, inače sve druge opcije su mi se činile manje kvalitetnim i ježila mi se kosa na glavi od onih paketa sa uključenim prometom koji smijem potrošiti u mjesečenom periodu, ne zato što bih skidao gluposti sa neta kao manijak, nego zato da mi ne mora neka stavka u ugovoru diktirati moju slobodu korištenja neta. Ovako plati fiksnu cijenu i to je to, dal' ću ostati 1 minutu ili deset sati dnevno, moja stvar. Inače kako god bilo žao mi je što inače kabelski internet  ne širi kroz manje nasljena područja(sela, naselja, slabo naseljen općine i tako dalje), nego  se uglavnom zadržava okolo većih koncentarcija nasljenosti, da na primjer mogu kada sam na vikendu preko istog računa koristi jednu te istu uslugu.

...baš je dobro vidjeti ti Vas opet..

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

Super 4 Mbita za 123 kn, pa super.

Ja imam XCARNet i mogu reči da im neradi super ali dobro je, neki mjesec ima par prekida a neki ne, dok nisam uzeo XCARNet bilo je možda svega 2 prekida u godinu dana, dok sad ih ima više i vjerojatno je CARNet kriv.

18 godina
neaktivan

Nadam se da će i Iskon slijediti trend smanjenja cijana tj. povečanja brzina Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
18 godina
neaktivan
infinityzg kaže...

Ja vec duze vrijeme svim svojim prijateljima govorim.. serite koliko hocete po TE SROTU, po cijenama i svemu, ali su zasluzeno najbolji :D Je, imaju vise cijene i sve to.. ali su ozbiljna firma koja sve radi za svoje korisnike, organizirani su i tako dalje.. jedini problem im je taj sto forsiraju adsl i maxtv u svaku vukojebinu i tamo gdje nema npr. dovoljnih uvjeta za maxtv pa se onda ljudi zale zasto im slika trza, itd. Naravno, nisu ni oni savrseni, ali iz iskustva sa svim tim "alternativnim" operaterima, oni su jos uvijek najkvalitetniji :D

Uvijek ima ljudi koji ce i na tekomu imat kvalitetnu vezu i malo problema. I uvijek ce ti ljudi govorit da svi ostali ljudi pricaju gluposti kad kazu da nemaju net 3 dana, da dodju ovi iz podrske popravit nes i kazu im da reinstaliraju windowse.
Znao sam ostajat po par dana bez konekcije, i to na regularnoj bazi, dolazili su mi racuni i nakon sta sam potpuno odjavio SVE usluge od tekoma, covjek mi je jednom doslovno reko da su moji windowsi problem iako su nakon tjedan dana ljepo poslali novi cd s driverima jer stari je imao bug (sami sluzbeni driveri siemensa su bilo ok, samo su ovi nesto uspjeli sprckat dok su slagali onaj iritantni maxADSL cd).

I da, naplacuju visokih 14 kn za najam modema, al su i s tih 14 kn nize cijene, i ne dobijes smece od modema, nema santisa i kasde. Scientific atlanta webstar do sad nije radio bas nikakvih problema, a uz net podrzava i voip.
www.dice3d.com - Online portfolio
17 godina
neaktivan
JOSIP.B kaže...

Osim upitne kvalitete, Bnet naplacuje i najam modema...

Dok god plaćaš najam imaš i jamstvo na uređaj. Osim toga plati jednokratko modem i nemaš problema.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2009 20:40 (Ziga).
18 godina
neaktivan
Veće brzine iz B.neta

Je, malo je glupo da su cijene/brzine u 2D/3D paketima iste, a to su im nazovimo najjači korisnici. No uzeo bi ih odavno da sam siguran da se mogu online napucavat bez problema, a po ovom što pišete nekako nisam baš uvjeren. Jel ima koji gamer koji koristi b-net da može podjelit iskustvo.. ping i packet loss prema evropskim serverima ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veće brzine iz B.neta

Mogu se povećavat brzine 1Mbps je 50 kn a 3Mbps 120 kn 14Mbps je oko 300 kn više. možda da su cijene manje bi bilo bolje za njih (ak su ovima dali besplatno...).

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Bioaktiv kaže...

Je, malo je glupo da su cijene/brzine u 2D/3D paketima iste, a to su im nazovimo najjači korisnici. No uzeo bi ih odavno da sam siguran da se mogu online napucavat bez problema, a po ovom što pišete nekako nisam baš uvjeren. Jel ima koji gamer koji koristi b-net da može podjelit iskustvo.. ping i packet loss prema evropskim serverima ?

Igro sam counter strike, starcraft, rune u zadnje vrijeme, i sve je igrivo, ping mi je bio tu negdje ko frendu koji ima tekom. Al opet, ona dnevna promjena IP adrese zna doc u najnezgodnije vrijeme (i mislim da je cak 2put dnevno), i ping nekad zna oscilirat.
Tak da neznam dal bi bnet bas preporucio za neki ozbiljniji gaming. Ja ne igram ni puno ni cesto, a brzina je konstantna iako delay zna varirat, pa meni to bas i ne smeta
www.dice3d.com - Online portfolio
17 godina
protjeran
Veće brzine iz B.neta

hm, ja čekam da mi istekne ugovor s metronetom pa da se mogu prebaciti na 3D paket od bneta....

ali ako su takvi onda baš i nisu puno bolji od metra....   iako   3D paket mi je baš najzgodnija opcija a i najjeftinija koliko mi se čini

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Glupo sto nema povecanja brzina za 2D/3D korisnike. Namjeravam uzet 3D paket, ali imam uzasna iskustva s B.netom.

1. lipnja 2008. godine sam ih zvao za ukljucit 3D paket. Pitaju oni mene: ocemo li poslat agente doma ili cemo vam poslat ugovore postom? Posto sam rijetko doma, kazem im ja da dostave postom.  Papiri stizu tek 28.6. Sve ja lijepo potpisem, prilozim kopije dokumenata kako su trazili i posaljem u Zagreb. Da ne bi bilo problema, uzmem opciju S POVRATNICOM.

2.7. (TEK) dolazi povratnica sa B.netovim pecatom i potpisom koga vec. I cekam ja da zovu, i nista. U 8. mjesecu sam ih zvao i oni kazu sve ce bit ok, cekajte. U 10. mjesecu ja zovem po ko zna koji put, kaze mi covjek da oni moje dokumente nisu primili. Ali misterij je kako je B.netov pecat uspio doc na moju povratnicu ako oni moje pismo nisu dobili???

Nakon mjesec dana natezanja odem ja u njihov ured potpisat ugovor iznova, kao da se nista nije desilo. Ne sjecam se kad je to bilo, ali sigurno u prvoj polovici mjeseca studenog. Rekla zena da ce nazvat u roku od 30 dana da se dogovorimo kad ce doc agenti spojit modem. I evo, ja nisam cuo do danas ni P od poziva, a datum je 2.1. (moze se racunat kao prvi, ipak je 1 sat u noci).

Toliko.

18 godina
neaktivan
Veće brzine iz B.neta

Ja nisam korisnik njihovih usluga zahvaljujući njihovoj nesposobnosti.

Dođu oni meni nudit uslugu i nakon što sam im objasnio da mi ne pada na pamet potpisati ugovor dok ne testiram uslugu, s obzirom da si ne mogu priuštiti da mi nešto ne radi, nazove me nekakva direktorica iz Zagreba koja kao ima ovlasti za takve stvari i kaže "ok, u ponedjeljak će doći naši ljudi i instalirati uslugu na test od 3 dana" (tražio sam čak i plaćeni test, tj. da platim korištenje jer mi je interes test, a ne leech). Ali niti se tko pojavio niti se tko javio nakon vikenda ni bilo kada opet.

To je bilo na ljeto. Prije mjesec dana zovu me opet na telefon i nude uslugu; ja im kažem kako sam zainteresiran, ali i ispričam iskustvo od ljeta. Pravdaju se da je to slučajno, da će netko odmah doći u ponedjeljak i da me mole da razmotrim uslugu... - Moram li reći da mi se nitko nije javio ni u taj famozni ponedjeljak? Već mjesec dana niti jedan ponedjeljak zapravo...

Tako da, ako i dođu sada, moraju mi dati godinu dana besplatne usluge da ih shvatim ozbiljno, jer ovako za sada mi se čine kao hrpa šarlatana s razinom usluge kao da firmu drži neodgovorni pubertetlija.

I prije nego sam i probao njihovu uslugu, mogu slobodno preporučiti svima da se klone B-Neta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 9:36 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Veće brzine iz B.neta

Evo, nisam mislio ovo komentirati ali sada hoću. Dakle, radio sam za njih (nisam bio njihov zaposlenik nego je moja firma za njih odrađivala nešto vrlo bitno). Istina je da imaju povremenih problema (kod vrlo malog broj korisnika) ali to je DALEKO od loše usluge. Znam sve o pritužbama i koliko ih kada ima. Imajte na umu da nemaju svoje međugradske linkove (nego ih iznajmljuju). Isto tako, za telefoniju se u potpunosti oslanjaju na drugu firmu (nije hrvatska). Svim svojim prijateljima sam ih uvjek preporučivao i NIKADA nitko od njih nije  bio nezadovoljan. Problem je što se na ovakve topice sjate ljudi koji su ogorčeni jer imaju problema i onda se ispostavi da oni apsolutno ništa ne valjaju jer ih je od 20 ljudi ovdje popljuvalo njih 17. Poznam njihovo poslovanje bolje nego većina njih i mogu vam reći da nisu loši i da je nivo pritužbi zapravo vrlo privatljiv. A što se tiče onih koji nude njihove usluge to su studenti koji zapravo jedini snose odgovornost za greške tipa "evo, napravit ćemo vam zahtjev" a na kraju ništa ne bude od toga. Uostalom da su toliko loši ne bi imali toliko pretplatnika koliko imaju i SIGURNO ne bi imali (značajan) prirast broja korisnika.

Toliko!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Veće brzine iz B.neta

Sori Friday, ali ako ne mogu staviti studente pod kontrolu, onda ih ne moraju niti zapošljavati. Ili im je čitava struktura zaposlenika studentska, od čistača do direktora? Iskreno, zbog problema koje imaju (sa studentima, moguće) mi se čini da je nivo pritužbi iz tvoje perspektive prihvatljiv samo zato što ih B.net nije sve registrirao Izlanuo se

Meni su sve priključili u nekakvom relativno razumnom roku, s tim da se tehničar prvi put pojavio nakon dva, tri tjedna (ne sjećam se više, bilo je to prije više od godinu dana), ali mu je trebalo još sljedeća dva tjedna da nas prikopča, iako su prijašnji vlasnici stana imali priključak još za vrijeme DCM-a. Što god da je tip prikapčao, stvar nije radila - nisam mu virio preko ramena, no pretpostavljam da je proradilo tek kada je čitavu zgradu priključio na njihov signal =)

Druga anegdota se pak tiče (ne)plaćanja računa... Nisam dobio račun za jedan mjesec, što iskreno nisam niti primijetio, ionako ih plaćam previše. Mislim da je do poštara, jer se zna dogoditi da neke stvari jednostavno ne stignu. Ipak, nisam nikada od njih dobio nikakvu opomenu, pismenim putem ili telefonom, samo su mi odjednom poslali račun za jedan mjesec na nula kuna. Zbunjen, zovem ih i pitam o čemu se radi... Kaže mi studentica da nisam platio račun, pa su me isključili. Ja pitam koji. Ona kaže neki mjesec. Ja kažem nemam račun. Ona kaže to nije naš problem. Ja kažem nemam opomenu niti me itko zvao od vas. Ona kaže da moram platiti. Ja kažem da neću, jer imam signal, iako su me isključili. To je tako trajalo par mjeseci, nakon čega su me ponovo 'uključili' i poslali mi račun za uključenje. Simpatično! ;)

Da nije ovakvih gafova, čovjek bi rekao da su ciganska firma. Ne cjeniku im je jedna cifra, meni naplaćuju dvije kune više. Kažu, to je cijena usluge. Dobro, škvadro, koga briga, kada prođe ugovorni period otkazati ćemo uslugu i nastaviti gledati vaš signal, nema problema...

Pazi, gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 11:33 (Veliki Brat).

0 0 hvala 0
18 godina
Veće brzine iz B.neta

Hahah koji je taj Bnet jadan, pa to stvarno djeca rade tamo a ne direktori. Danas su stavili obavijest o radovima sa jučerašnjim datumom !! Smijeh hahah koje muljanje ljudi, valjda su pročitali ovdje komentare pa brzo išli nešto stavit na web, hehe koja sramota. Ti direktori tamo valjda imaju jedva osnovnu školu pa neznaju ništa o IT-u a kamoli da nešto znaju narediti da se odradi kako spada.

Bnet je grupa amatera.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
makopos kaže...

Bnet je grupa amatera.

A šta je onda tek t-com?
Nikon F90X, Nikon F100, Nikon D300, Tokina ATX Pro 270 28-70 1:2.6-2.8, Sigma APO Macro 70-210 1:3.5-4.5D, AF Nikkor 50mm 1:1.8, Sigma EX DC MACRO 18-50 1:2.8 HSM, Metz 50 Mz-5, Metz 70 Mz-5, Nikon SB-800 http://www.fotoklub.info/forum/index.php
17 godina
neaktivan
makopos kaže...

Hahah koji je taj Bnet jadan, pa to stvarno djeca rade tamo a ne direktori. Danas su stavili obavijest o radovima sa jučerašnjim datumom !! Smijeh hahah koje muljanje ljudi, valjda su pročitali ovdje komentare pa brzo išli nešto stavit na web, hehe koja sramota. Ti direktori tamo valjda imaju jedva osnovnu školu pa neznaju ništa o IT-u a kamoli da nešto znaju narediti da se odradi kako spada.

Bnet je grupa amatera.

Ma dalo bi se i o drugima pricat.
Sve dok nemas problema je super, a kad zoves support onda kao da pricas sa djetetom koji zna otvorit HELP i po njemu citat.
Ako nesto nije kako tamo pise mozes se j....
najgore je sta ti on TREBA jer ti on mora provjerit...

Sve je dobro dok je problem u meni, jer ga onda i rjesim...

kazem da mi ne radi internet on dode spoji kabel na svoj telefon i kaze - pa telefon radi !
Pa reko: ajde spojite laptop pa surfajte malo
-" pa internet vam ne radi"---u jebote, topla vodaaaaaaaaaaaaaaa

onda price kako je sigurno negdje zica pukla pa sporije ide veza :) neznam sta bi mu netko rekao na to ali ja sam ga poslao ca iz kuce i rekao da dode netko tko nesto konta, ili da se s njim bar moze pricat, pa da na pivu odemo ako nezna poso
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
18 godina
neaktivan
Veće brzine iz B.neta

Neki kolege iz moje firme su zadovoljni B-netom (3D paket), pa sad ja ne znam..   ali ipak ne bih prelazio s Iskona za sada.. Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Veće brzine iz B.neta

Ja kad sam potpiso ugovor za internt zvali me nakon tri dana kad ga mogu doč priključit, pošto tada nisam mogo sve skupa su me priključili za dva tjedna. Kod kuče sam MAXADSL čeko 11 mjeseci. Frend u Osijeku je bio uzo MAXADSL i rekli za mjesec dana če bit, nakon 45 dana ode on u T-centar i tamo se neki čovjek dere na žensku za šaltero da če sve odjevit (ADSL, MAXTV, telefon) jer je imo puno problema, i onda frend otkaže ugovor i potpiše u dcm-u i u roku od tjedan dana oni dođu i spoje ga.

Ovo da u službi za korisnike rade u nesposobni i malo je reč budale je točno. Kad sam uzimo XCARNet pito ja dali moram šta mijenjat ili podešavat kod spajanja na net, neka ženska javi da netreba i tako prošlo 15 dana u mjesecu i odjednom nema neta, ja ih zovem i pitam zašt pa oi kažu da su mi aktivirali uslugu od 1 u mjesecu i da bi trebo imat net, onda malo deranja na njih jer su mi rekli da nemoram ništ podešavat, radit konekciju za spajanje preko PPPoE i poklompim i složim sam.

Frend dao da mu isključe kabelsku TV a dođe majstor kad ga nije biloo kod kuče i presječe kabal pa osto i bez neta, i nakon deranja na zaposlenike dcm-a od strane njegove mame i njega priključe mu net.

Kod frenda dođe mu tehničar t-coma složit net, frend ima linux na komp a ovaj nije znao kag složit net za linux, i frend ga potera iz kuče i složi sam.

Šta sam htio reč, niti jedan internet provider nije savršen, i neradi svima isto usluga, neki imaju više neki manje problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Dok ovo pišem opet ne rade telefoni...

Inače sam zadovoljan uslugom jer mi telefon i nije nešto jako potreban, ali da se tako nešto događa sa internetom, otišo bih do sad 6 puta od njih.

www.suvenirshop.com
18 godina
Veće brzine iz B.neta

Zaboravio sam reci da im Usenet aka news grupe ne rade cesto, pa onda kad im proradi naravno nikakve obavijesti o tome, onda ti kazem na email support da treba zbrisat cijelu listu grupa i bolje cijeli news server i iznova sve napravit. Naravno oni obavijeste sve ljude o tome tako da svi znaju to napravit.... yea right moš mislit.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Veće brzine iz B.neta

to je zaista loša firma ako je sve što kažete istina....

meni je bilo najgore u metronetu kad 3 tjedna nisam imao internet dok nisu napokon došli zamijeniti router.   i radi tih 3 tjedna će mi dati samo jedan mjesec bez naknade za internet.   navodno je to bio neki masivni kvar i onda je bilo ostalo samo nas 100-injak u Osijeku kojima su morali doći mijenjati ruter.   i tada su izgubili masu pretplatnika zato što su bili toliko prokleto spori.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice