too vise ne moras govoriti da ti je pas pojeo zadacu vec da je amazon i sl. obrisao :) wohooo :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajme majko. :D Ja ne znam 'ko je tu luđi, oni koji su proizveli ovaj uređaj (i sve šeme koje idu uz njega) ili oni koji ga koriste.
Ne znam postoji li negde neka "sitna štampa" koju niko nije pročitao a govori o tome (niti ljudi očekuju da uz komad hardvera dlazi neka takva EULA), ali navodno uopšte nije bilo poznato da Amazon ima tu vrstu pristupa korisničkim uređajima.
Na jadnog mawog žawosnog srednjoškolca se odvjetnici izvlače =(((( Najs.
Mogao je bit ko normalna djeca i skinut lektiru s neta.
Ne znam postoji li negde neka "sitna štampa" koju niko nije pročitao a govori o tome (niti ljudi očekuju da uz komad hardvera dlazi neka takva EULA), ali navodno uopšte nije bilo poznato da Amazon ima tu vrstu pristupa korisničkim uređajima.
-nevažno jer po zakonu ugovor nesmije biti štetan za jednu stranu, nemože narušavati njegova prava, nemože interni pravlinik biti iznad zakona .. itd.. -do tog, da Amazon mora (ako se poziva na EULA..) dokazati da je svakog kupca upozorio na EULU, s njegovim pravima i posljedicama, te dokaz -u stilu potpisa na kojem se vidi da je kupac s tim upoznat... -dakle, nema 'vađenja' samo je pitanje koliko su dobri sa sudom, tj. koliko ih sud želi pritisnuti.
inace bug.hr je ok ali ovi glupi komentari tipa " Justina Gawronskog (navodno nije ništa u rodu kancelaru Klingonskog carstva Gowronu)" su stvarno glupi!!!!!!
koga uopce briga za takve gluposti?
"inace bug.hr je ok ali ovi glupi komentari tipa " Justina Gawronskog (navodno nije ništa u rodu kancelaru Klingonskog carstva Gowronu)" su stvarno glupi!!!!!! koga uopce briga za takve gluposti?..."
Meni je to baš OK. A da čitaš vijesti na nekom suhoparnijem sajtu?
M.
Na jadnog mawog žawosnog srednjoškolca se odvjetnici izvlače =(((( Najs.
Mogao je bit ko normalna djeca i skinut lektiru s neta.
ili da je jednostavno pročitao knjigu?
ako je nema u školi,neka kaže razrednici da je nije napravio,dobiti će 1,a kada je napiše,dobiti će 4 ili 5.šta ću mu ja kad je glup ko stup
Sigurno roditelji imaju para. Mali čita lektiru na Kindlu, tuže Amazon..