Tableti s webOS-om dogodine

poruka: 5
|
čitano: 891
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tableti s webOS-om dogodine".
16 godina
neaktivan

čestitajte bugu,nije spomenuo niti jednu slavnu osobu u ovoj vijesti,stvarno svaka vam čast

1 3 hvala 0
18 godina

Hmmmm, tri različite platforme? Čini se da netko puca široko :)

Gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nezz, ali sam malo skeptičan sa tim webOS-om i načinom na koji funkcionira.
Kao morati će se potpisati neki ugovor sa mobilnim operaterom radi funkcioniranja samog OS-a, a i ako se to popularizira i dovede dosta uređaja na jedno područje, moguće je usporavanje zbog zagušenja... sve u svemu skeptičan sam oko webOS-a na tabletima.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tableti s webOS-om dogodine
Iskreno, ni ja bas ne kuzim to sa nacinom na koji bi webOS trebao funkcionirat. Znaci cijeli os, user interface bi trebao bit unificiran za te tablete, ali kako kad svi trebaju os sa svojim driverima s obzirom da nece svak tablet imat iste portove, grafiku, procesore...i kak ce se to ucitavat. Svaki put kad ga pokreces na net pa cuclanje osa ili opet ipak instalacija takvog os-a na internu memoriju pa samo dalje ucitavanje nadogradnji i sl.!? Ne znam, ne znam, ali da ce to ic za god. dana to mi je malo preoptimisticno. E da, a recimo trebas tablet za uredit neki doc i sl., a nemas trenutno pristup netu i kaj si onda. Ni os nemres podic, nis ne radi???
16 godina
neaktivan
RE: Tableti s webOS-om dogodine
2008 kaže...
...Znaci cijeli os, user interface bi trebao bit unificiran za te tablete, ali kako kad svi trebaju os sa svojim driverima s obzirom da nece svak tablet imat iste portove, grafiku, procesore...i kak ce se to ucitavat.

U tom i je prednost iPada i slicnih novih tableta, da OS nije napravljen za sve tablete nego je prilagodjen jednom (ili max. nekoliko). Na taj nacin sve radi puno brze i nema nelogicnosti. Upravo zato Windows based tableti nikad nisu uspjeli na trzistu jer su Windowsi pisani za racunala sa tastaturom, a ne za multi touch ekrane.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice