Dobro, ja sam bio pod dojmom da instalacija OSX-a na nepredodređenom hardware nije baš najlakša stvar na svijetu. Kada sam govorio o kompleksnosti mislio sam upravo to da je Windows napravljen da radi isto i da se instalira isto na apsolutno svemu, što se ipak ne može reći za OSX (ili može?, možda nisam upućen dovoljno). Isto je tako kompleksnije (a po meni i bolje) rješenje zadržavanje podrške za starije inačice Winsa unutar sedmice (virtualizacija) nego Appleovo "rezanje unatrag" koje mu omogućuje da se fokusira na budućnost, pa o tome je bio članak u Bugu ili BOL-u nedavno.
i ja cu ti odgovoiri kao vlasnik hackitonsha, odnosno PC-a na kojem se sasvim glatko bez problema i u punoj funkcionalnosti vrti OS X Leopard
imas hrpu hakiranih distribucija OS X-a i to možeš učiniti i ti, a imaš i forum ovdje pod nazivom: Mac OS na PC u kojem se nas nekoliko bavi upravo time
to što po pravilu OS X ne radi na PC-u nema nikakve veze s kompleksnosti već s Apple-ovom politikom
da ti razjasnim, ja ću isto tako XP instalirat na najnovije računalo iz 2009 godine, iako je XP napisan 2001. Dal to znači da je Microsoft vodio brigu o budučnosti kroz izgradnju OS-a? Naravno da nije, kako će neki hardware radit na OS-u ovisi isključivo o driverima, a prilikom pisanja OS-a uopće nije bitno hoće li ga vrtiti ATI HD 2xxx ili ATI HD 4xxx