napokon se netko i toga sjetio, brava mozilla.... ajmo google, implementirati to u v6 sto prije..... :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Super je...
Napokon ne trebam imati 2 FF-a sa 40 TAB-ova, nego 1 FF sa 110 TAB-ova u 3-4 grupe.
Kwl..
E upravo mi je ovo trebalo, jedva čekam da se realizira
Dokaz da se sve živo seli u web preglednik tj. "u oblak"..sviđa mi se to, koliko god bilo potencijalno nesigurno i podležno krađi podataka..
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Pa jesam rekao da mi se sviđa..
Zar ne postoji potencijalna opasnost od krađe podataka? Postoji...ali toga se uopće ne bojim..
nepotrebno nek prvo rjese brzinu a tek onda šminka i ostale gluposti
ovo je nesto slicno sto vec ima u fedori, kada povuces misem desno gore ona ti posloze sve otvorene prozore na slican nacin kao firefox ovde...
Nije to samo do Fedore, mozes to na bilo koju distru staviti. Program se zove Compiz.
OT:
Inace koristim FF 4 beta i prezadovoljan sam. A ovo za brzinu, to je vec sad u beti sredjeno ;)
Vrlo pozitivno gledam na bilo kakva unaprijeđenja iz vrlo jednostavnog razloga, a to je da je stvar bespla.
Znanje ljudima - tko zna o cemu tipkam odlicno.
Stvar nije savrsena ali opet, iz perspektive korisnika bespla, treba nastupiti pozitivno .
Btw cudi me da ovaje thread nije zavrsio kao browser war LoL
Da barem i u Operu ovako nesto ubace, bilo bi jako korisno
Death walks behind you.
Osobno, nikad nemam otvoreno previše tabova, ali pretpostavljam da će većini biti korisno. Stvar me podsjeća na Fences iz Stardocka koji sličnu stvar radi na Windows desktopu.
Isprobao još pre nego što je došla na try-server buldove tj. dok je bila još add-on.
Uglavnom odlična stvar, samo što joj je potrebno još opcija i šminkanja i naravno ubrzanja (hardverska akceleracija) .
No ipak ovo je tek alpha pa je normalno.
Sve u svemu valjda će je srediti do rujna kada bi trebala da bude i zadnja beta.
nepotrebno nek prvo rjese brzinu a tek onda šminka i ostale gluposti
Announced Tab Candy on Friday. Over the weekend we had:
- 28 press articles, including dream headlines: "Firefox Just Perfected Tabs Browsing" from Techcrunch and "With FireFox's Tab Candy Feature, We'll Finally Achieve Tab Nirvana" from Gizmodo.
- 3 million views of the video, with half a million watching all the way through.
- Tens of thousands of tweets, with many saying they'll never look at another browser again.
- 30k+ installs of the Tab Candy alpha build of Firefox.
- Hundreds of feature suggestions and votes for them, not all of which say Opera did it first.
Kažeš nepotrebno?