E, moj Microsofte....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Novi promotivni slogan: "Linux, freedom developed by multinational corporations." 
Novi promotivni slogan: "Linux, freedom developed by multinational corporations." 
Pa to je oduvjek bio slucaj, kakav Freedom...?!..
E, moj Microsofte....
Nakon što me zaboli glava od desktop Ubuntua, KUbuntua i sličnih žmrljubuntua, uživam u Sedmici, vjerujem da je sa serverima druga priča. Unaprijed se ispričavam ako sam uvrijedio nekog super specijaliziranog profića
Cestitam svima onima kojima Linux Desktop radi sve što i Win. i to bez problema
Okey vidim da i tu ima onog: Ja imam windowse i oni su najbolji na svijetu, a sve ostalo je sranje. Ja imam linux i on je najbolji na svijetu i sve ostalo je sranje.
Uglavnom, samo sebe zavaravate jer nema najboljeg OS-a na svijetu. U nekim stvarima su windowsi bolji u drugim linux. A to na kraju krajeva ovisi o kapitalnom uređenju. Windowsi su bolji za igranje, za office (ne mislim na paket), obradu zvuka, slike itd (mada ih MAC tu pojede - ali to je druga priča), dok je linux više za low level poslove - programiranje, networking itd (nemojte mi visual studio ni spominjati).
A to što se ne mogu usporediti win desktop i linux desktop, to je stvar novaca. Iza windowsa stoji ogroman kapital, plaćeni ljudi koji to rade, tvrtke koje rade samo za njih... Dok se linux bazira na zajednici ljudi koji su voljni podijeliti svoja software-ska rješenja sa ostalim ljudima i naravno da napredak nije toliko brz.
Na kraju, koristite OS koji volite ali nemojte pljuvati po drugima. Tek dok će te sami napraviti OS hvale vrijedan onda možete govoriti o boljem, bržem itd.
Tocno, slazem se