Tko želi iPhone 6?

poruka: 87
|
čitano: 13.610
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tko želi iPhone 6?".
15 godina
neaktivan
Re: Tko želi iPhone 6?
Kalmageddon kaže...

Pa po meni iphone nije nikakav statusni simbol...U cemu je razlika kad netko kupi Iphone na relase date ili Xperiu Z3 (koja ce biti preko 5000 kuna...) ???

pa i je simbol statusa

statusa budale {#}

prije se mobiteli mijenjali svako 5 godina

danas je ciklus manji od godine, na srecu proizvodaca

realno, danas je tolika fama oko tih statusnih simbola

tj svi ih imaju tako da gube pomalo smisao

imam mobitel 3.5 god star i uredno sam u kontaktu sa svima

i obavljam sve sto noviji mobiteli mogu

11 godina
protjeran
Malo si pobrkao. Mobiteli se imaju danas duze nego ikad, jer smo dosli do granice inovativnosti.
13 godina
neaktivan
skilly kaže...
Malo si pobrkao. Mobiteli se imaju danas duze nego ikad, jer smo dosli do granice inovativnosti.

Ne postoji granica inovativnosti! 

11 godina
protjeran
Ok.
16 godina
Tko želi iPhone 6?

ajmo djeco sad svi se na forumu obavezno svađat android vs iphone... hejteri protiv fanova.. 

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
apoteka kaže...
Kalmageddon kaže...

Pa po meni iphone nije nikakav statusni simbol...U cemu je razlika kad netko kupi Iphone na relase date ili Xperiu Z3 (koja ce biti preko 5000 kuna...) ???

pa i je simbol statusa

statusa budale {#}

prije se mobiteli mijenjali svako 5 godina

danas je ciklus manji od godine, na srecu proizvodaca

realno, danas je tolika fama oko tih statusnih simbola

tj svi ih imaju tako da gube pomalo smisao

imam mobitel 3.5 god star i uredno sam u kontaktu sa svima

i obavljam sve sto noviji mobiteli mogu

Nije me briga kad covik kupi ovakav uredjaj pa da ga i koristi u punom smislu za te pare, al bar 75% korisnika korisni osnovne funkcije koje su bile dostupne ima minimalno 5 godina...
Najdraze mij je takve ocite "wanabe big guy" ljude pitat da mi napravi nekakvu zahtjevnu radnju tipa prebacivanja necega preko blueetootha ili pak mailom... Ili pak da mi pokaze neku zestoko najavljenu novu funkciju...

Al ne krivim ih previse, kao sto si rekao prije je covik mjenajo mobitele nakon +3 godine pa bi se do tada navikao na sve funkcije, sada ljudi nemaju vremena za to jer triba minjat uredjaj...hehehe

11 godina
protjeran
A bas te brine kad netko ne koristi sve funkcije mobitela? Bas strasno.
Ako ti kazem da ni iP5, niti L930 ne koristim za slusanje muzike- ŠOK a?
16 godina
neaktivan
skilly kaže...
A bas te brine kad netko ne koristi sve funkcije mobitela? Bas strasno.
Ako ti kazem da ni iP5, niti L930 ne koristim za slusanje muzike- ŠOK a? 

ne, nego bacanje para...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 11:02 (Abomb).
15 godina

Pusti, možda čovjek radi u agenciji za monitoring i kontroling načina uporabe smartphone uređaja pa ga jako živcira kad netko koristi samo 20% mogućnosti.

Potpis!
11 godina
protjeran
Bas. Sta bi tek rekao da zna da imam iskljucen widget sa burze, a FaceTime nisam cak niti isprobao...
A i prednja kamera stoji tu uzalud...
16 godina
neaktivan
skilly kaže...
Bas. Sta bi tek rekao da zna da imam iskljucen widget sa burze, a FaceTime nisam cak niti isprobao...

rekao bi ti da si za te pare mogao uzeti jeftiniji mobitel i platit putovanje u u neku europsku metropolu, te sve to sta sada radis, radit  na nekom dobrom godisnjem odmoru...

11 godina
protjeran
Evo od 1.1. ti se javim da mi organiziras zivot, do onda potrazi mob sa iOSom bez prednje kamere, umjesto nje idem na Bahame u srpnju
16 godina
neaktivan
skilly kaže...
Evo od 1.1. ti se javim da mi organiziras zivot, do onda potrazi mob sa iOSom bez prednje kamere, umjesto nje idem na Bahame u srpnju

dogovoreno... ali cini mi se da ce troskovi Bahama biti u rangu 2 Iphonea. Budemo to provjerili sljedeci mjesec...

BTW: Smjesno je kad pod nove feature pricamo o prednjoj kameri...

11 godina
protjeran
Pa koji je novi feature na ip5 spremanje fotki na icloud? Ni to ne koristim.
Ne sjecam se, daleko bilo kad sam ga uzeo :)
14 godina
Kalmageddon kaže...

Za Xperiu nisu krenule kampirati budale tjedan prije predstavljanja, i više od 2 tjedna prije nego se možda(!) počne prodavati.

P.S. baš me zanima kolko će biti cijena većeg iphonea kad je ovakav 4 inchni išao za 6-7k kod nas bez pretplate.

15 godina
Abomb kaže...
skilly kaže...

rekao bi ti da si za te pare mogao uzeti jeftiniji mobitel i platit putovanje u u neku europsku metropolu, te sve to sta sada radis, radit  na nekom dobrom godisnjem odmoru...

besmisleno bacanje novca. može europsku metropolu proputovat kroz streetview a s tim novcima kupiti 400 štruca kruha.

šta si ti? life coach?

Potpis!
11 godina
protjeran
skilly kaže...
Koliko je svojevremeno kostala 8xxx serija kod Nokie?
Ili "vrhunska" N97?

Za to vrijeme bas pristupacne cijene

dosezala je do 8000 kuna u Hrvatskoj,no to ne krijem,kako sam i napisao,no za razliku od applea,nokia u isto vrijeme je imala par desetina modela mobitela,kako rekoh i od 200-300 kuna.,pa sve do 8000 kuna..sad biraj..kome sto pase i pristupacno je..Apple ne nudi to sto moze Nokia,niti ce iakada moci..dakle izbor za svakoga..

16 godina
neaktivan
Ezio kaže...

besmisleno bacanje novca. može europsku metropolu proputovat kroz streetview a s tim novcima kupiti 400 štruca kruha.

šta si ti? life coach?

Pa kupnjom 400 struca odjedanput bi dovelo do toga da se (ukoliko i jedes sami kruh) potrosi 20 struca. Samim time si bacio pare na 380 struca jer su neupotrebljivi nakon nekoliko dana...

Mislim da jos nekome triba netko da mu organizira zivot jer ste bome skroz ne efikasni i rastrosni...

Budem vam uzeo popusta za obojicu sljedeci mjesec

16 godina
Tko vas odgaja da mi je samo znati. Ništa na svijetu nije skupo/jeftino, već je pitanje jeli roba po toj cijeni ima kupca i tržište ili nema. Ako Apple, legitimno, procjenjuje da će prodat npr. 50 mil iP6, te smatra da to može po cijeni od 899,00$, zašto ih optuživat?? Možda ne želi Apple umanjiti dobit po prodanom primjerku na način da ih proda 50-100% više, jer mu troškovi/kvaliteta mogu biti dovedeni u pitanje. Budite sigurni da će rekorde prodaje i profita srušiti opet sa iP6, a u današnjem svijetu, pogotovo korporativnom je to jako važno. Njegovi su kupci sretni i zadovoljni sa uloženim/dobivenim. Ne zanima ih spec war, zanima ih korisnički doživljaj, dostupnost opreme, kvaliteta.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
Chronosus kaže...

P.S. baš me zanima kolko će biti cijena većeg iphonea kad je ovakav 4 inchni išao za 6-7k kod nas bez pretplate.

Cijena iPhonea je gotovo uvijek ista. Samo se model mijenja.

Jači model od 32GB već godinama košta 749$ bez ugovora, slabiji model je 649$, također za 32GB.

Swedish latin super funk.
16 godina
I to je ok.
ptspclan.com | visit us ^^
11 godina
protjeran
Tko želi iPhone 6?

Možete li mi poslati taj iPhone?

Evo mojih podataka:

Ime i prezime: Luka Grbešić

Država: Bosna i Hercegovina

Grad: Široki Brijeg

Adresa: Dobrkovići bb

Poštanski broj: 88220

Županija: Zapadnohercegovačka

Kontakt e-mail: digi-tronic@gmx.us

Onaj tko mi pošalje taj iPhone,neka ovdje ostavi svoje podatke tako da i ja njemu mogu poslati nešto što ima istu novčanu protuvrijednost kao znak zahvalnosti.

Unaprijed hvala na isporuci!

Luka Grbešić
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
overhaul kaže...
duhonja kaže...

Polako ljudi to i shvaćaju..Nokijine Lumije za pristojnu lovu nude mnogo vise..

Pa to se vidi na grafu u tekstu. Daleko najmanji postotak korisnika nokie(w8) želi prelaz.
Stvarno Nokia jako dobro slaže softver i hardver za iskeširane pare. Plus, još nije žrtva
kojekakvih falsifikatora iz Kine, pa se da i bez bekog straha naručiti izvana:)
Teeško da je prosječnom korisniku potreban jači flagship od jučer pokazane
lumije 830. http://www.bug.hr/vijesti/isprobali-nove-lumije/135717.aspx
A makina će koštati 330 €. Neznam što će iPhone ponuditi za te novce, ali sumnjam
da će biti toliko "bang for buck". Pa za iWatch kažu da će koštati 400. 
Naravno, drugi par rukava su kojekakve pretplate i ugovori, ali pa to 
će uditi i za njoke, pa sad koliko se izgubi a koliko dobije čime, nek ljudi procijene.

Pa gle,prvo sam koristio sestrin Samsung 2,cisto malo da probam...za osnovnu komunikaciju svi su dobri,koje god marke bili,no posto se susrecemo sa tehnikom koju sve vise nabudzuju ovim i onim,gledam da radi glatko i jednostavno,bez suvisnih problema.Odrezao sam sumo od 100 Eura,i sto nadjem,posto prije toga nisam bar koristio smartove,tek toliko da ne bacim preveliku sumu,za nesto,sto bih kasnije vidio da mi to ne treba.Otisao sam u Mediju,vidio entry levele,i posto sam neki pljesnivi osjecaj imao za samsung i android,bila je opcija,neki kinesnjak ispod 100Eura ili Lumia 520...i uzeo sam Lumiu,jer sam i prije,dok sam govorio da ce Nokia isplivati polako na povrsinu sa kvalitetnim rjesenjem,a pobrao za tu tvrdnju hračaka da se od njih nisam vidio,pucao sam na kompatibilnost sa Windowsima i vec poznatiom filozofijom koristenja...I dan danas nakon godinu dana,nemam potreba za nesto jacom Lumijom,jer mi 520 i vise nego dobro radi,glatko,uz Cyan upgrade,tek malo veca potrosnja baterije,ali je mreza brza,responzivnija,a sve i dalje brzo..dakle,za te novce sam dobio i vise nego sam ocekivao...Apple je u startu otpao,jer jer nudi trivijalnosti "bolje" nego 520,a 4 puta je skuplja...

11 godina
protjeran
Ako sam dobro shvatio, usporedio si iPhone i L520?
14 godina
skilly kaže...

Zašto ne? 520 ima istu veličinu ekrana, doduše lošiju kameru ali radi jednako glatko iako je nemjerljivo jeftiniji. mislim da bi većini korisnika iPhone-a za njihove potrebe 520 bila čist dovoljna ;)

11 godina
protjeran
skilly kaže...

Ima mnogo testova,gdje usporedjuju smartove bliskoh mogucnosti a drasticne razlike u cijeni..{#}

11 godina
protjeran
Ne, nemaju nista zajednickoga, cak niti ekran.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice