UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.553
|
čitano: 205.330
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
15 godina
neaktivan
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!
Mitsuoka kaže...

A ono, ako noćenje u normalnoj sobi od 2500kn nije fancy, ne znam što je. A još mi naplate 15 funti dodatno dnevno za internet.

Eto, ti ne koristis NFC, dosta drugih ljudi je, svak uzima sebi po potrebi, ali to je lagano postao standard kod mobitela, jbg.

Hilton je ponajveće djubre što se wi fi ja tiče ... zapravo masa tih 5* hotela standardno naplaćuje wifi po nebuloznim ciframa.

18 godina
grzzi kaže...
Rekao sam fino da masa hotela ima i da je to problem za hotele, ovo što je apple napravio. Naravno ti si to okrenuo. I da imam preko nekoliko dockova i sam, oko dockova za iPhone tj raznih dodataka okreću se nevjerojatne cifre.

Super si izbjegao odgovor!

Za 5! {#}

Steve Jobs ti je sad vjerojatno oprostio, vidjevsi kako koristis reality distortion field kao da te on sam naucio!

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 16:26 (F1-IVO).
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Rekao sam fino da masa hotela ima i da je to problem za hotele, ovo što je apple napravio. Naravno ti si to okrenuo. I da imam preko nekoliko dockova i sam, oko dockova za iPhone tj raznih dodataka okreću se nevjerojatne cifre.

Super si izbjegao odgovor!

Za 5! {#}

Steve Jobs ti je sad vjerojatno oprostio, vidjevsi kako koristis reality distortion field kao da te on sam naucio!

za ekran? već sam odgovorio što mislim ... po meni je jedina greška što su centrirali kameru i zvučnik za uho ... da su ga montirali jednog kraj drugog sam mobitel je mogao ostati u istim dimenzijama kao i 4 a sa novim ekranom.

15 godina
neaktivan
hilton je dubre?
a sto je s firmom koja naplacuje adaptere i kabele kao suho zlato?
oni su pravedni i inovativni valjda...
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...
hilton je dubre?

da, naplate ti 15-20 ojra za 24 sata wi fi ja uz sobu koju platiš kao suho zlato, a koja je zapravo bzvz. Obično je sam zgrada impresivna. Adaptere mogu uzeti i za 1 dolar od kineza ... inače mi do sad nikad nisu trebali niti sam ih kupovao, možda jednom ili dva puta u petnaest godina. Dobijem što mi treba uz kupovinu uređaja i to mi traje.

15 godina
neaktivan
nitko te ne tjera da uznes wifi ili da ostanes u hiltonu
isto tako te ni apple ne tjera
i onda mi objasni kako su oni dubrad?
16 godina
grzzi kaže...
apoteka kaže...
hilton je dubre?

da, naplate ti 15-20 ojra za 24 sata wi fi ja uz sobu koju platiš kao suho zlato, a koja je zapravo bzvz. Obično je sam zgrada impresivna. Adaptere mogu uzeti i za 1 dolar od kineza ... inače mi do sad nikad nisu trebali niti sam ih kupovao, možda jednom ili dva puta u petnaest godina. Dobijem što mi treba uz kupovinu uređaja i to mi traje.

Dobiješ sve uz kupovinu uređaja... iPod touch 1800kn i nisam ni adapter za utičnicu dobio već ga trebam puniti preko kompjutera. Baš su darežljivi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 15:53 (Iggx).
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...
nitko te ne tjera da uznes wifi ili da ostanes u hiltonu
isto tako te ni apple ne tjera
i onda mi objasni kako su oni dubrad?

pa tko je rekao da apple nisu djubrad što se tiče cijena dodataka? Dobro je što mi uglavnom ne trebaju nikad ili imam ebay alternativu.

tu postoji određena korelacija između 5* hotela, luxury brandova uopće i applea kod naplaćivanja dodatnih usluga ... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 16:00 (grzzi).
16 godina
protjeran
grzzi kaže...

ne odsjedate u dovoljno fancy hotelima ... što da vam kažem. {#}  

svakako neću kupiti iPhone jer nema nfc ... koristim ga svakodnevno i nezamjenjiv mi je.

Istinito kao to da na androidu ima 3 rezolucije ... al zapravo možeš i raditi web i optimizirati ga samo za jedan browser po toj logici. 

Ovo se poklapa sa briljantnom teorijom da sto je vise sirotinje, to vise androida {#}

15 godina
neaktivan
sirotinja?
ako se ne varan s3 je prodavaniji od iphonea, a negdje cak i skuplji
bogata neka sirotinja...
evo grzzi je bogatun pa kupuje kineske adaptere od 1$ i puno mu je dat za wifi
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...
sirotinja?
ako se ne varan s3 je prodavaniji od iphonea, a negdje cak i skuplji
bogata neka sirotinja...
evo grzzi je bogatun pa kupuje kineske adaptere od 1$ i puno mu je dat za wifi

zato i kupujem apple ... pokazao mi se kvalitetnijim, dugo traje, dobro se preprodaje po potrebi ;)

15 godina
neaktivan
da, upravo su iphoni poznati po robusnosti i izdrzljivosti
pogotovo stakla rofl
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...
pogotovo stakla rofl

imam 1 3Gs od 3 ipo godine, ko boca, a moja četvorka dvi godine isto ko nova ... your mileage may warry ... al koliko ih ljudi kupuju očito su zadovoljni, evo vidim da padaju rekordi opet.

15 godina
neaktivan
mobitel koji je na trzisu 3 godine tebi radi 3ipo
ajoj
18 godina
ansha kaže...
grzzi kaže...

ne odsjedate u dovoljno fancy hotelima ... što da vam kažem. {#}  

svakako neću kupiti iPhone jer nema nfc ... koristim ga svakodnevno i nezamjenjiv mi je.

Istinito kao to da na androidu ima 3 rezolucije ... al zapravo možeš i raditi web i optimizirati ga samo za jedan browser po toj logici. 

Ovo se poklapa sa briljantnom teorijom da sto je vise sirotinje, to vise androida {#}

Cujem da iPhone daju besplatno uz ugovore sa operaterima.

Mobitel je izgleda toliko los da ga moraju dijeliti kada nitko ne zeli platiti punu cijenu za njega. {#}

Takoder, izgleda da postoji nekakva poveznica izmedu pada prosjecnog IQ-a covjecanstva i porasta prodaje iPhone-a. {#}

Vidis? Znam i ja napisati glup, debilan i trollav komentar. {#}

Na zalost, ne volim se natjecati u debiliziranju pa cu povuci ovdje crtu.

Za slucaj da mislis ozbiljno - i feel sorry for you. {#}

- Psiho246
14 godina
odjavljen
grzzi kaže...
apoteka kaže...
pogotovo stakla rofl

imam 1 3Gs od 3 ipo godine, ko boca, a moja četvorka dvi godine isto ko nova ... your mileage may warry ... al koliko ih ljudi kupuju očito su zadovoljni, evo vidim da padaju rekordi opet.

radi on i 10 kad ga ne koristis 

znam ja tebe na stolu je iphone ,a ovak kad nitko ne gleda koristi se samsung od 200kn :PP

http://revohd.com
17 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Leglo kaže...

http://www.jutarnji.hr/mikroplacanje-dodirom-mobitela-stiglo-u-hrvatsku/1042825/

Od 1.01. 2013. kreće šira primjena NFC-a ( barem tako tvrdi T-com ). 

DAFUQ?

" Vlasnici starijih mobilnih uređaja moći će kod Hrvatskog Telekoma nabaviti posebnu naljepnicu koju će moći zalijepiti na poleđinu svog telefona i time će dobiti NFC funkcionalnost. "

Da, pa tako AT&T funkcionira vec 2 godine

Dobis 3 tockice i stavis na zadnji dio case-a iznutra

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
18 godina

Eto, dali su prosječnim američkim korisnicima na ulici da isprobaju i svi su se složili da je 'novi iPhone' veći, bolji, brži, boljeg ekrana, lakši... {#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rdIWKytq_q4

Čvarci su bomboni od svinje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ako taj video nije bio vec 421312453245 puta...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
odjavljen
bocic kaže...

Eto, dali su prosječnim američkim korisnicima na ulici da isprobaju i svi su se složili da je 'novi iPhone' veći, bolji, brži, boljeg ekrana, lakši... {#}

vec bilo najmanje 5 puta u temi 

http://revohd.com
18 godina

Errrrrmmmm...sorry, nije mi se dalo prelistavati sve ove silne stranice, dost mi flejma na poslu... {#}

Čvarci su bomboni od svinje

0 0 hvala 0
17 godina
bocic kaže...

pa ko kaže da nije bia bi glup to su sve činjenice koje stoje.. al nisu naveli i ružniji

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...
mobitel koji je na trzisu 3 godine tebi radi 3ipo
ajoj

Vidiš kako si informiran o appleu, pohvalno, pravi si fan :). {#}

Da, imaš pravo, 3 godine i mjesec ili dva. Kod cure je, i šljaka sasvim dobro ( kao i kad je bio nov ) ... i to bez zamijene baterije, koja eto i dalje izdrži par sati silovanja ili dan ako se puno ne čačka. Zanimljivo da se na njega može staviti i iOS 6 premda nisam siguran koliko bi bilo pametno. S druge strane čitam radosnu vijest da će i S3 uskoro dobiti novi dandroid ... pitam se što će biti za tri godine.

15 godina
protjeran

Žao mi je svih vas kojima je telefon centralna točka života. Pitam se da li vi uopće shvaćate psihološke implikacije istog. Meni je to zastrašujuće u najmanju ruku.

DerbyCon 2012

10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Žao mi je svih vas kojima je telefon centralna točka života. Pitam se da li vi uopće shvaćate psihološke implikacije istog. Meni je to zastrašujuće u najmanju ruku.

Još žalosnije je što ljudi osuđuju druge zbog uređaja koji koriste (to se većinom odnosi na androidaše, ali ni drugi nisu isključeni). 

16 godina
neaktivan

A nekome je to posao... 

@Soapy, mislim da su iOS-ovci ipak gori po tom pitanju. Zašto?! Arogancija u većini slučajeva i ne utemeljene tvrdnje, poput tvoje recimo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 19:42 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan

Dobro ljudi vi se svađate oko hebenog mobitela !?!

Imo sam iphone 3GS, HTC Desire, pa iPhone 4S. Idući će bit možda iphone 5, možda S3 ko ce znat. Smješni su mi ovi ljudi koji govore on ima ajfon, on je seljačina i kupio ga je sam zbog kurčenja. Pa da ga i jesam kupio zbog kurčenja šta to vas boli briga?

Isti ste ko one babe šta govore ova ti nije bila na misi ove nedjelje, ta ima neke veze sa sotonom.

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

A nazivanje korisnika iOS-a ovcama, iGovnima, iGayevima i sl. je u redu?  

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
17 godina
Soapy kaže...
Bypass kaže...

Još žalosnije je što ljudi osuđuju druge zbog uređaja koji koriste (to se većinom odnosi na androidaše, ali ni drugi nisu isključeni). 

Agent Rico kaže...

A nazivanje korisnika iOS-a ovcama, iGovnima, iGayevima i sl. je u redu?  

i jedan i drugi malo čitajte druge teme, šteta kaj je jedan komentar obrisan od strane moderatora, pa da obojica vidite da iphone korisnici nisu sveti.

a ako se sjećam rečenice: " što više sirotinje to više androida". Mislim kakav kre*en moraš biti da to izjaviš.
pa da vam šaljem kakve sam poruke dobivao od iphone korisnika, koje su uglavnom bile vrijeđanje?

Ne bude mi jedan komentar dosta. 

hobi:moj-android.net
17 godina
neaktivan

Nakon 21. stranice: jeste li gotovi?

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice