U2 na YouTubeu

poruka: 18
|
čitano: 2.449
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U2 na YouTubeu".
16 godina
neaktivan
U2 na YouTubeu

proxy.... :D

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: U2 na YouTubeu
lotar_vk kaže...

proxy.... :D

da, da... nađi proxy dovoljno brz da streama live youtube pa se onda javi sa ovakvim idejama....

molim ne odgovarati ili citirati me glupim odgovorima i debilizmima, hvala na razumjevanju
17 godina

a što oni to točno gube ako stave streaming za cijeli svjet?

18 godina
U2 na YouTubeu

diskriminacija.

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
U2 na YouTubeu

lejm

Let The Metal Flow - Chuck Schuldiner, The Father Of Death Metal (1967 - 2001) R.I.P.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
U2 na YouTubeu

a jbga, ni mi okorjeli fanovi koji imaju pretplatu na u2.com nece moci gledati iz hrv, jer bude tek repriza poslije tamo.

a steta. proxy sumnjam da bude funkcioniralo kak spada :( tak da cu plakati i u sebi pjevati baby baby baby light my waaay...

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 10:13 (Aki).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Bit ce na torrentu nakon koncerta.
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
U2 na YouTubeu

Ma ja brate opalim premium elite proxy i gledam.

Imam samo jedan... 2 godine u funkciji i radi jednako brzo kao i da ga nemam

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 19:47 (Arxi).

0 0 hvala 0
16 godina
U2 na YouTubeu

Moguce i da ce na justin.tv-u biti stream

0 0 hvala 0
18 godina
U2 na YouTubeu

arxi i sober, ak bi mogli dati linkove mozda; jer je moguce ak budem mogel gledati koncert da nebudem isel u skolu

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
U2 na YouTubeu

U2 mi oduvjek ima dobre pjesme.

U zadnje vrijeme ih sve manje cijenim upravo zbog U2 ovo U2 ono :(

Kaj me je briga, a i našu javnost općenito ak nemre pratiti, dal bude koncert iz LA-a na YT-u...

Pa nema ni Njemačke na pospisu.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Arxi kaže...

High anonimity proxy koji je dovoljno brz možeš naći jedino ukoliko platiš, što je jadno ukoliko želiš pogledati samo dva sata koncerta, zašto live stream nisu omogućili svim zemljama treba pitati google ili U2, u svakom slučaju lame...

molim ne odgovarati ili citirati me glupim odgovorima i debilizmima, hvala na razumjevanju
18 godina
U2 na YouTubeu

http://www.u2.com/news/title/news-flash

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111!!!!!!11

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
U2 na YouTubeu

ovako je to izgledalo na mom laptopu danas u 5h ujutro.... jednu noc prije koncerta su odlucili promijeniti i omoguciti svima u svijetu da mogu gledati

hehe hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
U2 na YouTubeu

Nista od HrvCool

CHE

0 0 hvala 0
18 godina
carcharodon kaže...

Nista od HrvCool

a di ja zivim onda? :D

http://www.u2.com/news/title/news-flash

17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Arxi kaže...

High anonimity proxy koji je dovoljno brz možeš naći jedino ukoliko platiš, što je jadno ukoliko želiš pogledati samo dva sata koncerta, zašto live stream nisu omogućili svim zemljama treba pitati google ili U2, u svakom slučaju lame...

Ma kakvo plaćanje. Dobio od nekog inidiskog hakera da mu napravim logo foruma.

Btw. Link ne mogu dati. Cura mi je okorjeli fan u2-a. Njoj ću pružiti zadovoljstvo. :D

18 godina
Arxi kaže...

Cura mi je okorjeli fan u2-a. Njoj ću pružiti zadovoljstvo. :D

dan prije koncerta su izmijenili stvari sve drzave svijeta su mogle gledati live stream, a tu je sad snimka ako netko nije gledao https://www.youtube.com/watch?v=V4QLFVrZ-fw&feature=player_profilepage

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice