proxy.... :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
proxy.... :D
da, da... nađi proxy dovoljno brz da streama live youtube pa se onda javi sa ovakvim idejama....
a što oni to točno gube ako stave streaming za cijeli svjet?
diskriminacija.
lejm
a jbga, ni mi okorjeli fanovi koji imaju pretplatu na u2.com nece moci gledati iz hrv, jer bude tek repriza poslije tamo.
a steta. proxy sumnjam da bude funkcioniralo kak spada :( tak da cu plakati i u sebi pjevati baby baby baby light my waaay...
Ma ja brate opalim premium elite proxy i gledam.
Imam samo jedan... 2 godine u funkciji i radi jednako brzo kao i da ga nemam
Moguce i da ce na justin.tv-u biti stream
arxi i sober, ak bi mogli dati linkove mozda; jer je moguce ak budem mogel gledati koncert da nebudem isel u skolu
U2 mi oduvjek ima dobre pjesme.
U zadnje vrijeme ih sve manje cijenim upravo zbog U2 ovo U2 ono :(
Kaj me je briga, a i našu javnost općenito ak nemre pratiti, dal bude koncert iz LA-a na YT-u...
Pa nema ni Njemačke na pospisu.
High anonimity proxy koji je dovoljno brz možeš naći jedino ukoliko platiš, što je jadno ukoliko želiš pogledati samo dva sata koncerta, zašto live stream nisu omogućili svim zemljama treba pitati google ili U2, u svakom slučaju lame...
Nista od Hrv
High anonimity proxy koji je dovoljno brz možeš naći jedino ukoliko platiš, što je jadno ukoliko želiš pogledati samo dva sata koncerta, zašto live stream nisu omogućili svim zemljama treba pitati google ili U2, u svakom slučaju lame...
Ma kakvo plaćanje. Dobio od nekog inidiskog hakera da mu napravim logo foruma.
Btw. Link ne mogu dati. Cura mi je okorjeli fan u2-a. Njoj ću pružiti zadovoljstvo. :D
Cura mi je okorjeli fan u2-a. Njoj ću pružiti zadovoljstvo. :D
dan prije koncerta su izmijenili stvari sve drzave svijeta su mogle gledati live stream, a tu je sad snimka ako netko nije gledao https://www.youtube.com/watch?v=V4QLFVrZ-fw&feature=player_profilepage