UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.553
|
čitano: 205.004
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
17 godina

Ovo je bilo tek zagrijavanje.

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
Može jedno padobransko pitanje? Kad stiže?
Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

11 mjesec najverojatnije

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!
apoteka kaže...
hilton je dubre?
a sto je s firmom koja naplacuje adaptere i kabele kao suho zlato?
oni su pravedni i inovativni valjda...

Ako mlslis na mhl adapter za s3 onda ti je to 50$, s druge strane 30 pin to ligthing je djabe sa ip5, to si mislio jel?
Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
explorer 4 kaže...

11 mjesec najverojatnije

u 12. Kaze apple.

16 godina
kizo2703 kaže...
grzzi kaže...

Već sam komentirao veći ekran ... nije tu bilo puno izbora. Za devove je ovo najmanje bolno, a i ima logike što se ergonomije tiče, obzirom je zadržao ukupno gotovo pa iste dimenzije.

Hoću reći da ima logike da u ponudi imaju kompaktniji dizajn, mislim da je smanjivanje težine i daljnje stanjivanje uređaja bitna stvar koju zlobnici na forumu namjerno zanemaruju :D.

Dijete ,da si developer i da 5 dana prije izbacivanja uređaja saznaš da moraš preraditi sve svoje aplikacije ,videl bi te jel bi izgovoril ovakvu kardinalnu glupost!!

Apropo NFC-a ,daj se nemoj više sramotit!

Da si ti developer za ajfon znao bi da se aplikacije updateaju u roku keks kad dodje do ovakve promjene. Nitko ne sjedi skrstenih ruku kad je lova u pitanju. OK, Jakovp sjedi skrstenih ruku.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 22:08 (Ezio).
15 godina
neaktivan
Ovi Androidasi su jos tu? Ajmo djeco doma, tulum je zavrsio, vrijeme je za nas Appleovce da popricamo o ozbiljnim stvarima, nije to za djecje usi.

0 9 hvala 0
16 godina
neaktivan
bistri kaže...
Ako mlslis na mhl adapter za s3 onda ti je to 50$, s druge strane 30 pin to ligthing je djabe sa ip5, to si mislio jel?

Al 30 pin to lightning nije 30$?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Neznam nikoga tko uzima te adaptere i kabele orginal, svi uzimaju od kineza, bilo preko posrednika sa njuškala bilo preko dealextreme i sl...

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

A nekome je to posao... 

@Soapy, mislim da su iOS-ovci ipak gori po tom pitanju. Zašto?! Arogancija u većini slučajeva i ne utemeljene tvrdnje, poput tvoje recimo.

Dovoljan je pogled na jednu stranicu bilo koje teme koja sadrži nešto od Applea i vidjet ćeš o čemu govorim. Kada ti netko kaže da si zaostao, neinteligentan, glup, ovca samo zato što koristiš j* uređaj ureže ti se u pamćenje. I puno, puno je više ovih koji vrijeđaju Apple (da nema takvih ova tema bi imala maksimalno 5 stranica), nego onih koji vrijeđaju ostalo.

nsoul kaže...
Soapy kaže...
Bypass kaže...

Žao mi je svih vas kojima je telefon centralna točka života. Pitam se da li vi uopće shvaćate psihološke implikacije istog. Meni je to zastrašujuće u najmanju ruku.

Još žalosnije je što ljudi osuđuju druge zbog uređaja koji koriste (to se većinom odnosi na androidaše, ali ni drugi nisu isključeni). 

Agent Rico kaže...

A nazivanje korisnika iOS-a ovcama, iGovnima, iGayevima i sl. je u redu?  

i jedan i drugi malo čitajte druge teme, šteta kaj je jedan komentar obrisan od strane moderatora, pa da obojica vidite da iphone korisnici nisu sveti.

a ako se sjećam rečenice: " što više sirotinje to više androida". Mislim kakav kre*en moraš biti da to izjaviš.
pa da vam šaljem kakve sam poruke dobivao od iphone korisnika, koje su uglavnom bile vrijeđanje?

Ne bude mi jedan komentar dosta. 

Pa gdje ti živiš, pročitaj ti malo druge teme. Ja sam lijepo u postu napomenuo da ni drugi nisu isključeni, ali omjer je debelo na strani androidaša. 22 stranice, a od toga 80% postova su od androidaša. Taj lik je jedan primjer, ima ih još i šta sad, zašto odmah generalizirat, koliko samo korisnika vrijeđa nas koji koristimo Apple. 

Ovo stvarno postaje frustrirajuće, gadi mi se bug kada čitam ovakve postove. Nejde mi u glavu zašto jednostavno ljudi ne mogu shvatiti da svatko ima pravo odabira i da ga ne treba osuđivati zbog toga. Ako se tebi sviđa jedan mobitel, meni se sviđa drugi, nekom treći. To ne znači da sam ja glup ili šta ja znam već samo zato jer imam drugačiji ukus. I u kojem dijelu posta si ti pročitao da su iphone korisnici sveti? Čovječe, bilo ti koristio ios, android, wp7 ili nešto deseto svi smo ljudi, LJUDI. 

I nemoj ovaj post krivo shvatit, da ja ne volim ljude koji koriste android ili nešto takvo. Upravo suprotno, nemam ama baš ništa protiv toga (zapravo ne vidim razlog zašto bi imao, samo budala to može vidjet). 

16 godina
neaktivan

Moraš priznat da su, od svega toga, ovce i istina. Jbg, dosta ljudi je, svako pravilo ima iznimki, al jedino se kod Applea hvale nedostatci i prozivaju nebitnim stvarima.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Moraš priznat da su, od svega toga, ovce i istina. Jbg, dosta ljudi je, svako pravilo ima iznimki, al jedino se kod Applea hvale nedostatci i prozivaju nebitnim stvarima.

Ovce se uvijek nađu svuda. :) 

Većina ljudi ovdje nikad nije uzela u obzir da iPhone/iPad mogu biti jako korisni. Kao zaljubljenik u avijaciju, pratim takve teme i iznenadio sam se kad sam vidio koliko pilota koristi app za iPad i iPhone kao primarnu navigaciju u avionu (dakako ne mislim na pilote u komercijalnim avionima, već sportskim). Ne znam sad kako se točno zove app, ali bio je jednom u "Top Grossing" pa sam ga slučajno i vidio. Bila je čak i usporedba iPad vs Garmin i podjednako su prošli. S tim da treba uzet u obzir da garmin služi isključivo kao navigacija, a iPad i iPhone su praktički za sve. Poanta priče, dok god tom pilotu app i uređaj rade kak se spada, sumnjam da će razmišljati o broju jezgri koji se nalazi u uređaju, ili sličnim pitanjima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 0:34 (Soapy).
17 godina
Soapy kaže...
Mitsuoka kaže...

Ovce se uvijek nađu svuda. :) 

Većina ljudi ovdje nikad nije uzela u obzir da iPhone/iPad mogu biti jako korisni. Kao zaljubljenik u avijaciju, pratim takve teme i iznenadio sam se kad sam vidio koliko pilota koristi app za iPad i iPhone kao primarnu navigaciju u avionu (dakako ne mislim na pilote u komercijalnim avionima, već sportskim). Ne znam sad kako se točno zove app, ali bio je jednom u "Top Grossing" pa sam ga slučajno i vidio. Bila je čak i usporedba iPad vs Garmin i podjednako su prošli. S tim da treba uzet u obzir da garmin služi isključivo kao navigacija, a iPad i iPhone su praktički za sve. Poanta priče, dok god tom pilotu app i uređaj rade kak se spada, sumnjam da će razmišljati o broju jezgri koji se nalazi u uređaju, ili sličnim pitanjima.

i to je to, znači toga nema na androidu??

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
neaktivan
Makić kaže...

Ja sam samo naveo primjer koji mi se osobno najviše sviđa i kako bi poništio tvrdnju da smartphone služi samo za naslikavanje, fejzbuk i angry birds (a voli se isticat da su to upravo obilježja iOS korisnika). Za sad sam samo naišao na iPhone i iPad da se koriste u tu svrhu. (i da ima i na androidu)

17 godina
Soapy kaže...
Makić kaže...

Ja sam samo naveo primjer koji mi se osobno najviše sviđa i kako bi poništio tvrdnju da smartphone služi samo za naslikavanje, fejzbuk i angry birds (a voli se isticat da su to upravo obilježja iOS korisnika). Za sad sam samo naišao na iPhone i iPad da se koriste u tu svrhu. (i da ima i na androidu)

ma i najbolji uređaj može služit ničemu kod ograničenog korisnika, ne govorim o iphonu, nego općenito

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
neaktivan

Obilježja najviše iPhone i Android i inih korisnika mobilnih operativnih sustava su FB, slikavanje, poruke i pozivi.

Kod nas je tu još dodatak snobizam u dosta slučajeva. Vjerojatno ni vani nije bolje. Za svrhe za koje su namijenjeni se koristi ako i 10% svih smartphoneova. 

Ipak više tih korisnika radi kojih se mrzi Applovce imaju iPhoneove, zato jer je marketing to nametnuo kao must have stvarcicu, a nama ostalima preostaje ismijavat ljude koji kupuju uređaj za uređajem, a da praktički nema razlike (a većini tih je jedina poznata razlika drugi broj ili dodano slovo u imenu). 

15 godina

Po meni od svih inovacija koje su predstavljene ove godine na svim top modelima (oneX, SGS3, iP5, 920) je najveća bežično induktivno punjenje, ne znam zašto toliko omalovažavanje jako dobre tehnologije.

Nekako imam dojam da je to neki drugi proizvođač to predstavio, da bi na forumu ljudi svršavali na to kao najveću revoluciju ikad koja mjenja sve.

Ne znam što su ljudi mislili pod pojmom bežičnog punjenja, da će se puniti preko GSM signala?

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Obilježja najviše iPhone i Android i inih korisnika mobilnih operativnih sustava su FB, slikavanje, poruke i pozivi.

Kod nas je tu još dodatak snobizam u dosta slučajeva. Vjerojatno ni vani nije bolje. Za svrhe za koje su namijenjeni se koristi ako i 10% svih smartphoneova. 

Ipak više tih korisnika radi kojih se mrzi Applovce imaju iPhoneove, zato jer je marketing to nametnuo kao must have stvarcicu, a nama ostalima preostaje ismijavat ljude koji kupuju uređaj za uređajem, a da praktički nema razlike (a većini tih je jedina poznata razlika drugi broj ili dodano slovo u imenu). 

Ako imaju mogućnosti zašto ne (njihova stvar). A u Americi ima takvih koliko hoćeš. Dok sam ja bio u Americi prošle godine u studenom, imali smo poznanika tamo, na Staten Islandu živi i radi kao taksist. Jedan dan nas je vozio u Woodbury i dok nas je čekao parkirao je na Manhattanu 2 sata (na samom rubu). Platio je parkiranje 50$ i napojnica još 5$. To je četvrtina cjene iPhona. A on je taksist.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 10:22 (Soapy).
16 godina
neaktivan

Nije to četvrtina cijene iPhonea. 

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Nije to četvrtina cijene iPhonea. 

Malo tko kupuje uređaj bez pretplate. 

16 godina
neaktivan

Opet, to nije polačetvrtina cijene iPhonea.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 11:50 (Mitsuoka).
13 godina
protjeran
Kad će se znat informacije o jačini CPU ?

0 0 hvala 0
16 godina
Mitsuoka kaže...

Opet, to nije pola cijene iPhonea.

uzmes mobitel za 500 kn na dvogodisnji ugovor u nekoj tarifi od 150 kn. koliko taj mobitel kosta?

15 godina

Nekuzim cemu svo ovo ismijavanje na racun visine, galaxy s3 je 13 mm visi i 12 mm siri tako da su oni zapravo po obliku podjednaki...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

1640kn ako uzmemo u obzir da iskorištavaš tarifu od 150kn.  Priložit ćemo dokaz tome.

150kn tarifa + PDV 25% + radijske frekvencije, to je mjesečno:

150

37,5

+  10   

197,5

što je na 2 godine:

197,5*24= 4740kn 

dok je tarifa 150*24= 3600kn

4740-3600= 1140kn

500+1140= 1640kn 

Ako pak iskorištavaš 50kn od tih 150, to je još 2400kn = 4040kn

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 11:25 (Mitsuoka).
16 godina
Mitsuoka kaže...

1640kn ako uzmemo u obzir da iskorištavaš tarifu od 150kn.  Priložit ćemo dokaz tome.

150

37,5

+  10   

197,5

što je na 2 godine:

197,5*24= 4740kn 

4740-3600= 1140kn

500+1140= 1640kn 

Računaš li cijenu benzina u prve 2 godine kao cijenu auta?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan

Mislim da je PDV vec uracunat u tarifu.. (Barem je kod T-coma tako) 

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
16 godina
Mitsuoka kaže...

150

37,5

+  10   

197,5

što je na 2 godine:

197,5*24= 4740kn 

4740-3600= 1140kn

500+1140= 1640kn 

radijska frekvencija+pdv na iznos koji plaćaš mjesečno su tu zbog pretplate koju si uzeo i plaćao bi istu stvar da koristiš nokiu 3310. isto tako bi iskoristio ili ne bi iskoristio tih 150 kn mjesečno da koristiš nokiu 3310 koju si našao odbačenu na ulici pa uzeo pretplatu. 

možeš ti u svojoj bilježnici voditi neiskorišteni iznos pretplate kao dodatni trošak mobitela ali tvoj je problem što ti tarifa od 150 kn ne treba i ako znaš prije kupnje da ćeš koristiti 50 kn od pretplate onda si svjestan da si zapravo uzimaš mobitel na kredit.

16 godina
neaktivan

Ne razumiješ baš kako se pretplata naplaćuje, ha? 

Na prepaid karticama nemaš trošarinu za radijske frekvencije ni PDV, nego cijenu minute, poruke, MMS-a i podatkovnog prometa.

Na postpaidu dobivaš taj trošak od 1140kn u 2 godine ako ne prekoraćuješ limit tarife od 150kn. Ovo je realan trošak. Ti zaista misliš da bi davali tolike popuste na mobitele u pretplati da nemaju koristi od toga.

17 godina
Soapy kaže...

Pa gdje ti živiš, pročitaj ti malo druge teme. Ja sam lijepo u postu napomenuo da ni drugi nisu isključeni, ali omjer je debelo na strani androidaša. 22 stranice, a od toga 80% postova su od androidaša. Taj lik je jedan primjer, ima ih još i šta sad, zašto odmah generalizirat, koliko samo korisnika vrijeđa nas koji koristimo Apple. 

Ovo stvarno postaje frustrirajuće, gadi mi se bug kada čitam ovakve postove. Nejde mi u glavu zašto jednostavno ljudi ne mogu shvatiti da svatko ima pravo odabira i da ga ne treba osuđivati zbog toga. Ako se tebi sviđa jedan mobitel, meni se sviđa drugi, nekom treći. To ne znači da sam ja glup ili šta ja znam već samo zato jer imam drugačiji ukus. I u kojem dijelu posta si ti pročitao da su iphone korisnici sveti? Čovječe, bilo ti koristio ios, android, wp7 ili nešto deseto svi smo ljudi, LJUDI. 

I nemoj ovaj post krivo shvatit, da ja ne volim ljude koji koriste android ili nešto takvo. Upravo suprotno, nemam ama baš ništa protiv toga (zapravo ne vidim razlog zašto bi imao, samo budala to može vidjet). 

Slažem se.

Udio postova ljudi koji koriste android u odnosu drugih mi je razumljiv sam po sebi jer mi se čini da je ovdje više korisnika Androida no iPhonea - ali bilo kakvo osuđivanje ikoga zbog njegovog izbora nije samo smiješno nego jednostavno jadno. Može se govoriti o prednostima ili manama platformi i ciljanom tržištu korisnika - ostalo je bezpotrebno i bezpredmetno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice