Učenik protiv Amazona

poruka: 9
|
čitano: 1.429
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Učenik protiv Amazona".
18 godina
neaktivan
Učenik protiv Amazona

too vise ne moras govoriti da ti je pas pojeo zadacu vec da je amazon i sl. obrisao :) wohooo :)

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
17 godina
Učenik protiv Amazona

Ajme majko. :D Ja ne znam 'ko je tu luđi, oni koji su proizveli ovaj uređaj (i sve šeme koje idu uz njega) ili oni koji ga koriste.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Učenik protiv Amazona

Ne znam postoji li negde neka "sitna štampa" koju niko nije pročitao a govori o tome (niti ljudi očekuju da uz komad hardvera dlazi neka takva EULA), ali navodno uopšte nije bilo poznato da Amazon ima tu vrstu pristupa korisničkim uređajima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Učenik protiv Amazona

Na jadnog mawog žawosnog srednjoškolca se odvjetnici izvlače  =(((( Najs.

Mogao je bit ko normalna djeca i skinut lektiru s neta.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Učenik protiv Amazona
Ivan(4) kaže...

Ne znam postoji li negde neka "sitna štampa" koju niko nije pročitao a govori o tome (niti ljudi očekuju da uz komad hardvera dlazi neka takva EULA), ali navodno uopšte nije bilo poznato da Amazon ima tu vrstu pristupa korisničkim uređajima.

-nevažno jer po zakonu ugovor nesmije biti štetan za jednu stranu, nemože narušavati njegova prava, nemože interni pravlinik biti iznad zakona .. itd.. -do tog, da Amazon mora (ako se poziva na EULA..) dokazati da je svakog kupca upozorio na EULU, s njegovim pravima i posljedicama, te dokaz -u stilu potpisa na kojem se vidi da je kupac s tim upoznat... -dakle, nema 'vađenja' samo je pitanje koliko su dobri sa sudom, tj. koliko ih sud želi pritisnuti.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Učenik protiv Amazona

inace bug.hr je ok ali ovi glupi komentari tipa " Justina Gawronskog (navodno nije ništa u rodu kancelaru Klingonskog carstva Gowronu)" su stvarno glupi!!!!!!

koga uopce briga za takve gluposti?

0 5 hvala 0
18 godina

"inace bug.hr je ok ali ovi glupi komentari tipa " Justina Gawronskog (navodno nije ništa u rodu kancelaru Klingonskog carstva Gowronu)" su stvarno glupi!!!!!! koga uopce briga za takve gluposti?..."

Meni je to baš OK. A da čitaš vijesti na nekom suhoparnijem sajtu?

M.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2009 2:57 (Mycroft).
17 godina
neaktivan
Jimmy kaže...

Na jadnog mawog žawosnog srednjoškolca se odvjetnici izvlače  =(((( Najs.

Mogao je bit ko normalna djeca i skinut lektiru s neta.

ili da je jednostavno pročitao knjigu?

ako je nema u školi,neka kaže razrednici da je nije napravio,dobiti će 1,a kada je napiše,dobiti će 4 ili 5.šta ću mu ja kad je glup ko stup

18 godina
neaktivan
Učenik protiv Amazona

Sigurno roditelji imaju para. Mali čita lektiru na Kindlu, tuže Amazon..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice