Tele2 – niže tarife

poruka: 12
|
čitano: 5.533
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tele2 – niže tarife".
16 godina
neaktivan
Tele2 – niže tarife

opa,tipkovnica stare motorole v3,legendaran mobitel.

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Tele2 – niže tarife
Ja sam na tarifi od 100kn...mogli su barem za lipu spustiti cijenu. Ovako je cijena ostala ista...
16 godina
neaktivan

Nešto se šuška da će svi operateri uvesti user tarife, tj. da ćeš moći konfigurirati tarifu prema svojim potrebama i tako odabrati najjeftiniji način korištenja iste. Ja osobno sam u knock out 150 već 22mj. i nemam primjedbe, nakon 5 godina ViP-a sam se preporodio, držim račun ispod 200kn, a pričam nehumano puno, jedva čekam još mjesec dana da uzmem LG540 za 1kn {#}

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451
17 godina
neaktivan
Tele2 – niže tarife

A za stare korisnike ih nije briga. Zato im ljudi prelaze na Vip, Tomato.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tele2 – niže tarife

Zaboravili su u tome expressnom marketingu napisati da to sniženje tj. 0,35 lipa po minuti se odnosni na minimalnu pretplatu od 300kn, a u pretplati od 150kn je 0,39kn, u 50/100kn je i dalje 0,50kn. Uz uspostavu poziva 0,25kn obračunska jedinica prve minute 60sec, ostale 15sec i nije više tako jefino. Naravno to je sve na pretplatu a na bonove je i dalje 0,50kn/min. Sad jos pokušavaju sa nekim doživotnim "poklonima" do cca 50kn, ma niš od toga sve mi više nalikuju na t-mobile i vip sa milju tarifa i opcija...

Očekivao sam nekakav "udarac" u smjeru bonbon, a ovako nisam siguran. Što vi telaši kažete?

http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/knock_out_pretplata.html

Emocije su poput vala, nikad ne zadrže isti oblik…
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 10:28 (Lex Luthor).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tele2 – niže tarife

Imam tele2 već par godina kao sekundarni telefon, Kikiriki tarifu. Jedva čekam da potrošim lovu na računu i prebacujem ga na bonbon; nema uspostave, jeftino, sekunda od početka... za kratke razgovore idealno. Za duge ionako imam Vip 150 tarifu sa doživotnih 50% popusta tj za 75 kn mjesečno. Idealka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I dalje su bolji od konkurencije po pitanju pretplate, tako da neznam što fali. Ja sam osobno prezadovoljan, a cijene su ok spram kakve su bile dok njih nije bilo na tržištu (3.66kn min).

16 godina
neaktivan
Lex Luthor kaže...

Zaboravili su u tome expressnom marketingu napisati da to sniženje tj. 0,35 lipa po minuti se odnosni na minimalnu pretplatu od 300kn, a u pretplati od 150kn je 0,39kn, u 50/100kn je i dalje 0,50kn. Uz uspostavu poziva 0,25kn obračunska jedinica prve minute 60sec, ostale 15sec i nije više tako jefino. Naravno to je sve na pretplatu a na bonove je i dalje 0,50kn/min. Sad jos pokušavaju sa nekim doživotnim "poklonima" do cca 50kn, ma niš od toga sve mi više nalikuju na t-mobile i vip sa milju tarifa i opcija...

Očekivao sam nekakav "udarac" u smjeru bonbon, a ovako nisam siguran. Što vi telaši kažete?

http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/knock_out_pretplata.html

T-mobile je jedini maximalno pojednostavio svoje tarife za pretplatu. Ukinuo je sve stare i sad imaju extra tarife od kojih si stvarno svako moze naci svoju. Jos k tome jedini nude flat net. Tele2 po meni ima previše "zvjezdica" i sitnih slova, pa nikad ne nude nista jeftino kako to izgleda na prvu. Jedino mi ne tomato bio isplativa alternativa.
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
15 godina
protjeran
Tele2 – niže tarife

Imam Tele2 knockout na bonove, kupujem mjesecno bon od 100 kuna, od toga 35 kuna placam za L data paket (300 MB), i ostalo trosim na razgovore.

Svaki mjesec mi u pravilu od tih 100 kuna ostaje 10-15 kuna koji se akumuliraju na racunu, tak da sam prezadovoljan.

Korisnik sam Tele2 vec vise o 4 godine, i preporodio sam se nakon Simpe i VIP-a.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tele2 – niže tarife

Pozdrav ljudi, evo prešao bih na TELE 2 pretplatu i uzeo bih HTC Desire, sad me zanima preporuka oko

tarifa koja je najisplativija, koristio bih mob za surfanje, pozive, naravno i SMS, također me zanima i

prijenos broja iz VIP-a, kako to funkcionira. Isplati li se pretplata, kakva je pouzdanost u TELE 2 ? Inače

sad sam na VIP operateru tj račun obnavljam bonovima.

Molio bih za pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Smajli tarifa 200, plačaš 150kn i surfaš koliko hoćeš a poruke su ti besplatne ili mizerno jeftine, pogledaj si na njihovoj stranici malo detaljnije, ja sam prezadovoljan s teletinom, sve preporuke. Naravno možeš uzeti i manju tarifu ako ti je ovo previše. 

15 godina
neaktivan

Jel se isplati Knockout tarifa mjesečna potrošnja 50 kn, ne trošim puno samo pišem poruke 2-3 dnevno i jako rijetko zovem?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice