Thunderbird 3

poruka: 14
|
čitano: 3.497
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Thunderbird 3".
16 godina
neaktivan
Thunderbird 3

Thunderbird koristim već jedno vrijeme i stvarno sam zadovoljan s njim. Vidjet ćemo kako će se pokazati trojka.

1 0 hvala 0
18 godina
Thunderbird 3

I, jel podržava yEnc na njuzgrupama?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Thunderbird 3

Isprobavao sam malo verziju 2.nešto (betu) prije dosta vremena i bila je ok, ali nije me dovoljno 'čopila' da bih postao stalni korisnik.

Možda okušam sreću s trojkom..  dosta me zanima kako je izveden planer tj. organizator.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Thunderbird 3

"planer tj. organizator." ?!

Da li misliš na Sunbird ili ?!

17 godina
neaktivan
mci kaže...

(...)

Lightning - organizator koji se integrira sa Thunderbirdom. Sunbird je stand-alone aplikacija.

Trojku koristim od bete 1, nikakvih problema. Prošli sam vikend koristio dvojku kod kolege - imao sam dojam kao da sam se vratio par godina unazad.

@Father_Dougal

Ne, ne podržava yEnc, ali ne podržavaju ga ni OE, Windows Mail, Netscape Mail ni Opera Mail. Na history stranicama yEnca možeš naći neke razloge (sekcija The Divide).

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 16:02 (hrx).
18 godina
neaktivan
mci kaže...

"planer tj. organizator." ?!

Čekaj, pa što Thunderbird nema u mail klijent ugrađen i kalendar sa planerom kao recimo Outlook?

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan

Po defaultu ne, nego se Lightning dodaje kao add-on (xpi ekstenzija). Meni odgovara, budući da ne koristim kalendar/organizator, a Thunderbird je prvenstveno mail klijent.

Sa stranica Calendar projekta:

Which is right for me?

You may prefer Lightning if...

• you send or receive meeting invitations via email
  • you already use Mozilla Thunderbird for email
  • you customize your applications with add-ons (such as extensions or themes)

You may prefer Sunbird if...

• you prefer your calendar to be separate from your email client
  • you don't currently use Mozilla Thunderbird for your email
  • you don't like adding add-ons (such as extensions or themes) to your applications

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 15:56 (hrx).
16 godina
neaktivan

Tako je

s tim što Lightning još nije dostupan za Thunderbird 3.

Možeš koristiti kao ja:

Sungbird

u Thunderbird instaliras add-on: Sunbird Button

i to je to

18 godina
neaktivan
Thunderbird 3

meni je nekako dvojak bolje izgledala... možda se samo moram naviknuti.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
mci kaže...

Tako je

s tim što Lightning još nije dostupan za Thunderbird 3.

Možeš koristiti kao ja:

Sungbird

u Thunderbird instaliras add-on: Sunbird Button

i to je to

Postoji svojevrsni pre-release tzv. "night build" Lightning-a prema ovom postu.

ili ako ne želite čitati, već odmah eksperimentirati, add-on se nalazi na ovoj adresi.

Isprobao sam i radi, ali koliko pouzdano ostaje da vidimo.

Eto možda nekome pomogne.

Pozdrav.

UTERE SED NE ABUTERE!
18 godina
neaktivan
Thunderbird 3

Ne radi više plugin Minimize To Tray. Plač

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
kokolo kaže...

Ne radi više plugin Minimize To Tray. Plač

Ne koristim MTT plugin pa nisam vidio taj problem, ali zato koristim TB Tray, koji je vanjska aplikacija, ali sasvim pristojno drži Thunderbird u system trayu.

Možda ti se bude dovoljno dobra zamjena.

UTERE SED NE ABUTERE!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 20:39 (Prometej).
18 godina
Thunderbird 3

Lightning 1.0pre radi savim OK. TB3 sam koristio od bete4 i stabilan je i odličan. Razlike između 2 i 3 su nebo i zemlja. yenc je za one koji žive u 15 stoljeću, pa što će ti kompresiranje i zajebavanje, danas imaš DSL, rapidshare, uživaj. Najbolje da pitaš jel ima W7 Doublespace/Drivespace za kompresiju diska koju su btw. ukrali Stackeru.

Minimize to tray koristim neku novu alternativu... https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/12581

Jedina stvar koja me nervira je što postoje tako loši pluginovi koji ti fino sruše TB, a to odbija masu korisnika. Također je bezveze što ne nude na webu samo pluginove za zadnju verziju, a ne da mi izlista plugin koji je zadnji put updatean 2006-te :O

Inače TB je GG, sredili su napokon IMAP i po tom pitanju je sad TB car. Mojih 15k mailova pretraži za ~3sekunde na Google serveru. I'm happy :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Thunderbird 3

Većina add-onsa (najpopularnijih) ne radi sa novom verzijom. Ali, vjerojatno je potrebno samo malo stpljenja.

A ako mislite da novi Thunderbird nije lijep probajete temu Silvermel koja sa njim radi. Meni je odlična.

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice