TomTom za iPhone

poruka: 11
|
čitano: 3.009
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "TomTom za iPhone".
17 godina
neaktivan
TomTom za iPhone

99$+za europu....samo za aplikaciju.......hmmm...za mene mal puno

You will never walk alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: TomTom za iPhone

e pa nije.. kolko bi morao platiti karte za neki standalone gps uredaj? dobra je to cijena

17 godina
neaktivan

ne hvala!Samo to imam reci, jesu oni normalni???Dobro da nije 199$, a nebi me cudilo da i povise :)

17 godina
neaktivan
TomTom za iPhone

A koji je smisao te aplikacije na iPod touchu? Osim ako oni znaju nesto sto obican puk ne zna, a to je da ce touch 3G imati GPS? Ili ce bluetooth na 2G Touchu biti korisniji za spajanje s vanjskim GPS prijemnikom??

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...

A koji je smisao te aplikacije na iPod touchu? Osim ako oni znaju nesto sto obican puk ne zna, a to je da ce touch 3G imati GPS? Ili ce bluetooth na 2G Touchu biti korisniji za spajanje s vanjskim GPS prijemnikom??

Stalak je GPS prijemnik koji će iPod touch koristiti.

17 godina
neaktivan
TomTom za iPhone

Ako je Garmin XT (Symbian, WinMo) 100 USD i to bez karata (Adriaroute je oko 100 EUR) onda je ovo najeftinija mobilna navigacija...

0 0 hvala 0
18 godina

Piše TomTom Western Europe, wtf?

Kaj to znači da nema Hrvatske?

Odgovor samome sebi.

NOPE nema HR.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2009 12:39 (NEW_MAN).
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Ako je Garmin XT (Symbian, WinMo) 100 USD i to bez karata (Adriaroute je oko 100 EUR) onda je ovo najeftinija mobilna navigacija...

cuj kada platis neki mob 4000 kn ocekujes nesta mal jedtinije da bar ide i neki stalak u tu cijenu ( da ne ide preko app storea) al ovak neda mi se dati toliku lovu za tu aplikaciju

You will never walk alone
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Nokia maps je besplatan...koštaju dodaci poput glasovne navigacije itd.

Vir prudens non contra ventum mingit...
18 godina
neaktivan
TomTom za iPhone

bravo TomTom i za 1.gen. iPhone-a, zakon!

...nije zlato sve što sja...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DragonSoul kaže...
infinityzg kaže...

Stalak je GPS prijemnik koji će iPod touch koristiti.

A to si procitao na stranici garmina ili? Jer gledam sad clanak pa ne vidim, vec se spominje da ce izaci i verzija za iPod touch. Kaj bu to preko prikljucka komuniciralo ili bluetoothom? Bas me zanima :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice