američka vojska...ma lol, što bi se po vama, dragi bugovci trebalo stavljati na ovaj disk, a taj sadržaj je toliko bitan da ga netko želi uništiti...ma lol
američka vojska...ma lol, što bi se po vama, dragi bugovci trebalo stavljati na ovaj disk, a taj sadržaj je toliko bitan da ga netko želi uništiti...ma lol
Pa valjda su mislili reći da nije lako uništiv, tako da bi i pri manje nježnijem rukovanju s njime (u transporu, na terenu) još uvijek preživio, zajedno s podacima na njemu.
BTW, meni bi nešto ovakvo trebalo, jer znam koliko su ladice i diskovi osjetljivi.
Taj disk T-Com daje na poklon uz produženje ugovora za ADSL?
Jel netko zna koji je disk unutra, kojeg proizvođača?
Thnx
Taj disk T-Com daje na poklon uz produženje ugovora za ADSL?
Jel netko zna koji je disk unutra, kojeg proizvođača?
Thnx
Ja sam dobio za produzenje ugovora disk od Verbatima (unutra je Samsungov disk) a u ovom Transcend je Hitachijev unutra. Link
Ja sam dobio za produzenje ugovora disk od Verbatima (unutra je Samsungov disk) a u ovom Transcend je Hitachijev unutra. Link
Znači, nije uvijek po T-Com stranici? Tamo je disk Transcend, a ti si dobio Verbatim. Ma, OK, kako me zapadne...
Na toj stranici koju si mi dao vidim stvarno Hitachi, a na YouTube snimci gdje neki Poljaci testiraju taj Transcend na padanje vidim da otvaraju kućište i unutra je Samsung.
Inače, u Verbatimu od 500 GB koji sam nedavno kupio je isto Samsung.
A, tko će ga znati... Na transcend stranicama samo s pravom kažu "storage media", time zadržavaju mogućnost izmjene raznih diskova, ovisno o nabavci.
OK, thnx
Moja isprika. Sada T-Com daje ove Transcend externe hardove. Ja sam pocetkom ljeta produzio ugovor i dobio Verbatimov. Znaci ti bis dobio Transcend sigurno.
Moja isprika. Sada T-Com daje ove Transcend externe hardove. Ja sam pocetkom ljeta produzio ugovor i dobio Verbatimov. Znaci ti bis dobio Transcend sigurno.
Potvrđujem, ja sam ga jučer dobio (Transcend). Da malo pohvalim t-com. Večer prije me nazvao lik i pitao da li sam za produženje ugovora uz određeni proizvod za 1 kn, ja sam odabrao hard disk i drugi dan, u pola 2 popodne je isporučen. Brzi su, nema šta.
Potvrđujem, ja sam ga jučer dobio (Transcend). Da malo pohvalim t-com. Večer prije me nazvao lik i pitao da li sam za produženje ugovora uz određeni proizvod za 1 kn, ja sam odabrao hard disk i drugi dan, u pola 2 popodne je isporučen. Brzi su, nema šta.
Jel mi možeš malo opistai kakav je. Brzinu prijenosa podataka i tako. I meni sasd ističe ugovor pa me zato zanima. Ionako sam si htio kupit neki prijenosni hdd.
Evo, zasad mogu reći da do sada radi bez problema, tak da sam zadovoljan. Cijelo vrijeme je prištekan na komp, a tu i tamo ga ponesem nekam.
Ako imaš bug u kojem su testirali prijenosne hdd-ove, tamo ti je i on, pa možeš i tamo malo pročitati o njemu.
Evo, jedna slika testa koji sam odmah napravio čim sam ga dobio
test je rađen je na kompu čiji je glavni hard disk neki seagate od 80 GB, a oznaka mu je ST3802110A (neznam da li glavni hard disk utjeće na performanse).
Evo, zasad mogu reći da do sada radi bez problema, tak da sam zadovoljan. Cijelo vrijeme je prištekan na komp, a tu i tamo ga ponesem nekam.
Ako imaš bug u kojem su testirali prijenosne hdd-ove, tamo ti je i on, pa možeš i tamo malo pročitati o njemu.
Evo, jedna slika testa koji sam odmah napravio čim sam ga dobio
test je rađen je na kompu čiji je glavni hard disk neki seagate od 80 GB, a oznaka mu je ST3802110A (neznam da li glavni hard disk utjeće na performanse).
Znaci oba usb utora se ustekaju na pc, a drugi kraj na HDD i onda dalje koristim ko Usb stick ? Netreba nikakav software, driver ili sl ? Neznam gdje sam fulao imam Vistu 64. salje mi samo 150kb/s
Uredu je skuzio sam, treba bas na usb na maticnoj ustekat, ja sam na prednjoj strani ustekal.