Turska dopustila Twitter, ali ne i YouTube

poruka: 19
|
čitano: 1.598
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Turska dopustila Twitter, ali ne i YouTube".
14 godina
neaktivan

Ovi Turci su veci baksuzi od nas, prosjecni birac (koji izade na izbore) ima 65 godina, jedino logicno oobjasnjenje kad ti vlada cenzurira internet {#}

7 0 hvala 0
15 godina

Ovo je jadno! Erdogan neće još dugo biti na vlasti. Ponekad mi se čini da kopira Milorada Dodika!{#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran

ajde da su na kraju svijeta, ali brate 3000km dalje i kao da si dosao u srednji vijek!{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Re: Turska dopustila Twitter, ali ne i YouTube
Stjepanj kaže...

ajde da su na kraju svijeta, ali brate 3000km dalje i kao da si dosao u srednji vijek!{#}

gore navedeni Dodik nije ništa napredniji po pitanju srednjeg vijeka..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
neaktivan

Dodik je anđeo spasitelj koji nije radio ništa drugo već pomagao RS.

Moj PC  
0 11 hvala 0
15 godina

Taj kalup kvazipolitičara je poznat. Ovdje čovjek može samo da se ispovraća na ove i slične poteze. Pa slododa mišljenja i govora su osnovno ljudsko pravo. To niko ne može da ti ukine. Sad bi kao Turci trebali da šute a u BiH simatizeri pomenutog političara da se u javnosti i pred djecom ponašaju bahato. Ne, hvala!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

evo i nas balkance bas zakacila ta zabrana twittera i youtubea

a vidim svi, se razumiju i svi pametniji od erdogana, nema sta, divim se pojedincima

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

očito je kako se ove turske ujdurme mogu jednostavno riješiti potplaćivanjem Erdogana {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Pa slododa mišljenja i govora su osnovno ljudsko pravo. To niko ne može da ti ukine. 

Po tvom nicku i ovoj rečenici da se zaključiti da si rođen 2003.

15 godina

A ti kao da si juče rođen? Zašto ova retorika nikada neće proći u USA, Njemačkoj, Švedskoj i drugim razvijenim zemljama? Zato što imaju razvijeno pravosuđe i ove teme su davno iskorjenjene silom zakona! Znači: tužba - sud/presuda - izvršenje.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

A ti kao da si juče rođen? Zašto ova retorika nikada neće proći u USA, Njemačkoj, Švedskoj i drugim razvijenim zemljama? Zato što imaju razvijeno pravosuđe i ove teme su davno iskorjenjene silom zakona! Znači: tužba - sud/presuda - izvršenje.

Neće proći u USA?

Pa u USA kažeš da mrziš LGBT, feministice i ostale zapadnosvijetnosne gluposti gubiš karijeru instantno.

15 godina
Onjegin kaže...
phoenix2003 kaže...

Neće proći u USA?

Pa u USA kažeš da mrzišLGBT, feministice i ostale zapadnosvijetnosne gluposti gubiš karijeru instantno.

Fale ti samo Jevreji, Cigani i Srbi! Pa što se pitaš i čudiš?! Javno ispoljavanje mržnje prema drugima (bilo kojima pa i kolekcionarima leptira) je kažnjivo.

13 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Fale ti samo Jevreji, Cigani i Srbi! Pa što se pitaš i čudiš?! Javno ispoljavanje mržnje prema drugima (bilo kojima pa i kolekcionarima leptira) je kažnjivo.

Zar nije privatna mržnja jednak zločin kao i javno?

Zar nije umorstvo u toplini doma jednak zločin kao i u centru grada?

15 godina

Pazi, mržnja i ubojstvo ne nose isti stupanj društvene opasnosti. Ti možeš mrziti koga hoćeš ali to ne smiješ javno ispoljavati na bilo koji način. Ubojsvo ne smiješ napraviti niti u svojoj kući niti na Marsu jer je ubojstvo jedno od najtežih kaznenih djela i to je tako propisano zakonom a gonjenje (za oba kaznena djela) se vrši po službenoj dužnosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Dodik je anđeo spasitelj koji nije radio ništa drugo već pomagao RS.

U filmu Being John Malkovich (preporuka) u kojem mladić otkrije vrata koja su portal u glavu Johna Malkovicha, ima scena kada Malkovich uđe sam sebi u glavu pa potom ima halucinaciju u kojoj su svi ljudi postali Malkovich i svaka riječ koju izgovore je Malkovich.

Tako i Dodik već 20 godina viče Referendum.

Indestructible kaže...

evo i nas balkance bas zakacila ta zabrana twittera i youtubea

a vidim svi, se razumiju i svi pametniji od erdogana, nema sta, divim se pojedincima

Djelomično se i može opravdati neka vrsta represije kako bi se spriječila otkrivanja državnih tajni, no u tom dijelu svijeta nitko od Aleksandra velikog nije napravio niti jedan korak da otkrivanje državne tajne ne znači da će poginuti 3000 civila i 200 vojnika, ili prema nekoj prosvjećenoj civilizaciji uopće.

Ovo je totalitaristički potez s našeg gledišta, no u okolini gdje im je najciviliziraniji susjed Grčka! čovjek ne bi trebao biti iznenađen ovakvim razvojem događanja.

Zašto jedna Austrija nema točke dnevnog reda u svojem parlamentu oko ograničavanja sloboda svojih građana? Jer su austrijski muškarci, 50-ak godina ranije shvatili da je daleko ugodnije masturbirati na UltraHD ekranu i superbrzom internetu, nakon posla sa 20€/h, dok su djeca na Univerzitetu i lekcijama violine, a žena u šopingu sa prijateljicama, nego trošiti dane na snove o buđenju Carstva, klanju nevjernika, uništavnja onih koji su prije 200 godina spalili neko selo, kako što bočje razmjestiti lovce po granici da susjed ne primjete, laštenju janjičarske značke i sl.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
neaktivan

Svida mi se kad vlast pokazuje moc i suprostavlja se "ostatku svijeta" tj. pliva uzvodno a ne kako ostali namecu da se mora. Dalo bi se cijelu vjecnost raspravit o tome da li je ovo bilo potrebno ili ne. Ali narod voli kad drzava pokaze sto sve moze. Narod pusi takve fore.

Uzmimo primjera radi predsjednika Putina kad je objavljen onaj video gdje on bez majice jase konja, pliva rijekom u nekoj divljini. A neskolovan nardo razmislja: " Vidi, naš covjek. Isti je kao i mi svi." Narod jednostavno pusi takve fore. Mozda je i to razlog zasto je Erdogan i sada dobio na izborima. Ili mozda korupcija! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 20:16 (DJecko23).

0 1 hvala 0
15 godina

Ma daj, molim te! Kome je on to pokazao moć u svijetu? Samo se prosuo jer mu je Sud odmah ukinuo zabranu Twitter-a a ukinuće i zabranu YouTube-a. Ovo što radi je provjerena taktika skretanja pozornosti od stvarnih problema (korupcija - u koju je čak upetljan i njegov sin). Istina, najveći profit od globalne finacijske krize izvukla je Turska koja je uistinu svoju privredu dovela u red ali to nije zasluga politike već se privreda zatekla u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Da se opet vratimo na Miloradića: On je najbolji primjer kada jedan političar nema ništa drugo da proda osim otcjepljenja. Što on ima da ponudi? Nezaposlenost - nikad veća; Plate - nikad manje; Hara bijela kuga; Mladi napuštaju svoju zemlju; Penzioneri - rove po kontejnerima; Entitet - pred financijskim kolapsom; Što još treba da nabrojim?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Ma daj, molim te! Kome je on to pokazao moć u svijetu? Samo se prosuo jer mu je Sud odmah ukinuo zabranu Twitter-a a ukinuće i zabranu YouTube-a. Ovo što radi je provjerena taktika skretanja pozornosti od stvarnih problema (korupcija - u koju je čak upetljan i njegov sin). Istina, najveći profit od globalne finacijske krize izvukla je Turska koja je uistinu svoju privredu dovela u red ali to nije zasluga politike već se privreda zatekla u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Da se opet vratimo na Miloradića: On je najbolji primjer kada jedan političar nema ništa drugo da proda osim otcjepljenja. Što on ima da ponudi? Nezaposlenost - nikad veća; Plate - nikad manje; Hara bijela kuga; Mladi napuštaju svoju zemlju; Penzioneri - rove po kontejnerima; Entitet - pred financijskim kolapsom; Što još treba da nabrojim?

Kao zaokružimo tvoj i moj post dobijemo jednu rijec = POLITIKA!

13 godina
zekoslav mrkva kaže...

Ovi Turci su veci baksuzi od nas, prosjecni birac (koji izade na izbore) ima 65 godina, jedino logicno oobjasnjenje kad ti vlada cenzurira internet {#}

Ne bi vjerovao koliko ljudi ga u ovome podržava.

Razlog je to što je on prividno "digao" tursku iz pepela, te je sad u poziciji da priča svom narodu kako su protiv njega "zapad" i Amerika, te kako je blokiranje ovih mreža samo potez u njihovom sprečavanju. Tipična priča u mnogim zemljama pa i kod njih. Narod će brzo shvatiti koga drže na vlasti...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice