Uočen novi Bug!

poruka: 24
|
čitano: 2.687
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uočen novi Bug!".
17 godina
neaktivan
Uočen novi Bug!

Nakon jahti i glisera sad nam Bugovci ponovo vozaju po tipkovnicama i donose odličnu temu "Stotinu PC tajni".

Odlična tema, sad ga brzo idem kupiti...Smijeh

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uočen novi Bug!

iskreno i nisu neke teme :/

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uočen novi Bug!

JUHUHUHU !!!

Nakon tjedana listanja starih, imam novi!Jea bro!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uočen novi Bug!

Jedva čekam idem poslije kupit xD

E8400--> 2*3.6 ghz, ATI RADEON HD 4870, 4Gb Ram, HD---> WD 640 gb

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uočen novi Bug!

Jel ima šta o Linuxu?

Zatvorite prozore. linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Uočen novi Bug!

Ako se ne varam ima OpenSuse 11...

Vidjet   ces i sam

Ovaj novi BUG ili se meni cini, ali stvarno kao da ima manje reklama, a mozda je to zato sto ga nisam vidio 2 mjeseca pa mi je sve dobro... hahaha

Ozbiljno, zna proci i po 6-7 stranica bez reklame,za nepovjerovati. Na pocetku gdje su kolumne i vijesti ima ih uobicajeno,al to mi ne smeta,al malo poslije kad dodju ozbiljnije teme i recenzije bas ih i nema. Svaka pohvala za to. A u citavom game-masteru ima samo jedna reklama ako se ne varam i to za enter. Oprosteno vam je sve za sada. Cijena stara... odlicno :) Svaka pohvala i jos nema digitalaca  Smijeh

Nisam ga jos citao,samo prelistao,al kad jos malo detaljnije prelistam i procitam ponesto, bice jos pokoji komentar,za sada sve 5

Smijeh

I like it! I like it,big time!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2008 10:56 (Donnie Brasco).
17 godina
neaktivan
Uočen novi Bug!

Konacno mogu stari bug pospremit u ladicuSmijehjedva cekam da vidim test radeona...

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NEEEE!!!! Opet strategije!!! :D
You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
neaktivan

ovaj mjesec ga neću kupiti jer teme i nisu baš nešto.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Uočen novi Bug!

netbooka nam dajte :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uočen novi Bug!

Malo mi se čini tanak ili ...Belji se. Ipak teme su u redu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupio i prelisto, nije los broj

Svidja mi se test 4870x2 (iako sam ga vec vidio na 100 mjesta) jer je dobro domace slovo procitat o nekoj temi, a nekako vjerujem vise Bugu nego nekim internet stranicama, jedina zamjerka u tekstu je sto se tek negdje nakraju spominje 280gtx i bilo bi dobro da su ubacili i SLI rezultate 280gtx, cisto da znamo sta treba imati da se nadmasi 4870x2. Isto tako prijedlog koji bi po meni dobar bio da se u nekoj tabeli uvijek kad se testiraju grafulje drzi score prijasnjih testova tako da citaoci mogu naci svoju graficku na toj listi i usporedit je sa trenutno zadnjim krikovima tehnologije...

To mi pada napamet ovak iz glave

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina
neaktivan
Uočen novi Bug!

moj glupi poštar opet kasni, može iko reć ima li usporedba HD 4850 CF i GTX 280

Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima usporedba, os da ti kazem rezultat ili ces cekat da ti stigne bug? :)

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina

kako izgleda ovo uređivanje fotografija, to me ful zanima, imam probleme

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ima usporedba, os da ti kazem rezultat ili ces cekat da ti stigne bug? :)

znam da su radeonke bolje, zanima me koliko, al' ne govori, štedi riječi čekam bug...
Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina

malo reklama, odličan broj,debljina normalna, samo loša recenzija igre flatout ulti_ za mene se na auto niš "ne lijepi" te ste krivo napisali da končar nela dolazi sa xp-om, ne dolazi sa ničime, sa free-dosom, i još par sitnih ali razočarao me članak o flatoutu tako razočarao... no ipak pohvale za tako malo reklama, nikada manje reklama nisam vidio (čitam redovito) ali baš mi je fora zadnja reklama od nove, no pogledajte sami, ovom broju dajem 9/10 jer mi se čini da je ovo sezona kiselih krastavaca (čitajući kolumnu zlog luđaka)

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
Uočen novi Bug!

PROSVJED!!! Neznam zašto mi koji imamo predplatu uglavnom dobijemo kasnije nego što bude na kioscima. Od kako sam na pretplati više puta sam dobio kasnije nego što ranije, mislim dabi pretplatnici trebali dobiti ranije pa makar i jedan dan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miha LA kaže...

PROSVJED!!! Neznam zašto mi koji imamo predplatu uglavnom dobijemo kasnije nego što bude na kioscima. Od kako sam na pretplati više puta sam dobio kasnije nego što ranije, mislim dabi pretplatnici trebali dobiti ranije pa makar i jedan dan.

slažem se, i u mom slučaju je isto tako, usput u zadnjem broju su rekli da će biti test GTX 280 OC, a sad nemam blage veze jeli se pojavila u novom broju
17 godina
neaktivan
Uočen novi Bug!

Većinu informatičkih časopisa osim u papirnatom izdanju može se kupiti i online kao pdf dokument. Stare brojeve pojedinih časopisa, kad izađe novi broj, može se legalno i besplatno skinuti:

Maximum PC

http://www.maximumpc.com/articles/pdf_archives

VIDI - Potrebno je ulogirati se svojim korisničkim imenom i lozinkom iz sustava AAI@EduHr (Carnet).

http://e-knjiznica.carnet.hr/vidi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uočen novi Bug!

da se bar bug može kupiti u PDF-u, ja sam propustio 8 brojeva, koje bi želio imati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šta Petric nije prešao na Mozillu ili Operu? Tko još koristi IE? :D
You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupio samo radi Cro4Life teksta..

Prelistao u roku 15 minuta, sve u svemu, ništa posebno. Nažalost, Vidi mi se čini ozbiljnijim časopisom.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan

E ovako uočena greška (ili bar mislim da je) na grafu na 55. stranici. Legenda je pomješena (brzina pisanja - brzina čitanja). Gledam sad Apacer AH320 - 97 kuna i ima brzinu pisanja 27,7 MB/s. Reko idem si to kupit odma :). Pohvale za temu broja, mada mi je dosta toga poznato, nađe se i ponešto novog.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2008 18:28 (tutix).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice