Tablet s Windowsima 7

poruka: 12
|
čitano: 3.574
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tablet s Windowsima 7".
17 godina
neaktivan
Tablet s Windowsima 7

Mislim da ćemo za par godina (a možda i prije) svi imati mobitele sa Windowsima 7 ili 8

:)

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
RE: Tablet s Windowsima 7
Zaratustra kaže...

Mislim da ćemo za par godina (a možda i prije) svi imati mobitele sa Windowsima 7 ili 8

Sumljam, dotada ce Mobile OS biti bolji od windowsa 7 ili *

Zlo i Naopako
18 godina
neaktivan
Tablet s Windowsima 7
Kad bi barem ovo u nas došlo... fino mmmm
Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tablet s Windowsima 7

Cudno da nema mogucnost reproduciranja HD videa.

U zadnje vrijeme se samo o tome prica..Smijeh

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

1 0 hvala 0
17 godina
Tablet s Windowsima 7

Mislim da bi bilo konacno vrijeme da tableti se pocnu primjenjivati u skolama.

Luckyluke!
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
uuu ovo mi mocno izgleda :)

kad bi bila umjerena cijena naso bi se jedan..a za HD pa valjda moze vrtit 720p....
addicted to HD :)
17 godina
Tablet s Windowsima 7

-opet je Ballmy prolupao... ''.. antene za prijem TV signala..'' -to služi čemu? Prijemu signala? ako još nekom nije jasno na što mislim, govori se o antenama, ne o tuneru, a nekako nevidim mjesta za prširenje. -Važno da ima antene! Bilmezov fičir. Namigiva

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

-opet je Ballmy prolupao... ''.. antene za prijem TV signala..'' -to služi čemu? Prijemu signala? ako još nekom nije jasno na što mislim, govori se o antenama, ne o tuneru, a nekako nevidim mjesta za prširenje. -Važno da ima antene! Bilmezov fičir. Namigiva

A da nam i objasnis kakve veze ima , pretpostavljam Ballmer, sa hardwerom koji neka firma ugradjuje u tablet pc ? Sto se tice antena, one inace idu u tuner,a mogu se ugraditi u sam ekran poput wireless antena na laptopima. Nitko nije rekao da nema tunera.

-- Ode pile pod kamion.
16 godina
neaktivan
Tablet s Windowsima 7

započinje nova era tableta kad dođe još applova konkurencija valjda če i drugi prizvođači izdat svoj tablet

0 0 hvala 0
18 godina
Tablet s Windowsima 7

Atrakcija Iznenađen

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wally kaže...
.

A da nam i objasnis kakve veze ima ..

.. brzopletost, povezana sa sasvim drugom temom.

Ipak, nigdje se ne spominje tuner (niti ikakve 'multimedijalne' mogućnosti), inače sve pet.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Hmm, ovo bi moglo za koju godinu srusiti prodaju laptopa... Inace ljepa stvarcica, kao sto je netko iznad mene rekao sacekati cemo Appleov tablet, valjda ce napraviti nesto revolucionarno Smijeh

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice