Uzlet Linuxa na poslužiteljima

poruka: 64
|
čitano: 11.982
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uzlet Linuxa na poslužiteljima".
18 godina
neaktivan

zimbra

Tehnika narodu!!!!

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Uzlet Linuxa na poslužiteljima
Buffer Overflow kaže...
Smooth Operator kaže...

Ne mogu se ne složiti s cekpi-em. Linux je za hosting spas i da ga nema, neznam kako bi današnji Internet izgledao. Sigurno bi bio manji.

Ali slažem se i s Bufferom da je certifikat za Ethical Hackera izbijanje para iz džepa. MCSA je druga priča.

Tko god ima korisnike u firmi, vjerojatno ima i Win server i Win klijente. Jednostavno, razvoj korisnički orjentiranih aplikacija jest puno jači na Win OS.

Slažem se. Neki certifikati kao što rekoh nisu glupost, ali recimo 70% ih jest glupost, odnosno okretanje love.

Cerifikati su post-sales za programske sustave za koje se certificira. Oni su 100% okretanje love, a povremena korisnost je puka kolaterala. Pravi certifikati bi trebali biti sveobuhvatni za dio struke (DB, mreže, development..), propisani od organizacija za standardizaciju i nadzirani od strane državnih tijela.

16 godina
neaktivan
RE: Uzlet Linuxa na poslužiteljima
daseparo kaže...

zimbra

ne želim zvučat bahato al ono niš posebno.....a na sales fore tipa next gen exchange nikad nisam padal....

kod mene normalno radi.....
17 godina
neaktivan

Meni je smješno bilo kad me jedan kolega počeo izrugivati govoreći kako ću imati Linux server a Windows klijente, kako to ne može raditi, ovo ono. Doslovno mi se rugao.

Kad sam ga ja fino saslušao do kraja, lijepo sam mu objasnio da nema veze mailovima što idu s Linuxa na Win, svakako su protokoli standardni i ne moram koristiti Exchange protokol. Jednostavno koristim IMAP i ćaos.

Ista takva priča je s mobitelima. Prodaju ti priču na Exchange ili neki drugi rade na iPhoneu, Nokiji ili BlackBerryu. Naravno da rade, imaš IMAP protokol, moja Nokia 6300 tako radi. I direktorova N97. I kolegin iPhone. Web-mail? Da. Out of office? Da. Backup/restore? Da. Svi mogući i nemogući logovi? Da. Skeniranje privitaka? Da. Zabrana privitaka? Da. Automatsko prosljeđivanje? Da. Različiti anti-spamovi? Da.

I tako da odvagao i uzeo s čime mogu raditi. I radi brajo, radi ko urica.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice