Tableti iz Geniusa

poruka: 9
|
čitano: 1.779
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tableti iz Geniusa".
16 godina
neaktivan
Tableti iz Geniusa

Ovo je super, Wacomovi su ipak malo preskupi.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tableti iz Geniusa
rustweaver kaže...

Ovo je super, Wacomovi su ipak malo preskupi.

S razlogom.

16 godina
neaktivan

Da, i?

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 14:23 (rustweaver).
17 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Da, i?

Ja sam imao par tableta od Geniusa i svi su bili sranje... ako se hoces malo ozbiljnije baviti time, onda si radije odmah nabavi Wacoma pa cak i one njihove manje koji nisu i toliko skupi. A ako trebas samo za tu i tamo po photoshopu prckat ili nesto drugo, onda je ok.

16 godina
neaktivan

Nisu sranje, radio sam na par Geniusovih. Covjek je taj koji stvara, a ne stroj.

Uostalom, ne trebaju samo proficima tableti. Sve ima svoje ciljano trziste.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 14:33 (rustweaver).
17 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Nisu sranje, radio sam na par Geniusovih. Covjek je taj koji stvara, a ne stroj.

Sve to ok :) Ali imas manjih Wacoma,  mislim iz serije bamboo. Puno bolja osjetljivost, rezolucija i vjerniji prijenos.

16 godina
protjeran
infinityzg kaže...
rustweaver kaže...

Sve to ok :) Ali imas manjih Wacoma,  mislim iz serije bamboo. Puno bolja osjetljivost, rezolucija i vjerniji prijenos.

Radio sam sa Wacom, super je, osjeti se razlika. No ima par Genius Tableta koji su OK. :)

No Wacon je skup, no opravdo je cijenu :)

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
16 godina
neaktivan
infinityzg kaže...

Jok, meni je prvo i osnovno velicina tableta bitna. A cijenovna razlika izmedu velikog wacoma i velikog geniusa je ogromna. Sve druge funkcionalnosti su samo slag na tortu, meni nisu nuzne.

17 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
infinityzg kaže...

Jok, meni je prvo i osnovno velicina tableta bitna. A cijenovna razlika izmedu velikog wacoma i velikog geniusa je ogromna. Sve druge funkcionalnosti su samo slag na tortu, meni nisu nuzne.

Radio sam na jednom dobrom Genius/Trust tabletu.. velik je a dodje oko 1000kn. Prije je kostao i oko 800, ali mu je narasla cijena.. ne znam tocno koji model.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice