Mislim da ćemo za par godina (a možda i prije) svi imati mobitele sa Windowsima 7 ili 8
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da ćemo za par godina (a možda i prije) svi imati mobitele sa Windowsima 7 ili 8
Sumljam, dotada ce Mobile OS biti bolji od windowsa 7 ili *
Cudno da nema mogucnost reproduciranja HD videa.
U zadnje vrijeme se samo o tome prica..
Mislim da bi bilo konacno vrijeme da tableti se pocnu primjenjivati u skolama.
kad bi bila umjerena cijena naso bi se jedan..a za HD pa valjda moze vrtit 720p....
-opet je Ballmy prolupao... ''.. antene za prijem TV signala..'' -to služi čemu? Prijemu signala? ako još nekom nije jasno na što mislim, govori se o antenama, ne o tuneru, a nekako nevidim mjesta za prširenje. -Važno da ima antene! Bilmezov fičir. 
-opet je Ballmy prolupao... ''.. antene za prijem TV signala..'' -to služi čemu? Prijemu signala? ako još nekom nije jasno na što mislim, govori se o antenama, ne o tuneru, a nekako nevidim mjesta za prširenje. -Važno da ima antene! Bilmezov fičir. 
A da nam i objasnis kakve veze ima , pretpostavljam Ballmer, sa hardwerom koji neka firma ugradjuje u tablet pc ? Sto se tice antena, one inace idu u tuner,a mogu se ugraditi u sam ekran poput wireless antena na laptopima. Nitko nije rekao da nema tunera.
započinje nova era tableta kad dođe još applova konkurencija valjda če i drugi prizvođači izdat svoj tablet
Atrakcija 
A da nam i objasnis kakve veze ima ..
.. brzopletost, povezana sa sasvim drugom temom.
Ipak, nigdje se ne spominje tuner (niti ikakve 'multimedijalne' mogućnosti), inače sve pet.
Hmm, ovo bi moglo za koju godinu srusiti prodaju laptopa... Inace ljepa stvarcica, kao sto je netko iznad mene rekao sacekati cemo Appleov tablet, valjda ce napraviti nesto revolucionarno