Tablet za 35 dolara

poruka: 10
|
čitano: 2.104
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tablet za 35 dolara".
17 godina
Tablet za 35 dolara

sve se bojim da če završiti kao OLPC.

Don't pray in my school, and I won't think in your church

11 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tablet za 35 dolara

Vidjet ćemo. Nadam se da će dobro proći, a ima potencijala, ako stave neki dobar linux ili android.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tablet za 35 dolara
Da divovi poput Applea i Microsofta nisu pohlepni mogli bi i oni napraviti ovakav mainstream tablet po cijeni od makar 100 $ kako bi omogućili svakome studenti pristup internetu bez dodatne kupnje laptopa ili netbooka, on nebi bio dovoljan za pisanje dokumenata ali za takvo sto postoje knjižnice a ionako primarni cilj tableta jest konstantan pristup i internetu sto dosta ljudi u nerazvijenim (pa i razvijenim zemljama) nema.
Ali šta je tu je kapitalizam i pohlepa čine svoje.
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
18 godina
neaktivan
Tablet za 35 dolara

Najskuplji dio je LCD i sada se moramo zapitati da li su sve one izjave o cijeni kostanja mobitela/tableta tocne. Jasno mi je da kod, npr iPhona, u cijenu se uracunava i razvoj softwarea ali opet razlika je poprilicna.

Zelim im puno srece u prodaji i nadam se da ih druge firme nece sada poceti ucjenjivati.

2 0 hvala 0
17 godina

A kod nas Vlada misli da podupire "Zemlju znanja" kada 10 studentima da stipendiju od 500 kuna /mjesečno...

Every hole is a goal!
18 godina
protjeran
Tablet za 35 dolara

Cijena od 35 dolara je bazirana samo na osnovnom materijalu, znači da može biti napravljen za široke mase po cijeni ispod $50-60

http://armdevices.net/2010/07/23/indias-35-tablet-is-based-on-my-video/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jos uvjek je to prejeftina cijena! a dobro izgleda :D
Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
16 godina
neaktivan
Tablet za 35 dolara

Bas i ne verujem nesto ceni od 35$ ako se iko seca kad su probali napraviti najjeftiniji laptop od 50$, ali nisu uspeli jer se cena nije spustala ispod 100$ (ako se secate ,,shrecka,, i Asus eeePC 701 ili 4G Surf). Ja vec imam tablet koji sam platio 88$! Manja cena moze, ali ne mnogo

OS je Android, ekran od 7" rezolucije 800 * 480, RAM 128MB DDR2 800MHz, WIFI 802.11B/G, HDD 2GB NADD FLASH + SD 8 Gb, 1x USB, 1x 3,5mm.

Support MP3 / Audio
Format support AVI (Motion JPEG) / Video
Format support WORD, EXCEL, MAIL & PDF READER, support VIDEO ONLINE

Package includes 1*UMPC , 1*USB cable, 1*User manual, 1*Charger

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 0:22 (MadScientist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tablet za 35 dolara

"nerazvijena zemlja" pa nas premasi u tehnologiji,ma zapravo u svemu,oni imaju sve jefitno,svaka im cast,kapa dolje ljudima ...

Jazavac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ajde valjda če se opametit ovi naši u vladi pa za koju godinu uvest nešto ovako...mada nevjerujem.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice