6.2?!?!
...i jos 6 jezgri 
mljac
Da mi je to imati.
6.3 
koja procesorčina!!! možeš vrtit zahtjevnu igru i baviti se obradom videa istovremeno
...samo što to običnom puku još ne treba...do izlaska crysis 4
a pogledajte vcore,malo!

...a ostatak konfiguracije šine ASRockova ploča...
Naravno da ju šine, bez nje ništa...
PS - To je za zle stranice...
stari moj, ovo dere....
Ak ste vec nabacili na kolko je ocal onda ste trebali i cijenu proca.
Komentar za vijest "...and it is on ;)..."Barnay Stinson
koja procesorčina!!! možeš vrtit zahtjevnu igru i baviti se obradom videa istovremeno
...samo što to običnom puku još ne treba...do izlaska crysis 4
Je kak da ne bi još malo sutra, to bi mozda islo da imas najbrzi SSD na kompu i još u Raid ali ak imas obican disk nema šanse jer se zna da je on ipak daleko najsporija komponenta na kompu. Badave ti proc ko slon jak ak ti je jedna karika brutalno sporija od ostalih komponenti a to obican mehanicki disk baš i je.

WTF??? nema veze što je dušično hlađenje al to je skoro DUPLO veća frekvencija od standardne! AMD se sad napokon ima čime ponosit. ako ih bude 50% koji se dubu tako klokali bit će hit imat Phenoma za clock a ne i7. Svaka čast
Ima Thubana u Hrvatskoj?
...a ostatak konfiguracije šine ASRockova ploča...
Naravno da ju šine, bez nje ništa...
PS - To je za zle stranice...
yebes onda Asus pored takve ASRockice!cujes win_32!? :D
a pogledajte vcore,malo!

to je skoro 2 volta,omg
Ma fućkaj ga
yebes onda Asus pored takve ASRockice!cujes win_32!? :D
Čini mi se ipak da puno bolji posao trenutno radi ASRock s ovim novim chipsetom i matičnama, ovo me nije iznenadilo.
Kako AMD voli velku voltazu, tako Thermi voli velku temperaturu... Al uspjeh jednog i drugog proizvoda sigurno nece biti podjednak... :)
Hail AMD!
Ovako bi to zvučalo da je bila "OC utakmica"
Nemoguće je postalo moguće: AMD je konačno razbio slavnoga Intela u clockanju. Svi na tribinama slave dok je ekipa Intela ponižena. 
AMD FOREVER!!!
Nemoguće je postalo moguće: AMD je konačno razbio slavnoga Intela u clockanju. Svi na tribinama slave dok je ekipa Intela ponižena. 
AMD FOREVER!!!
Oh sine pa dešavalo se to više puta tokom godina...
Recimo Bartoni su imali duplo manji takt, ali su parirali Intelu...
Trebala ti je bilo koja ploča sa nF2 chipsetom i rasturalo je, FSB sa 166 na 200 bez muke,
i pretvaraš 2500+ u punokrvog 3200+.
A razlika u cijeni je bila 1500kn...
Ima još primjeraka, Athlon 64 je bio revolucija itd...
Istu stvar danas intel radi sa HT tehnologijom i 4->8 threads (ili ovi novi 6->12)..
Uglavnom nitko nije nedostižan...
AMD ima sve više love za razvoj zbog posrtanja nVidije...
To mu olakšava trenutačnu borbu, jer ipak se AMD bori protiv 2 kampa: nVidia 6 Intel...
Dobro je samo što se oni nevole, inače bi bilo svega...
nevidim nikakvu svrhu primjene osim u profesionalne svrhe.. al mislim da je intelova perjanica nedostizna...pre mocni su,,
AMD FOREVER!!!
Oh sine pa dešavalo se to više puta tokom godina...
Recimo Bartoni su imali duplo manji takt, ali su parirali Intelu...
Trebala ti je bilo koja ploča sa nF2 chipsetom i rasturalo je, FSB sa 166 na 200 bez muke,
i pretvaraš 2500+ u punokrvog 3200+.
A razlika u cijeni je bila 1500kn...
Ima još primjeraka, Athlon 64 je bio revolucija itd...
Istu stvar danas intel radi sa HT tehnologijom i 4->8 threads (ili ovi novi 6->12)..
Uglavnom nitko nije nedostižan...
AMD ima sve više love za razvoj zbog posrtanja nVidije...
To mu olakšava trenutačnu borbu, jer ipak se AMD bori protiv 2 kampa: nVidia 6 Intel...
Dobro je samo što se oni nevole, inače bi bilo svega...
Ma znam da se to prije događalo, ali konkretno sam mislio na nove proceve i7/i5 koji imaju (odnosno hvale ih) veliku mogućnost clockanja ;-)
Da celeron kad je jednojezgreni, a dalje ovi dva goru su 4 jezgrena, a Thuban za OC su osam jezgreni...pa si malo razmisli...
EDIT: Thuban za oc je 6 jezgreni
Zakoooon, stvarno mi se svidaju ovi novi amd ovi procevi,nije mi jedino jasno zasto ga stalno usporeduju sa i7 980 koji je hexa core ako je ovaj najjaci thuban po cijeni i7 930, LOL pa ovo je predobro, sve gledam kako cu sebi ubost jednoga u 6.mj, mozda tih 6 jezgri zasad nece biti maximalno iskoristeno ali za 2-3 godine ce to vec bit bolje hehe.
lol evo ga opet, zasto usporedba s i7 koji je 3 puta skuplji, neka stave usporedni test s i7 930 koji je u istom cjenovnom rangu sa thubanom.
lol evo ga opet, zasto usporedba si7 koji je 3 puta skuplji, neka stave usporedni test s i7 930 koji je u istom cjenovnom rangu sa thubanom.
Gle, ja ga sigurno necu nabavljat, vjerovatno neces ni ti, tako da nam cijena i ne znači puno. Ovo sam predložio čisto da vidimo da li Intel još uvijek drži pojas...
lol ja se mislim dali da ga stavim u novu konfiguraciju koju slazem u 6. mjesec, mislim se izmedu nega i 930, zato meni cijena puno znaci, uostalom totalno je besmisleno usporedivat procesore koji nisu u istom cijenovnog rangu, cak i da je ovaj phenom 6 duplo losij od i7 980 opet je isplativ radi cijene lol.
Uuuuu BIOStarka na LN2 sa dobrim 555BE @ B55 pokazuje zube:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1134551
http://cfile26.uf.tistory.com/image/174124134BC6694D98BA15
Testna BIOStarka!
Više Intel nema najviši takt ikad...