Ovo je super, Wacomovi su ipak malo preskupi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je super, Wacomovi su ipak malo preskupi.
S razlogom.
Da, i?
Da, i?
Ja sam imao par tableta od Geniusa i svi su bili sranje... ako se hoces malo ozbiljnije baviti time, onda si radije odmah nabavi Wacoma pa cak i one njihove manje koji nisu i toliko skupi. A ako trebas samo za tu i tamo po photoshopu prckat ili nesto drugo, onda je ok.
Nisu sranje, radio sam na par Geniusovih. Covjek je taj koji stvara, a ne stroj.
Uostalom, ne trebaju samo proficima tableti. Sve ima svoje ciljano trziste.
Nisu sranje, radio sam na par Geniusovih. Covjek je taj koji stvara, a ne stroj.
Sve to ok :) Ali imas manjih Wacoma, mislim iz serije bamboo. Puno bolja osjetljivost, rezolucija i vjerniji prijenos.
Sve to ok :) Ali imas manjih Wacoma, mislim iz serije bamboo. Puno bolja osjetljivost, rezolucija i vjerniji prijenos.
Radio sam sa Wacom, super je, osjeti se razlika. No ima par Genius Tableta koji su OK. :)
No Wacon je skup, no opravdo je cijenu :)
Jok, meni je prvo i osnovno velicina tableta bitna. A cijenovna razlika izmedu velikog wacoma i velikog geniusa je ogromna. Sve druge funkcionalnosti su samo slag na tortu, meni nisu nuzne.
Jok, meni je prvo i osnovno velicina tableta bitna. A cijenovna razlika izmedu velikog wacoma i velikog geniusa je ogromna. Sve druge funkcionalnosti su samo slag na tortu, meni nisu nuzne.
Radio sam na jednom dobrom Genius/Trust tabletu.. velik je a dodje oko 1000kn. Prije je kostao i oko 800, ali mu je narasla cijena.. ne znam tocno koji model.