Tri stvari koje Apple neće učiniti

poruka: 9
|
čitano: 1.541
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tri stvari koje Apple neće učiniti".
17 godina
neaktivan

Mac mini nije "nettop" ili neki slični trendy buzzword. To je desktop kompjuter malih dimenzija. Posve je druga stvar što ima notebook komponente, što je relativno spor za "desktop" kompjuter i cijenom nije previše povoljan. 

Trolls are like broken clocks, they tell the truth two times a day, rest of the time they just talk rubbish. prosperouspoverty.blogspot.com

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Koliko teksta, a sve stane u par riječi.

Jobs je zapravo rekao :" ne želim se zajebavati sa stvarima u kojima nema brdo love odnosno gdje ja zarađujem za druge".

No to nije ništa novo za jabučare, odnosno ta Jobsova filozofija biti će opravdana nekom klasičnom religijskom mantrom.

BTW skoro sam kupio MAC stolno računalo, savršeno je, kapa dolje, ali, support u Hrvata je gola kita, pa mi se učinilo prilično blesavo kupovati tako skupi uređaj bez toga vrlo bitnog "fičera".

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tri stvari koje Apple neće učiniti
Apple ne moze napraviti nesto sto je dobro i jeftino, zato nece ulaziti u izradu malih prijenosnika.

Niti jedan proizvod od applea nije jeftin, a glavna prednos mini notebooka je upravo cijena.
Yes, No.
17 godina
neaktivan
ProsperousPoverty kaže...

Mac mini nije "nettop" ili neki slični trendy buzzword. To je desktop kompjuter malih dimenzija. Posve je druga stvar što ima notebook komponente, što je relativno spor za "desktop" kompjuter i cijenom nije previše povoljan. 

Možda su Bugovci mislili na Apple TV? Kod njih nisam ni u što siguran kad je Apple u pitanju, pa pretpostavljam...
17 godina
neaktivan
guzzman kaže...

Koliko teksta, a sve stane u par riječi.

Jobs je zapravo rekao :" ne želim se zajebavati sa stvarima u kojima nema brdo love odnosno gdje ja zarađujem za druge".

No to nije ništa novo za jabučare, odnosno ta Jobsova filozofija biti će opravdana nekom klasičnom religijskom mantrom.

BTW skoro sam kupio MAC stolno računalo, savršeno je, kapa dolje, ali, support u Hrvata je gola kita, pa mi se učinilo prilično blesavo kupovati tako skupi uređaj bez toga vrlo bitnog "fičera".

Razlog zašto sam kupio Maca za doma? Samo jedna riječ - iLife.
17 godina

Apple ne moze napraviti nesto sto je dobro i jeftino, zato nece ulaziti u izradu malih prijenosnika.

Niti jedan proizvod od applea nije jeftin, a glavna prednos mini notebooka je upravo cijena

Naravno da moze, ali nece, sto se opet svodi na ono sto je guzzman rekao iznad:

To je naravno, sa stanovista njih kao proizvodjaca dobro - ali je totalno suprotno interesima kupca.

E sad, druga je stvar sto su oni marketingom stvorili predstavu da su njihove stvari toliko skupe zato sto su s "onog svijeta", pa im to prolazi kod mnogih, druga je stvar. I to je i razlog zasto ipak opstaju s takvom politikom.

Mada, moram priznati da argument protiv ekrana osjetljivih na dodir na prijenosnicima, ima smisla. Muka mi dodje kada zamislim da pipkam prstima po ekranu laptopa...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2008 12:48 (knight).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vedran kaže...

Niti jedan proizvod od applea nije jeftin, a glavna prednos mini notebooka je upravo cijena.
 A mislim da je OS X leopard malo preveliki zalogaj za te mališane.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Vedran kaže...

slažem se
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
Paolo2612 kaže...
Vedran kaže...

slažem se
 pa nije to vista :)
vrtim leoparda na ibooku iz 2002 na 800mhz sa 512 rama, kolko bi novi lap, sitnije gradje od macbooka, mogoa imato resursa?
tako da ako apple to zamisli, 100% je i izvedivo.

iako je novi macbook i tako dovoljno mali, pa mislim da nece niti ici sa manjim izvedbama, iako bi bilo dobro imati nesto slicno powerbooku od 12incha.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice