Tri milijuna iPada

poruka: 9
|
čitano: 1.714
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tri milijuna iPada".
16 godina
neaktivan
Tri milijuna iPada

eto, sad i ja želim iPad ! Zato jer ga svi imaju, pa kao ono ... 3 milijuna muha ne može biti u krivu, zar ne ?

Iako ja i dalje trazim svrhu tog iPada, mislim sigurno je fenomenalan za surfanje netom. shvacam da je to samo gadget ali ...

:-)
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Tri milijuna iPada

Eto, opet Apple pokazuje svima u kojem pravcu treba ići.Bogataš Chi chin!

16 godina
neaktivan
Tri milijuna iPada

iPad je za mene vrlo dobar, jer je dobar za surfanje, multimediu pa tako i za igre.

*_helper_*
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
zoran123456 kaže...

Iako ja i dalje trazim svrhu tog iPada, mislim sigurno je fenomenalan za surfanje netom. shvacam da je to samo gadget ali ...

Ja inače ne volim apple i njihove proizvode jer sam mišljenja da prodaju muda pod bubrege, no ipad je po meni savršeni dodatak stolnom računalu.

Proveo sam u zadnja dva tri dana par sati radeći na njemu i mogu reći da je odličan i jako praktičan. Ima svojih mana - pogotovo kad ga se usporedi s nekakvim prijenosnikom ili "klasičnim" tablet računalom, no ako je itko ikad imao prilike raditi na klasičnom tabletu, te je nakon toga primio u ruke ipad, zna zakaj se to čudo prodaje ko ludo.

Uglavnom, veličina je odlično pogođena, ekran je odličan (doduše odličan je i na ostalim apple proizvodima), no manja zamjerka ide malo težoj čitljivosti pri jakom osvjetljenju.

Uglavnom, to je računalo koje je formom daleko pogodnije korištenju od, recimo, netbooka, ali nikako nije za nekakav ozbiljniji i dugotrajniji rad.

Sve u svemu, steve je opet napravio dobar posao i ovo je zasad jedini njihov proizvod koji ja zapravo želim kupiti, jer savršeno odgovara mojim potrebama.

Thumbs up od mene...

Pozdraf....

Zed's dead baby, Zed's dead...
17 godina
neaktivan
Tri milijuna iPada

Cim kupim iPad stavit cu ga na vidno mjesto u stanu te zapocinjat jutro u tantrickom klanjanju.

Nakon toga cemo skupa na posao a poslije na pivo.

Dok ispijam svog *commercial* gledat cemo prognozu na dhmz-u te na omiljenoj web kuharici planirati cemo veceru i TV progam.

Zivot sa iPadom je tako lijep.

http://www.eveonline.com/
Moj PC  
12 0 hvala 0
18 godina
Tri milijuna iPada

a može ti usput poslužit i kao stalak za pivo, tabla za rezanje jabuka itd.. samo nemoj dat ženi da tuca meso sa batom po njemu :)

mislim da taj dio ipak neče izdržat, al več tamo 3 ili 4 vezija bude i to mogla

i ja bi kupio jedan, samo da nisam građanin nam ove banana države

8 1 hvala 0
16 godina
Tri milijuna iPada

možemo komentirati i sprdati se, ali dečki znaju posao,

A realno gledajući onaj tko je kupio novi lap pred 2 godine ništa tako revolucionarno se nije desilo da bi u recimo sljedećih godinu-dve uzimao novi, kapić veća brzina, malo više memorije,,,,  ne igra preveliku ulogu da bi uzeo drugo računalo osim ako se ovo pokvari il razbije, 

A Stevica, je ljepo otvorio kompletno novo područje u tim stvarčicama, i dok oni nisu krenili sa Tabletima drugi su tapkali i čekali,,  a sad dali nam to treba? pa kao i brdo drugih stvari u životu, i kod mobitela mi netreba niš više osim nazvati nekoga i poslati poruku, a za to mi ne treba ni touchscreen ni brdo drugih opcija koje se stavlja, a opet s druge strane, neka konkurencije, i neka ih usavršavaju, pa ako mogu imati i GPS i Kameru, i video i VOIP preko mobitela, i brdo drugih dodataka za cijenu običnog mobitela pred 3-4 godine, zašto ne,,, isto tako i tableti, ako će to rezultirati većim mogućnostima, manjom cijenom, pa neka ih,

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PureEntity kaže...

Cim kupim iPad stavit cu ga na vidno mjesto u stanu te zapocinjat jutro u tantrickom klanjanju.

Nakon toga cemo skupa na posao a poslije na pivo.

Dok ispijam svog *commercial* gledat cemo prognozu na dhmz-u te na omiljenoj web kuharici planirati cemo veceru i TV progam.

Zivot sa iPadom je tako lijep.

Zivot ti je katastrofa. Lijepo nemoj kupit iPad i ne vodi brigu o TV-programu bit ce ti puno bolje. Odi negdi u prirodu. Ovako si ko Ekrem kuca-poso-poso-kuca :)

15 godina
protjeran
bus kaže...

možemo komentirati i sprdati se, ali dečki znaju posao,

A realno gledajući onaj tko je kupio novi lap pred 2 godine ništa tako revolucionarno se nije desilo da bi u recimo sljedećih godinu-dve uzimao novi, kapić veća brzina, malo više memorije,,,,  ne igra preveliku ulogu da bi uzeo drugo računalo osim ako se ovo pokvari il razbije, 

A Stevica, je ljepo otvorio kompletno novo područje u tim stvarčicama, i dok oni nisu krenili sa Tabletima drugi su tapkali i čekali,,  a sad dali nam to treba? pa kao i brdo drugih stvari u životu, i kod mobitela mi netreba niš više osim nazvati nekoga i poslati poruku, a za to mi ne treba ni touchscreen ni brdo drugih opcija koje se stavlja, a opet s druge strane, neka konkurencije, i neka ih usavršavaju, pa ako mogu imati i GPS i Kameru, i video i VOIP preko mobitela, i brdo drugih dodataka za cijenu običnog mobitela pred 3-4 godine, zašto ne,,, isto tako i tableti, ako će to rezultirati većim mogućnostima, manjom cijenom, pa neka ih,

Samo stvar vrhunskog marketinga. Ni Apple nista revolucionarno nije napravio samo je u prodaju svoga tableta ulozio puno vise novca i stila. iskreno meni se vise svidja PSP :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice