a gdi mogu kupit bugovu majcu?
"3 godine radosti, 3 godine veselja,
svakim danom stari BUG-ova obitelj cijela."
2008-2011
BUG ŽIVI VJEČNO :)
Sretan Rođo..... a kaj mi ostali smo manje vrijedni ili smrdimo..??
"3 godine radosti, 3 godine veselja,
svakim danom stari BUG-ova obitelj cijela."
2008-2011
BUG ŽIVI VJEČNO :)
BUG i HAJDUK
Sretan rodni dan :-)
lol
Svaka čast Bugovcima i za nagrade ovoj trojici ,jako lijepo i pozitivno od vas,ak bute još dijelili kakve darove onda nebu smetala koja reklamica više na forumu,hehehe
Eh da..ustvari, nisam ni čestitao cijeloj redakciji na ove 3 godine, iako sam ja ovdje daleko manje..
Tako da - čestitke i jedno veliko hvala, jer zbog Bug-a, što časopisa, što foruma, znam ovo što danas znam. Što mi je praktički usmjerio život prema informatici i zainteresirao me toliko, da se već sada, sa svojih skoro 15 godina, ne vidim nigdje drugdje doli zaposlenik neke tvrtke koja se bavi IT-om. Kako god bilo, Bug je velikim djelom zaslužan za ono što ja danas želim i jesam. Posjet Bug.hr-u, a nakon toga i forumu je postao svakodnevni ritual.
A eto, koga zanima, kako je sve i počelo. Jednog mokrog, ali i sunčanog dana, u 5. mjesecu 2009., ugledah na lokalnom kiosku ljepo izložen plavi Bug s velikim logom Windowsa 7. Privukao mi je pažnju, naime, jer sam koristio taj isti Win7 skinuvši RC verziju istog, te sam pritom bio glavna faca u osnovnoj imavši verziju vindouza koja još nije ni izišla. Uglavnom, nažicah ja tako oca da mi kupi taj plavi časopis. Srećom, pa je pristao, da bi nakon toga primjetio kako košta puno - cijelih 35 kn. 35 kn, pa nije mi sad stari dao 35 kn da bi pročitao članak od Windowsima i bacio ga u kut. Krećem zato u čitanje od A do Ž. Par puta odustajem od čitanja, obeshrabljen činjenicom da gotovo pola toga ne kužim. Ali, muči me onih 35 kn, pa počinjem ponovno. I tako..pročitah ga do kraja. I iako pola toga tada nisam shvatio, ispalo je da mi je bio vrlo zanimljiv. Pa ga kupih i sljedeći mjesec, ponovno žicajuči starog za 35 kn. I tako, počeo je začarani krug. Sve sam više shvaćao, a otkrio sam i da postoji forum, na koji sam se 4 mjeseca ranije, igrom slučaja, već bio registrirao. Ubrzo, završio sam i na pretplati, koju sam prošli mjesec upravo produljio. I tako, od tog 5. mjeseca 2009. nisam propustio niti jedan broj (da budemo iskreni, jesam jedan, i to baš jubilarni dvjestoti, ali sam ga naknadno nabavio), a s ekipom na forumu, dočekali smo eto i 3. rođendan. 2 Božića i 2 nove godine smo si također čestitali, barem što se mog staža tiče. I eto, danas se s nostalgijom prisjećam prvih dana s Bugom.
Još jednom, čestitke i jedno veliko hvala budućim kolegama, nadam se..
Sve naj naj naj najbolje i živio ti nama forume jo barem 1000000 godina!
Čestitam, iskeno čestitam...
Već treči rođendan? O, kako vrijeme leti...

Vse najboljše...
onaj video o stvaranju foruma mi je još uvijek među boljima
Definitivno! S njim su jos usporedivi samo oni gdje Petric glumi famous businessman, yeah
Inace, ako bi netko iz baga mogao staviti taj video online (na YT - imate li vi uopce kanal tamo?)
jer mi ga se ne da trazit po DVD-ima.
Inace, cestitke i sve najbolje
Iskrene čestitke prvo našim dragim urednicima i moderatorima, a dakako čestitke dobitnicima nagrada!
za sve forumaše, vrijedi pravilo: "Poštuj modera svoga da dugo budeš i lijepo ti bude na forumu! "
Uh.. već 3 godine.. vrijeme doista leti.
Sretan rođendan i neka ih je što više u budućnosti
Happy birthday!
Sretan rođendan !
Član sam ovog foruma od samih pocetaka i mogu reci da je jako unapredovao.
Samo tako naprijed.
a našeg matu niste spomenuli :D
nisu direktno ali ipak
O neizbježnim forumaškim trolovima i trolanju ovaj put nećemo...
Dobro zboriš,predlažem da se i Mato nagradi sa majicom jer je on ipak najveća legenda na forumu.
na to bih mogao odgovoriti na dva načina, a ti izaberi koji je bolji
Posto tu 'nema spamera' onda neka majica ide juzeru s najvise postova.
P.S. Osjecam se ko Mentalist...

SRETAN ROĐENDAN
Happy B-day Bug
Sretan treci rođendan Bug Forumu i s moje strane kaj drugo se razme.
Za sada ne postoji ta mogućnost, na žalost...
kupi majicu, otiđi do grafičkih usluga i nek ti nacrtaju
Happy, happy birthday!!!
My! My! How time flies!!!