USB 3.0 prvo u prijenosnicima

poruka: 7
|
čitano: 2.540
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "USB 3.0 prvo u prijenosnicima".
18 godina

Eto razloga zašto bih kupio novi laptop... ali sve što sam do sada vidio da ima USB3 ne ulazi u moje kriterije... slaba ponuda USB3.0 :/

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Normalno. U desktop ubaciš PCIe karticu i riješen problem. Kartica za laptop je nepraktična, zauzima jedini utor i često strši iz laptopa.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

A što će nam uopće usb 3.0? Za miševe i tipkovnice je i više nego dovoljan usb 2.0, a većina današnjih usb stickova ne koristi ni polovicu brzine usb 2.0 sučelja. Ne kažem da nije bolji i da ne treba prelaziti, nego da će prelazak biti dosta sporiji.

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: USB 3.0 prvo u prijenosnicima
lukavg kaže...

A što će nam uopće usb 3.0?

Vanjski diskovi većih brzina, 2,5" vanjski diskovi koji traže više struje. Ukoliko laptop koristiš kao desktop kad si kod kuće dovoljna su ti tri kabela (DVI, napajanje i USB hub) jer jedan USB ima dovoljno struje i dovoljan bandwidth za sve uređaje koje ćeš koristiti na taj način. Kao što sam već napisao, prelazak na laptopima će biti brži jer je teže naknadno ugraditi, a kako laptop koristiš barem dvije godine, gledati ćeš onaj koji ima buduće tehnologije.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina

-sama vijest, tj. naslov je netočan, jer već postoje MBO s USB-3.0, pa ne može nešto biti prvo ako je nešto drugo, već prvo ili ''privije''.. Namigiva

Točna vijest da će brže ići tranzicija na prijenosnicima. Za dodati da je na stolnom računalo vrlo lako dodati kontroler.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
18 godina

Šta je s intelovim rješenjem? Kao trebalo bi bit bolje od ovog USB-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: USB 3.0 prvo u prijenosnicima
Vakaka kaže...

Šta je s intelovim rješenjem? Kao trebalo bi bit bolje od ovog USB-a.

Ako misliš na Light Peak on je još uvijek u razvojnoj fazi. I da, trebao bi biti bolji od USB 3.0 ako postignu brzine od 10Gb/s kako su najavljivali.

Ako se u nama krije skriveni talenat, onda se jako dobro sakrio
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice