Trojac tableta iz Asusteka

poruka: 9
|
čitano: 1.286
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Trojac tableta iz Asusteka".
18 godina
neaktivan

Treba nam napokon jedan dobar tablet na Windowsima sa 3G-om. Nadam se da će to biti jedan od ovih.

0 0 hvala 0
16 godina

Izgledaju super...

Dosta velika dijagonala ekrana, super...{#}

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
Moj PC  
3 0 hvala 2
18 godina
neaktivan

Uf ovaj od 12 incha zvuci primamljivo..bas me zanima baterija i komponenete koje ce bit :)

Full HD Addict :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Trojac tableta iz Asusteka
benko kaže...

Uf ovaj od 12 incha zvuci primamljivo..bas me zanima baterija i komponenete koje ce bit :)

Čisto nagađajući - neki od Intelovih Atoma, 1 GB RAM (možda 2), 16-32 GB flash memorije + (micro)SD utor, WiFi b/g/n + 3G modul (možda kao opcija), 3-4 (oko 6 ako stave veću bateriju) sata autonomije, Windows 7 Starter (Home u boljem slučaju).

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 18:59 (hrx).
16 godina
protjeran
Atom + windows 7? Ne hvala...
16 godina
neaktivan
mozda tegra 2, ili spremaju neko novo iznenađenje...
vazno je da ima dobar takt tako da se sve izede glatko, pogotovo web browser...
da bar neko napravi tako dobar ekran ko apple, malo da digne konkurenciju, glupo je kupiti 12" touchstreen ako ti njegovo koristenje daje los osjecaj...
jos ce se i podici broj aplikacija na WP7 marketu za njega pa ce sve to bit malo bolje...
ili ce biti super ili, nazalost epic fail...
Aint no man above the crew
17 godina

Aplikacije za wp7 nemaju veze sa ovim tabletima ako će vrtiti punokrne windowse...neznam, meni tablet+desktop OS nikako nije dobitna kombinacija, treba OS prilagođen tabletu koji će raditi kako spada, po mogućnosti funkcijama što bližiji desktopOS-u. 

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja sam mislio da ce koristiti WP7...
Aint no man above the crew
18 godina
neaktivan
hrx kaže...
benko kaže...

Čisto nagađajući - neki od Intelovih Atoma, 1 GB RAM (možda 2), 16-32 GB flash memorije + (micro)SD utor, WiFi b/g/n + 3G modul (možda kao opcija), 3-4 (oko 6 ako stave veću bateriju) sata autonomije, Windows 7 Starter (Home u boljem slučaju).

ansha kaže...
Atom + windows 7? Ne hvala...

Kolko sam ja bio cuo o tome jos prije nece biti Atom, mislim da je bilo rijec o core2duo :)

A sa anshom se slazem u potpunosti, ako stave Atoma mogu bacit tablet...i ako baterija bude trajala oko 2-3h

Full HD Addict :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice