Ultimatum iz Microsofta

poruka: 12
|
čitano: 1.424
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ultimatum iz Microsofta".
17 godina
neaktivan
Ultimatum iz Microsofta

bljuv. upravo zbog ovakve bahatosti i nastupa kao prema nekoj 1-man softverskoj kompanijici koju su poželjeli progutati će popušiti odličnu priliku za akviziciju ovog giganta. bilo bi fora da se okrenu dioničarima, a onda ih google odluči naučiti pameti pa ponudi dioničarima USD31ps, pa da M$ ako baš želi kupiti, mora ponuditi više od toga :)

horza [ono ispred konpjuktora]
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2008 19:01 (horza).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ultimatum iz Microsofta

Sumnjam da Google može ponuditi toliko i da ga Yahoo uopće zanima. Uostalom, situacija jest takva da je i ova ponuda prevelika.

Bahato da, ali mislim da tu ima logike.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
Ultimatum iz Microsofta

znaš nekoga da koristi yahoo ? :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ultimatum iz Microsofta

ja koristim yahoo i baš mi je dobro

0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Sumnjam da Google može ponuditi toliko i da ga Yahoo uopće zanima. Uostalom, situacija jest takva da je i ova ponuda prevelika.

Bahato da, ali mislim da tu ima logike.

Slazem se... ponuda je prevelika (gotovo velikodusna), i ima logike za Ballmerov potez.

Da stavim u perspektivu. M$ misli platiti 44.600.000.000 USD za Yahoo. Kada bi hrvati isli kupiti Yahoo svatko od nas 4 milijona bi trebao dati 11150 USD. Radi se o ogromnim novcima.

M$ zeli kupiti Yahoo jer misli da ce do 2010. godine trziste oglasavanja na internetu prerasti u posao vrijedan 10 milijardi USD. Ono zasto smatram da je nelogicno dati 44.6 milijardi USD za Yahoo je taj sto je Yahoo u prosloj godini imao dobit od 4.13 milijardi dolara. "Ako" ce ici sve po planu M$ bi moga poceti vidjeti dobit od Yahoo-a minimalno za 7 godina, ali pitanje je kako ce se stvari odvijati.  M$ misli uloziti nesto manje od hrvatskog BDP-a, a ovi iz Yahoo-a cekaju i hoce povisiti cijenu (za koju smatram da je previsoka). 

jesti i spavati
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2008 20:36 (branimir).
17 godina
protjeran
Ultimatum iz Microsofta

Google je puno pametniji izbor jer se bave istim područjem. M$u bi puno značilo kupiti Yahoo, otuda i takva nerealna ponuda, znaju oni dobro koji bi gigant weba bio Google+Yahoo. Neka se Ballmer manje bahati. Nisi ti Ballmeru, Larry Ellison. Ti češ davati ultimatume, kopiraš EA vs Take2. Sa tim novcima bi mogli kupiti brdo vrhunskih programera i razviti nešto svojega, not. Developers, developers... ponavljaj tu mantru Ballmeru.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2008 20:59 (the_tux).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ultimatum iz Microsofta

Moram reći da radije koristim Yahoo jer mi daje puno kvalitetnije rezultate za tip pretraga koje radim.

P.S. Tux, Stevo ne čita ovaj forum, stoga nema smisla da mu se obraćaš (a sumnjam da bi te i slušao :)).

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2008 21:14 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ultimatum iz Microsofta

google je iduci.Poljubac

go microsoft! Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

P.S. Tux, Stevo ne čita ovaj forum, stoga nema smisla da mu se obraćaš (a sumnjam da bi te i slušao :)).

ROTFL
Ovaj Microsft je stvarno mafija...
17 godina
neaktivan
Ultimatum iz Microsofta

Lol, a Google nije mafija i monopolist. Jea right.

Bilo bi najzdravije za SE tržište da MS kupi Y!

Besplatan upload slika - www.imagesforme.com
Video sharing portal - www.natelki.net

0 0 hvala 0
17 godina
RaLe kaže...

google je iduci.Poljubac

go microsoft! Cool

I ja kažem... Go microsoft! Danas Yahoo, sutra... tko zna?

Microsoftova izjava po zagorski: Se bum vas kupil! hahaha

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
17 godina
Ultimatum iz Microsofta

Google nije monopolist, jeste najveći ali monopolist je nešto drugo (totalno), a što se tiče da Ms preuzme yahoo bilo bi dobro jer bi ušlo dosta novca i da bi google počeo gubiti tržišni udio, koji je negdje 70-80 % u bug-u zadnjem mislim da tako stoji (100% je monopolist).

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice