Mac mini nije "nettop" ili neki slični trendy buzzword. To je desktop kompjuter malih dimenzija. Posve je druga stvar što ima notebook komponente, što je relativno spor za "desktop" kompjuter i cijenom nije previše povoljan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko teksta, a sve stane u par riječi.
Jobs je zapravo rekao :" ne želim se zajebavati sa stvarima u kojima nema brdo love odnosno gdje ja zarađujem za druge".
No to nije ništa novo za jabučare, odnosno ta Jobsova filozofija biti će opravdana nekom klasičnom religijskom mantrom.
BTW skoro sam kupio MAC stolno računalo, savršeno je, kapa dolje, ali, support u Hrvata je gola kita, pa mi se učinilo prilično blesavo kupovati tako skupi uređaj bez toga vrlo bitnog "fičera".
Niti jedan proizvod od applea nije jeftin, a glavna prednos mini notebooka je upravo cijena.
Mac mini nije "nettop" ili neki slični trendy buzzword. To je desktop kompjuter malih dimenzija. Posve je druga stvar što ima notebook komponente, što je relativno spor za "desktop" kompjuter i cijenom nije previše povoljan.
Koliko teksta, a sve stane u par riječi.
Jobs je zapravo rekao :" ne želim se zajebavati sa stvarima u kojima nema brdo love odnosno gdje ja zarađujem za druge".
No to nije ništa novo za jabučare, odnosno ta Jobsova filozofija biti će opravdana nekom klasičnom religijskom mantrom.
BTW skoro sam kupio MAC stolno računalo, savršeno je, kapa dolje, ali, support u Hrvata je gola kita, pa mi se učinilo prilično blesavo kupovati tako skupi uređaj bez toga vrlo bitnog "fičera".
Apple ne moze napraviti nesto sto je dobro i jeftino, zato nece ulaziti u izradu malih prijenosnika.
Niti jedan proizvod od applea nije jeftin, a glavna prednos mini notebooka je upravo cijena
Naravno da moze, ali nece, sto se opet svodi na ono sto je guzzman rekao iznad:
To je naravno, sa stanovista njih kao proizvodjaca dobro - ali je totalno suprotno interesima kupca.
E sad, druga je stvar sto su oni marketingom stvorili predstavu da su njihove stvari toliko skupe zato sto su s "onog svijeta", pa im to prolazi kod mnogih, druga je stvar. I to je i razlog zasto ipak opstaju s takvom politikom.
Mada, moram priznati da argument protiv ekrana osjetljivih na dodir na prijenosnicima, ima smisla. Muka mi dodje kada zamislim da pipkam prstima po ekranu laptopa...
Niti jedan proizvod od applea nije jeftin, a glavna prednos mini notebooka je upravo cijena.