Testirali smo iPad 3

poruka: 85
|
čitano: 16.257
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Testirali smo iPad 3".
14 godina
neaktivan
Re: Testirali smo iPad 3
zatojeto kaže...

Autor teksta se pita gdje je tu magija. To sam se i ja pitao na početku (ipad2). Magija se pojavi u trenutku kada uzmeš nešto od androida (transfer, samsungov tablet ili nedaj bože xoom). Ili ako imaš priliku sve to isprobati jedno do drugog. Tada iskoči magija! Jednostavno nakon pola sata nema više povratka.

jedan nadasve maštovit trollerski post

15 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
Kolko ce otprilike kostati?

600USD

Brzo. Jeftino. Kvalitetno. Izaberi dva! ;)
14 godina
neaktivan
ajmo igrat igru: nađi gramatičku grešku u Podnarovom tekstu. Svako nek napiše jednu riječ
YUGO - you go but the car doesn't
15 godina

E sad, imam priliku direkt iz SAD-a nabaviti tu ogračku za 500$. a onda se zapitam, što će mi to zapravo?

16 godina
maximus007 kaže...

E sad, imam priliku direkt iz SAD-a nabaviti tu ogračku za 500$. a onda se zapitam, što će mi to zapravo?

Da čitaš bug online dok kenjaš..

14 godina
neaktivan
Asfalt kaže...
ajmo igrat igru: nađi gramatičku grešku u Podnarovom tekstu. Svako nek napiše jednu riječ

U hrvatskom jeziku "svako" i "svatko" nemaju isto znacenje.

Pravilna upotreba:

Svako malo pišem gluposti na forumu.

Svatko ko ih pročita zna da sam glup.

Nadam se da si uvidio razliku.

Ako se želiš praviti pametan, ovaj put ti nije uspjelo.

13 godina
Asfalt kaže...

Čovjek većinu vremena, vjerovatno, piše i čita engleski jezik. Napiši ti članak na tom jeziku, pa da vidimo greške.

16 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Kakav divlji format? Ovo je duplo veca rezolucija opce poznatog formata.

A-ha i gdje se još koristi u praksi osim na ipadu? nigdje pa ni tamo, i onda nije divlja? super blago tebi

bug caruje, um klade valja
17 godina
Oldy kaže...
Ezio kaže...
Kakav divlji format? Ovo je duplo veca rezolucija opce poznatog formata.

A-ha i gdje se još koristi u praksi osim na ipadu? nigdje pa ni tamo, i onda nije divlja? super blago tebi

Koliko se sjećam još je stari Samsung 900NF monitor prikazivao tu rezoluciju

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
neaktivan
Testirali smo iPad 3

Dobro za sada cijela 2 uređaja a koliko ih ima sa 1920x1080? to ne bi bila bolja i poželjnija rezolucija? i normalnija?

ma da hvalite vi ipad pa makar vam uvale krivi chip za lte, prvo bi ih sami trebali popljuvati zbog takvih stvari ali da slijepi kod zdravih očiju

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Testirali smo iPad 3

A zasto bi Apple sam sebi onemogucio kompatibilnost postojecih aplikacija na novim uredjajima? Ovako je od jednog piksela napravio 4 i ima iste odnose stranica a ekran visoke rezolucije.

1 0 hvala 0
17 godina
Oldy kaže...

Dobro za sada cijela 2 uređaja a koliko ih ima sa 1920x1080? to ne bi bila bolja i poželjnija rezolucija? i normalnija?

ma da hvalite vi ipad pa makar vam uvale krivi chip za lte, prvo bi ih sami trebali popljuvati zbog takvih stvari ali da slijepi kod zdravih očiju

Očito im gledanje videa nije prioritet na tom uređaju, nego nešto drugo

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
neaktivan
Testirali smo iPad 3

Da nije gledanje videa niti slika u nekom normalnom omjeru, ne daj bože da pogledam film buljit ću cijelo vrijeme u šarene ikone daj ne s....

jel i lte nije prioritet pa panjine stavljaju samo chip kompatibilan sa sj. amerikom?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Testirali smo iPad 3

Od klasicnog 16:9 formata odustali su ranije i ovo sad je normalna evolucija. Nije 16:9 neki bogom dan format da ga se treba slijepo drzati. Osobno preferiram 1920x1200 monitore iako kad na njima gledam filmove imam crne trake iznad i ispod ali zato su druge stvari ugodnije na toj rezoluciji. Rezolucija novog iPada je jedino logicno rjesenje. Ona je tako visoka ne zbog toga jer je na tabletu od 10" potrebna nego zato sto Apple ide ka unificiranju svih svojih proizvoda a rezolucija starog ipada nije pogodna za monitore. Ovu rezoluciju mozes narednih godina ocekivati na svim Apple uredjajima za kucnu upotrebu. Apple je uvijek bjezao od standarda i ma koliko to bilo lose za krajnjeg korisnika izgleda da su oni spremni prijeci preko takvih stvari sto na kraju Appleu donosi ogroman profit. 

CITAT: Da nije gledanje videa niti slika u nekom normalnom omjeru, ne daj bože da pogledam film buljit ću cijelo vrijeme u šarene ikone daj ne s....

Gledanje slika (fotografija?) je puno ugodnije u ovom formatu i rezoluciji nego u 16:9 i fullHD.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 19:30 (BlueMax).

0 0 hvala 0
17 godina
Oldy kaže...

Da nije gledanje videa niti slika u nekom normalnom omjeru, ne daj bože da pogledam film buljit ću cijelo vrijeme u šarene ikone daj ne s....

jel i lte nije prioritet pa panjine stavljaju samo chip kompatibilan sa sj. amerikom?

Filmove gledam na 60" plazmi koja za to i služi

16 godina
neaktivan
Testirali smo iPad 3

Joj joj nači ćete vi milion izlika samo da ne priznate, da vući ćeš 60 incha plazmu negdje na put,

daj skini film i to full hd pa ga razvuci na cijeli ekran pa mi javi dojmove kako izgleda slika po visini sa tih 50 posto pixela viška

i dobro ne mislim se sa vama pretjerivati, ako će apple furati taj format i na kućne uređaje super, baš me zanima kako će izgledati tv slika na nećem takvom

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Daj Oldy prestani trollat vise. To je standardna QXGA rezolucija koju postoji na crt monitorima od davno. Na ipadu je jer je 4:3 i logican je prelaz s 1024x768 zbog kompatibilnosti sa starijim softwareom.
Ti lijepo ako ces nabavljat tablet uzmi neki s 16:9 omjerom stranica ako ti 4:3 ne pase i zdravo.
14 godina
neaktivan
Testirali smo iPad 3

hebali vas više filmski omjeri na tabletu ... nevjerojatno su zatucani neki. Filmovi su nešto što se najmanje gleda na tabletu. Web stranice, igre, knjige, časopisi, fotografije ... sve je prirodnije, izvornije i normalnije gledati na 4:3 nego na 16:9 na 10 i manje inča. iPad je kategorija sam za sebe i očito imaju i te kako razloga furati taj omjer. Nitko im ga nije nametnuo, dapače drugačiji je nego na iPhoneu koji je izašao prije. Dakle svjesno su i sa razlogom zaključili da je za veliku većinu potreba takav format prikladniji tabletu i osobno mislim da su u pravu. Ako nekom više odgovara duguljasti tablet, uži, a viši, sve 5. Ima ih koliko hoćeš na tržištu.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ansha kaže...
Daj Oldy prestani trollat vise. To je standardna QXGA rezolucija koju postoji na crt monitorima od davno. Na ipadu je jer je 4:3 i logican je prelaz s 1024x768 zbog kompatibilnosti sa starijim softwareom.
Ti lijepo ako ces nabavljat tablet uzmi neki s 16:9 omjerom stranica ako ti 4:3 ne pase i zdravo.

A tko je tebe sad što pitao, jesi ti nečiji advokat?

valjda ja imam pravo napisati svoje mišljenje?

nego jel se spajaš  što na lte u europi i australiji sa ipad3? :p

17 godina
Oldy kaže...
ansha kaže...

A tko je tebe sad što pitao, jesi ti nečiji advokat?

valjda ja imam pravo napisati svoje mišljenje?

nego jel se spajaš što na lte u europi i australiji sa ipad3? :p

Pa nije valjda lud uz ove cijene LTE-a kod nas...što fali spajanju preko hotspotova, bolja je pokrivenost u hr nego sa LTE-om, i još često i besplatno

16 godina
neaktivan
Testirali smo iPad 3

Hahaha ne treba kod nas ali nemere ni u njemačkoj, a ni u francuskoj, a ni nigdje u europi a ni među klokanima

ali dobar izgovor zlata vrijedi :p

0 0 hvala 0
17 godina
Oldy kaže...

Hahaha ne treba kod nas ali nemere ni u njemačkoj, a ni u francuskoj, a ni nigdje u europi a ni među klokanima

ali dobar izgovor zlata vrijedi :p

Ima hotspotova i tamo

Inače to sa LTE je koma, npr u Australiji neki operateri podržavaju EU, a neki USA frekvencije, tako

da će sa nekima raditi, a sa nekima neće. Ali sličan problem ima i  Samsung i ostali

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 23:43 (segregator).
16 godina
neaktivan
Testirali smo iPad 3

Ok ja malo kajlam samo, da naravno da će se srediti stanje samo trebaju staviti pravi chip za pravo područje

mislim da je Petric napisao da će ići ipad sa chipom za europske frekve pa treba provjeriti prije kupnje ovoga sada pa taj pričekati.... ako nekome treba jer nemaš baš hot spotova na svakom koraku...

ne boj se mjenjat će oni tarife i cijene neće ostati ovako vječno :)

e da ako ništa drugo bar je upload dušu dao za nešto poslati taj tren kako bi rekli :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 0:19 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
Testirali smo iPad 3

sto li je apple skrivio ovom covjeku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Testirali smo iPad 3

Koristim iphone3gs, i hp laptop 17''.

Molio bih suvislo objašnjenje čemu uopče služe ovakvi i slični uređaji.

Da li je to samo statusni simbol ili što?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice