USB Skull Ring

poruka: 8
|
čitano: 1.331
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "USB Skull Ring".
17 godina
protjeran
USB Skull Ring

Čeka se povoljnija cijena. Za te pare, ima da budem sam svoj majstor.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
USB Skull Ring

bolje da za te pare kupim eksterni disk od koji 500 gb ili pak usb od 32 gb(samo što on malo više košta).

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 14:51 (Raving Rabbid).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: USB Skull Ring

ooo da sad ce to poceti polako da kupuju IT Gothic Darkeri ... \m/ :D jos trebaju USB bodlje da naprave i komplet su ;)

K'eni pa te vat' ;)
16 godina
neaktivan
USB Skull Ring

lol, zamisli

Mocni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
USB Skull Ring

Za te pare uzmes hard od 500gb a ne stick.Dobar je i onaj za 80 kn od 2gb.Belji se

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: USB Skull Ring
F1-IVO kaže...

Za te pare uzmes hard od 500gb a ne stick.Dobar je i onaj za 80 kn od 2gb.Belji se

stickova mi je pun kufer jer su mi već tri otkazala od 4gb... to se zove nepažnja
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
protjeran
USB Skull Ring
Be Funky. Be Cool. Be Michael Samuelle.

0 0 hvala 0
17 godina
USB Skull Ring

Rrukom rađeni? Ako je tačno, to bi možda moglo objasniti cenu, ali čemu to na tako bednom komadu potrošake elektronike kao što je USB koji za godinu-dve izgubi upotrebnu vrednost? Umesto ručnog rada u Japanu, bolje da se prave serijski u Kini, apsolutno ništa ne bi izgubili jer ionako nisu bog zna kakvi umetnički radovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice