Tableti Cruz s Androidom 2.1

poruka: 6
|
čitano: 1.363
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tableti Cruz s Androidom 2.1".
16 godina

Sada svi prave tablete. Već mi je tih tableta preko glave. Čemu oni služe uopće?

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.

2 1 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Tableti Cruz s Androidom 2.1
captain_soap_McTawish kaže...

Sada svi prave tablete. Već mi je tih tableta preko glave. Čemu oni služe uopće?

Recimo da bi ovaj, zbog svoje dimenzije od 7" odlicno posluzila kao multimedijalni centar u automobilu...

zasto kupiti zasenu navigaciju + autoradio, zasto kupiti skupi autoradio sa navigacijom i dat jos vecu lovu... kad ovo osim sto je i nadogradivo, daje pregrst mogucnosti i kosta puno manje...

naravno, na takav tabled dodat i dobro pojacalo i zabavi nikad kraja :P

18 godina

Ovo su već po meni gluposti, ali ako naće kupca i ostvari se profit, ma koliko mi pljuvali poslovni potez je opravdan.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa evo, recimo, putuješ na posao od Sesveta do Podsuseda, vlakom, svako jutro i isto se tako vraćaš kući....Tablet bi ti jako dobro došao da u miru pročitaš e-poštu, najnovije vijesti  itd. Obzirom na gužvu u prigradskim vlakovima, laptop je preglomazan i prenespretan, s laptopom smetaš i sebi i drugima, tablet je za takvo okruženje daleko praktičniji...

17 godina
neaktivan

ja cu na primjer jednoga staviti u auto :) kao multimedialni player i za gredanje filmova Smijeh

18 godina
HomoScepticus kaže...

Pa evo, recimo, putuješ na posao od Sesveta do Podsuseda, vlakom, svako jutro i isto se tako vraćaš kući....Tablet bi ti jako dobro došao da u miru pročitaš e-poštu, najnovije vijesti  itd. Obzirom na gužvu u prigradskim vlakovima, laptop je preglomazan i prenespretan, s laptopom smetaš i sebi i drugima, tablet je za takvo okruženje daleko praktičniji...

...a to se može sve i preko nekog smartphone npr. diagonala min 3.6" i već je ugodno. A stane ti u đep. Ili ako misliš da je to malo onda netbook 10.1"

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice