Uskoro Skype za Android

poruka: 24
|
čitano: 9.408
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uskoro Skype za Android".
18 godina
protjeran
Uskoro Skype za Android

kad smo vec kod skype-a,nacuh kako operateri imaju software kojim namjerno srozava kvalitetu skype-a kad ga prepozna

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
18 godina
Uskoro Skype za Android

čekaj malo, a ja već pol godine imam Skype na svom Androidu, jest da je Beta al je opet Skype. I nemaš razgovora, samo Chat

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Uskoro Skype za Android

Nimbuzz podrzava i razgovore preko skypea.

18 godina
Uskoro Skype za Android

aha, kao i Fring kojeg koristim

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

meni je fring nekako napdan.

17 godina
neaktivan

Meni je drago :)  kad će taj Evo na naše tržište ? 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
18 godina
neaktivan

o cemu ti?

18 godina
neaktivan
logic kaže...

o cemu ti?

Evo o ovome govori...

Pogledaj malo tekst na kojeg je tema...

In Control
18 godina
neaktivan

Aaaaaaaaa

Zbunio me reko kakve to veze ima sa skypeom ;)

17 godina
Uskoro Skype za Android

Evo 4G izlazi u USA kroz nekih tjedan-dva a mi ostali valjda kroz mjesec-dva ćemo dobiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Jedva cekam da ga sjeckamo ovdje ;)

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Evo 4G izlazi u USA kroz nekih tjedan-dva a mi ostali valjda kroz mjesec-dva ćemo dobiti.

Haha mi da ćemo dobiti 4G kroz mjesec-dva...

U SAD-u je dostupnost 4G mreže ograničena na velike gradove i to samo neke, mogu samo zamisliti kako bi bilo kod nas.

Zato EVO i ima mogućnost i 4G i 3G mreže.

18 godina
neaktivan
Dom031 kaže...
Stoja kaže...

Haha mi da ćemo dobiti 4G kroz mjesec-dva...

U SAD-u je dostupnost 4G mreže ograničena na velike gradove i to samo neke, mogu samo zamisliti kako bi bilo kod nas.

Zato EVO i ima mogućnost i 4G i 3G mreže.

Ja mislim da nitko nije govorio o 4g mrezi (LTE FYI, nitko ne govori 4G) nego o APPLE IPHONE 4G...

ne da mislim... nego sam 100% siguran...

In Control
16 godina
neaktivan
Uskoro Skype za Android

Sta su cekali do sada!? :P

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Uskoro Skype za Android

HTC Evo nećemo dočekati jer je on vezan za Sprint koji je CDMA mreža, i sam uređaj radi samo na CDMA mrežama,znači neće radit kod nas na GSM-u. E sad ako griješim, nek netko ispravi.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
nsoul kaže...

HTC Evo nećemo dočekati jer je on vezan za Sprint koji je CDMA mreža, i sam uređaj radi samo na CDMA mrežama,znači neće radit kod nas na GSM-u. E sad ako griješim, nek netko ispravi.

htc radi prakticki sve svoje uredaje u cdma i gsm verzijama, tako da ce vjerovatno i ovog

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan

Cek, jel postoji koji video chat program za android ? Kazete da skype moze samo pisati poruke nis drugo. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
18 godina
neaktivan

nimbuzz moze i govornu komunikaciju. Mislim da fring moze i video pozive al nisam siguran.

17 godina
grimyHR kaže...
nsoul kaže...

htc radi prakticki sve svoje uredaje u cdma i gsm verzijama, tako da ce vjerovatno i ovog

poslao sam im mail da pitam za gsm verziju eva, a dobio sam odgovor da je evo ekskluziva Sprinta i da namjeravaju izdat samo CDMA verziju.

18 godina
neaktivan
Copy paste maila :)
In Control
18 godina
nsoul kaže...

poslao sam im mail da pitam za gsm verziju eva, a dobio sam odgovor da je evo ekskluziva Sprinta i da namjeravaju izdat samo CDMA verziju.

Nešto se šuška kako bi se možda mogao pojaviti i u Kanadi...?

17 godina
Uskoro Skype za Android

ne mogu nać onaj stari mail za CDMA koji sam dobio, a to je bilo još kad su krenule glasine za EVO.

a ova dva ispod sam dobio sad nedavno:

New Response

Dear Mr.*****, Thank you for contacting HTC, Regarding your enquiry, kindly be informed that HTC Evo is only available for the USA since it is network branded to Sprint. Please check our website for the latest updates. If you have any other inquiries please do not hesitate to contact us again, Best Regards, HTC Team www.htc.com

New Response

Dear Mr.******, Thank you for your response, Kindly open the link below to provide you with all our products and the newest releases in Europe: http://www.htc.com/europe/product.aspx As for HTC Evo it is a network branded phone in USA for Sprint, there is no information yet whether it will be released in Europe or not. If you have any other inquiries please do not hesitate to contact us again, Best Regards, HTC Team www.htc.com 

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
nsoul kaže...

ne mogu nać onaj stari mail za CDMA koji sam dobio, a to je bilo još kad su krenule glasine za EVO.

a ova dva ispod sam dobio sad nedavno:

New Response

Dear Mr.*****, Thank you for contacting HTC, Regarding your enquiry, kindly be informed that HTC Evo is only available for the USA since it is network branded to Sprint. Please check our website for the latest updates. If you have any other inquiries please do not hesitate to contact us again, Best Regards, HTC Team www.htc.com

New Response

Dear Mr.******, Thank you for your response, Kindly open the link below to provide you with all our products and the newest releases in Europe: http://www.htc.com/europe/product.aspx As for HTC Evo it is a network branded phone in USA for Sprint, there is no information yet whether it will be released in Europe or not. If you have any other inquiries please do not hesitate to contact us again, Best Regards, HTC Team www.htc.com 

ovi govore samo da trenutno postoji samo cdma verzija i da neznaju dal ce izdavati ga za europu, a i vrlo lako moguce da ce izaci prakticki isti uredaj pod drugim imenom

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
Uskoro Skype za Android

Da znam kaj govore,i ja se nadam da bude europska verzija,ali dok ja skupim lovu,već bude vani neki noviji model,s Androidom 3 :)

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice