Unreal Engine 3 na iPhoneu

poruka: 36
|
čitano: 6.700
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Unreal Engine 3 na iPhoneu".
17 godina
neaktivan

Boo. Boo. Boo. Nema bluetooth, nema MMS a svi koji ga posjeduju su patološki bolesnici.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

9 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Unreal Engine 3 na iPhoneu

Preporučujem ti da prestaneš pljuvati po svemu i svačemu!Nisi ga imao niti ga imaš u rukama!Imam ga i to je super mobitel!Ali da ne otvaram war,što je sa iPhoneom 3G?

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
18 godina
neaktivan

Koliko sam ja shvatio, iPhone 3G neće biti podržan zbog nedostatke podrške (hardverske), jer je 3GS hardverski jači od 3G-a :((

Potpis ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Danijel kaže...

Koliko sam ja shvatio, iPhone 3G neće biti podržan zbog nedostatke podrške (hardverske), jer je 3GS hardverski jači od 3G-a :((

O ovome sam ja pricao u jednoj temi pa su mi se smijali i ismijavali me.

Svima njima ovom prilikom zelim rec: "Take that you bastards!!!!"

Toliko od mene.

- Psiho246
17 godina

Koliko balavaca i zgubidana ima na ovom forumu to je za ne vjerovati...

Sent from my iPhone
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina

Inace, mislim da je prvi post bio sarkazam tako da se ne zestite bas previse zbog toga.

Ili to ili je javni poziv na flame, pa se nemojte odazvati. ^_^

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
parizer kaže...

Koliko balavaca i zgubidana ima na ovom forumu to je za ne vjerovati...

slazem se...

You Pigs Probably Won't Get The Message I Write You, Cuz The Industry Is Racist, Mother Fuckers Just Like You.
17 godina
neaktivan
_Dangerous_Lickz_ kaže...

...Nisi ga imao niti ga imaš u rukama!...

Yeah, I guess you're right. Zanimljiv link. Posjedujem iPhone 3G. Očito nisi pratio flejmanja u temama koje imaju ikakve veze sa iPhoneom.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
16 godina
neaktivan
Nisam čitao,niti me zanima!Ali kao prvo sve ono što si naveo da nema u par koraka može imati!

P.S.ako ga imaš i kažeš da je "govno" zašto si ga kupio?Neću se petljati da ne pokupim karton!

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 21:40 (_Dangerous_Lickz_).
18 godina
Nisam čitao,niti me zanima!Ali kao prvo sve ono što si naveo da nema u par koraka može imati!

P.S.ako ga imaš i kažeš da je "govno" zašto si ga kupio?Neću se petljati da ne pokupim karton!

Joj njegov link je link na clanak o Ironiji na wikipediji.

Dakle imao sam pravo, njegov prvi post je sarkastican.

- Psiho246
17 godina

Al opet meni nije jasno kako može bit gušt to igrat, barem što sam vidio na ovom videu. Em fali brdo kontrola, em je nespretno i ove 3 koje ima za koristit. Po mom mmišljenju ako od iPoda i iPhona žele napravit močne mobilne konzole, oni će morat imat neke fizičke tipke koje bi se mogle koristit, jer samo touchscreen em što nema smisla jer koristimo samo dva prsta(palčeve)em što sa tim tipkama oduzimamo prostor igre koji gledamo. Konkretno trebale bi bit stavljene barem 2 tipke na desnom boku koje bi u vodoravnom položaju bile kao LB i RB tipke na joystick-ima kao PS/xbox koje bi udarali sa kažiprstima. I opet bi bilo naknap jer igre su sve kompleksnije, a kontrole nemogu ostat jednostavne ko na igrama starim i po koju godinu.

Evo konkretno uzmimo ovaj primjer unreal engina na kojem se vrti pojednostavljeni UT3. Koje bi sve kontrole trebali imat da bi taj mobilni UT bio dobar i zanimljiv:

1:ciljanje

2:kretanje igraća

3:tipke za mjenjanje oružja

4:pucanje

5: eventualno sekundarni mod pucanja

6: tipka za sagnut se

ima još dosta kontrola al ajmo reć da bi ovo bio minimum. Sad to treba spojit na način da u istom trenutku mi moramo korsitit barem 3 tipke od ovih ovdje a to su : kretanje, ciljanje i pucanje. Mislim da igra ne bi bila neki gušt ako možemo samo hodat i pucat ili ciljat i pucat ili samo hodat i ciljat jer to barem meni nema smisla. A sad još dodajte mjenjanje oružja i ostale fore koje bi igru činile boljom. Mislim da tu nam toucscreen nikako nemože više pomoć osim ako bi mobitel stavili na stol pa onda sa svim prstima po ekranu nabadali al opet računajte koliko bi posto ekrana izgbuli za 6+kontrola...

Inače sviđa mi se razvoj tehnologije i ovakav napredak igara na mobilnim uređajima ali mislim da za iole zahtjevnije igre kao ovu što su prikazali bi nužno morali napravit fizičke tipke sa kojima bi upsolili i druge prste osim palčeva te tako imali puno veći ugđaj i igranja istih. Pa zamislite samo da za jedno par godina možete igrat igre tipa UT/COD na svom mobu i to ne samo SP, nego i MP, bilo gdje bilo kad, to bi bilo fantastično!Cool

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Voice kontrola umjesto dodatnih tipki i pipanja po TSu?

Prizor u čekaonici na željezničkoj stanici (uskoro) - Iphone 3GS sa UT3 i voice kontrolama preko nekog programa (joj da nema multitaskinga Smijeh). OK, zanemarit ćemo tu činjenicu. Lik sjedi do neke bake od 70ak godina i dere se u mob - "Trči, trči, mater ti **bem!!! Lijevo!!! Vol đamp!!! Meta na 13 sati!! Pucaj! Rilod!!! Rokit lounčer! Pucaaaaaaaj!!! Trči, lijevo, đamp, krauč! Aaaaaa *čka ti materina ovaj ima eimbot!" Bakica u čudu gleda i veli - "Sinko, što je tebi?". "Ništa, baba, evo vlaka, ja sad odo." Opet viče u ajfon - "Zovi moju malu". Lik ode a baka (začuđeno) vadi svoju Nokiu 3310 (il neki sličan škart) i počne se derat u mob - "Zovi Neđeljka! Zovi Neđeljka....."

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina

To bi imalo smisla ako bi mob mogao čitati misli, pa bi se "derali u mislima" a ovaj lik bi trčao skakao pucao što god mi imali na umu(i naravno što softver može da te misli ostvari)Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Voice kontrola umjesto dodatnih tipki i pipanja po TSu?

Prizor u čekaonici na željezničkoj stanici (uskoro) - Iphone 3GS sa UT3 i voice kontrolama preko nekog programa (joj da nema multitaskinga Smijeh). OK, zanemarit ćemo tu činjenicu. Lik sjedi do neke bake od 70ak godina i dere se u mob - "Trči, trči, mater ti **bem!!! Lijevo!!! Vol đamp!!! Meta na 13 sati!! Pucaj! Rilod!!! Rokit lounčer! Pucaaaaaaaj!!! Trči, lijevo, đamp, krauč! Aaaaaa *čka ti materina ovaj ima eimbot!" Bakica u čudu gleda i veli - "Sinko, što je tebi?". "Ništa, baba, evo vlaka, ja sad odo." Opet viče u ajfon - "Zovi moju malu". Lik ode a baka (začuđeno) vadi svoju Nokiu 3310 (il neki sličan škart) i počne se derat u mob - "Zovi Neđeljka! Zovi Neđeljka....."

Nokia 3310 moze zvati brojeve iz imenika glasovnim naredbama. ;)

Znaca , baba bi mogla nazvati "Neđeljka". Belji se

- Psiho246
17 godina

Al sve to blesavo radi. Moj frend ima nokiu e51 i isto ima sličnu foru da glasnovom naredbom zove ljude iz imenika, al netrebaju prethodno bit snimljenje, on sam prepozna riješ koju kažeš i usporedi sa osobom u imeniku te zove. Rezultat? Frend stavio ime stojan u mob i kad bi rekao stojan, mob zove gorana xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

pametno mamino!

You Pigs Probably Won't Get The Message I Write You, Cuz The Industry Is Racist, Mother Fuckers Just Like You.
18 godina
epic kaže...
Psiho246 kaže...

pametno mamino!

Faja ciko!!!!! Smijeh

- Psiho246
17 godina
odjavljen

Negdje sam naletio na članak kako se developeri igara žale da ih Apple koči u razvoju igara uz obrazloženje da Apple-u ne paše što iPhone postaje igrača konzola jer su oni planirali izbaciti ozbiljan mobitel. Sad gledam, sve više i više igara, programa kojima je jedina uporabna vrijednost zafrkancija i sl, dok ona osnovna ograničenja koja koče iPhone na tržištu ozbiljnih, poslovnih mobitela i dalje postoje. Neštto tu ne štima.

Mali OT:

@Stoja: Da Nokia to ima, ali ako krivo prepozna, samo stisneš tipku za sljedeći na popisu. Što više koristiš to postaje preciznije prepoznavanje jer se prilagođava korisniku.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Negdje sam naletio na članak kako se developeri igara žale da ih Apple koči u razvoju igara uz obrazloženje da Apple-u ne paše što iPhone postaje igrača konzola jer su oni planirali izbaciti ozbiljan mobitel. Sad gledam, sve više i više igara, programa kojima je jedina uporabna vrijednost zafrkancija i sl, dok ona osnovna ograničenja koja koče iPhone na tržištu ozbiljnih, poslovnih mobitela i dalje postoje. Neštto tu ne štima.

Mali OT:

@Stoja: Da Nokia to ima, ali ako krivo prepozna, samo stisneš tipku za sljedeći na popisu. Što više koristiš to postaje preciznije prepoznavanje jer se prilagođava korisniku.

Šta bi im smetalo ako im samo donosi pare i podiže popularnost uređaja, to su obična novinarska nagađanja..

Isto kao svaki drugi mobitel, hoćeš li ti njega koristiti za igre ili ne tvoj je izbor.

17 godina
neaktivan

Vi se bezveze prepucavate oko toga. Pustite ljude da razvijaju igre za mobitele, jer takvi kao što ste vi koče tehnologije i razvoj čovječanstva.

Kiko

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dom031 kaže...
MrBlc kaže...

Mali OT:

Šta bi im smetalo ako im samo donosi pare i podiže popularnost uređaja, to su obična novinarska nagađanja..

Isto kao svaki drugi mobitel, hoćeš li ti njega koristiti za igre ili ne tvoj je izbor.

Naravno da im smeta - oni su zamislili uređaj na određeni način da promovira opet nešto određeno. Ta percepcija njihovih proizvoda ih u očima ljudi određuje kao (ubaci osobni dojam) tvrtku.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina

Treba PSP pretvorit u mobitel i eto imaš sve.

17 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

Treba PSP pretvorit u mobitel i eto imaš sve.

Imam PSP i činimi se da če(ako več nisu) igre na iPhoneu bolje(čitaj grefički) nego na  PSP-uIzlanuo seBelji se

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
17 godina
neaktivan

Sve se to moze lako igrati s ovakvim rjesenjem: http://www.zodttd.com/wp/2009/11/wiimote-demonstration-video-with-mame4iphone/

I radi se na verziji za PS3 kontroler :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
infinityzg kaže...

Sve se to moze lako igrati s ovakvim rjesenjem: http://www.zodttd.com/wp/2009/11/wiimote-demonstration-video-with-mame4iphone/

I sad mi reci kako ćeš ti to koristit u pokretu? Ili dok sjediš na stanici i čekaš bus/tramvaj? što ćeš reć ljudima "aj dignite se da mogu stavit iphone na klupicu" i onda izvadiš kontroler i igraš i dok igraš, neki mulac samo projuri i mazne ti mob...za ovo ti treba 3 ruke minimalno da biš mogao sam koristit, a kad sam kući, onda rađe da se igram na wii-u ili kompu ili nbilo čem drugom na velikom ekranu...

17 godina
protjeran
Stoja kaže...
infinityzg kaže...

I sad mi reci kako ćeš ti to koristit u pokretu? Ili dok sjediš na stanici i čekaš bus/tramvaj? što ćeš reć ljudima "aj dignite se da mogu stavit iphone na klupicu" i onda izvadiš kontroler i igraš i dok igraš, neki mulac samo projuri i mazne ti mob...za ovo ti treba 3 ruke minimalno da biš mogao sam koristit, a kad sam kući, onda rađe da se igram na wii-u ili kompu ili nbilo čem drugom na velikom ekranu...

pa ne trebas igrat na stanici tako nego obicno, zato kad dodjes u skolu, ajfon na stol i deri ;)

17 godina

al opet, moraš onda gledat točno prema njemu odozgoda bi lijepo izgledalo, nemožeš se jednostavno zavalit u stolici i držata ga u rukama i igrat,onda mogu kao i frend dofurat u školu netbook pa derat cod2Belji se

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
infinityzg kaže...

Vidio sam puno glupih i beskorisnih aplikacija na iPhoneu ali ovo je jedna od glupljih.

Daj zamisli.

E ajmo ne koristiti odlican accelerometar u iPhoneu za igrajne, vec ajmo koristiti Wii daljinski kontroler!!!!

U sljedecoj verziji ce biti omoguceno daljinsko upravljanje daljinskim od wii kontrolera koji ce daljinski upravljat iPhone igrom!!!!!

- Psiho246
17 godina
protjeran
Stoja kaže...

al opet, moraš onda gledat točno prema njemu odozgoda bi lijepo izgledalo, nemožeš se jednostavno zavalit u stolici i držata ga u rukama i igrat,onda mogu kao i frend dofurat u školu netbook pa derat cod2Belji se

a mozes i dovest cijeli kompjuter s ekranom u skolu isto

17 godina
epic kaže...

a mozes i dovest cijeli kompjuter s ekranom u skolu isto

A kad bi dofurao svoj crt od 19'' i cooler master haf od 18kila vidjeli bi profesori xD. Ovaj netbook malen lagan u zadnjoj klupi nitko ga nije skužio a barem dere cod2 i gta san andreas hehe

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice