Treba nam napokon jedan dobar tablet na Windowsima sa 3G-om. Nadam se da će to biti jedan od ovih.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izgledaju super...
Dosta velika dijagonala ekrana, super...
Uf ovaj od 12 incha zvuci primamljivo..bas me zanima baterija i komponenete koje ce bit :)
Uf ovaj od 12 incha zvuci primamljivo..bas me zanima baterija i komponenete koje ce bit :)
Čisto nagađajući - neki od Intelovih Atoma, 1 GB RAM (možda 2), 16-32 GB flash memorije + (micro)SD utor, WiFi b/g/n + 3G modul (možda kao opcija), 3-4 (oko 6 ako stave veću bateriju) sata autonomije, Windows 7 Starter (Home u boljem slučaju).
vazno je da ima dobar takt tako da se sve izede glatko, pogotovo web browser...
da bar neko napravi tako dobar ekran ko apple, malo da digne konkurenciju, glupo je kupiti 12" touchstreen ako ti njegovo koristenje daje los osjecaj...
jos ce se i podici broj aplikacija na WP7 marketu za njega pa ce sve to bit malo bolje...
ili ce biti super ili, nazalost epic fail...
Aplikacije za wp7 nemaju veze sa ovim tabletima ako će vrtiti punokrne windowse...neznam, meni tablet+desktop OS nikako nije dobitna kombinacija, treba OS prilagođen tabletu koji će raditi kako spada, po mogućnosti funkcijama što bližiji desktopOS-u.
Čisto nagađajući - neki od Intelovih Atoma, 1 GB RAM (možda 2), 16-32 GB flash memorije + (micro)SD utor, WiFi b/g/n + 3G modul (možda kao opcija), 3-4 (oko 6 ako stave veću bateriju) sata autonomije, Windows 7 Starter (Home u boljem slučaju).
Kolko sam ja bio cuo o tome jos prije nece biti Atom, mislim da je bilo rijec o core2duo :)
A sa anshom se slazem u potpunosti, ako stave Atoma mogu bacit tablet...i ako baterija bude trajala oko 2-3h