Nakon jahti i glisera sad nam Bugovci ponovo vozaju po tipkovnicama i donose odličnu temu "Stotinu PC tajni".
Odlična tema, sad ga brzo idem kupiti...
Nakon jahti i glisera sad nam Bugovci ponovo vozaju po tipkovnicama i donose odličnu temu "Stotinu PC tajni".
Odlična tema, sad ga brzo idem kupiti...
iskreno i nisu neke teme :/
JUHUHUHU !!!
Nakon tjedana listanja starih, imam novi!Jea bro!
Jedva čekam idem poslije kupit xD
Jel ima šta o Linuxu?
Ako se ne varam ima OpenSuse 11...
Vidjet ces i sam
Ovaj novi BUG ili se meni cini, ali stvarno kao da ima manje reklama, a mozda je to zato sto ga nisam vidio 2 mjeseca pa mi je sve dobro... hahaha
Ozbiljno, zna proci i po 6-7 stranica bez reklame,za nepovjerovati. Na pocetku gdje su kolumne i vijesti ima ih uobicajeno,al to mi ne smeta,al malo poslije kad dodju ozbiljnije teme i recenzije bas ih i nema. Svaka pohvala za to. A u citavom game-masteru ima samo jedna reklama ako se ne varam i to za enter. Oprosteno vam je sve za sada. Cijena stara... odlicno :) Svaka pohvala i jos nema digitalaca
Nisam ga jos citao,samo prelistao,al kad jos malo detaljnije prelistam i procitam ponesto, bice jos pokoji komentar,za sada sve 5
Konacno mogu stari bug pospremit u ladicujedva cekam da vidim test radeona...
ovaj mjesec ga neću kupiti jer teme i nisu baš nešto.
netbooka nam dajte :D
Malo mi se čini tanak ili .... Ipak teme su u redu.
Kupio i prelisto, nije los broj
Svidja mi se test 4870x2 (iako sam ga vec vidio na 100 mjesta) jer je dobro domace slovo procitat o nekoj temi, a nekako vjerujem vise Bugu nego nekim internet stranicama, jedina zamjerka u tekstu je sto se tek negdje nakraju spominje 280gtx i bilo bi dobro da su ubacili i SLI rezultate 280gtx, cisto da znamo sta treba imati da se nadmasi 4870x2. Isto tako prijedlog koji bi po meni dobar bio da se u nekoj tabeli uvijek kad se testiraju grafulje drzi score prijasnjih testova tako da citaoci mogu naci svoju graficku na toj listi i usporedit je sa trenutno zadnjim krikovima tehnologije...
To mi pada napamet ovak iz glave
moj glupi poštar opet kasni, može iko reć ima li usporedba HD 4850 CF i GTX 280
Ima usporedba, os da ti kazem rezultat ili ces cekat da ti stigne bug? :)
kako izgleda ovo uređivanje fotografija, to me ful zanima, imam probleme
Ima usporedba, os da ti kazem rezultat ili ces cekat da ti stigne bug? :)
malo reklama, odličan broj,debljina normalna, samo loša recenzija igre flatout ulti_ za mene se na auto niš "ne lijepi" te ste krivo napisali da končar nela dolazi sa xp-om, ne dolazi sa ničime, sa free-dosom, i još par sitnih ali razočarao me članak o flatoutu tako razočarao... no ipak pohvale za tako malo reklama, nikada manje reklama nisam vidio (čitam redovito) ali baš mi je fora zadnja reklama od nove, no pogledajte sami, ovom broju dajem 9/10 jer mi se čini da je ovo sezona kiselih krastavaca (čitajući kolumnu zlog luđaka)
PROSVJED!!! Neznam zašto mi koji imamo predplatu uglavnom dobijemo kasnije nego što bude na kioscima. Od kako sam na pretplati više puta sam dobio kasnije nego što ranije, mislim dabi pretplatnici trebali dobiti ranije pa makar i jedan dan.
PROSVJED!!! Neznam zašto mi koji imamo predplatu uglavnom dobijemo kasnije nego što bude na kioscima. Od kako sam na pretplati više puta sam dobio kasnije nego što ranije, mislim dabi pretplatnici trebali dobiti ranije pa makar i jedan dan.
Većinu informatičkih časopisa osim u papirnatom izdanju može se kupiti i online kao pdf dokument. Stare brojeve pojedinih časopisa, kad izađe novi broj, može se legalno i besplatno skinuti:
Maximum PC
http://www.maximumpc.com/articles/pdf_archives
VIDI - Potrebno je ulogirati se svojim korisničkim imenom i lozinkom iz sustava AAI@EduHr (Carnet).
http://e-knjiznica.carnet.hr/vidi
da se bar bug može kupiti u PDF-u, ja sam propustio 8 brojeva, koje bi želio imati
Kupio samo radi Cro4Life teksta..
Prelistao u roku 15 minuta, sve u svemu, ništa posebno. Nažalost, Vidi mi se čini ozbiljnijim časopisom.
E ovako uočena greška (ili bar mislim da je) na grafu na 55. stranici. Legenda je pomješena (brzina pisanja - brzina čitanja). Gledam sad Apacer AH320 - 97 kuna i ima brzinu pisanja 27,7 MB/s. Reko idem si to kupit odma :). Pohvale za temu broja, mada mi je dosta toga poznato, nađe se i ponešto novog.