T-Mobile Pulse s Androidom

poruka: 11
|
čitano: 2.541
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "T-Mobile Pulse s Androidom".
18 godina
neaktivan

Huawei?! Ne, hvala...

Chaintech socket 4 MB, Cyrix 486DX2 66Mhz (TURBO mode!), 8MB EDO RAM, 420MB HDD, S3 Trio 2MB, Sound Blaster 16, 3.5" 1.44MB floppy!!!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: T-Mobile Pulse s Androidom

samo zato sto ce ga huawei proizvoditi necu niti razmisliti o njemu

16 godina

Nisam ljubitelj kineske tehnologije ali šta je tu je, nemora sve što je kinesko biti loše.Neodlučan

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Huawei ima 88000 zaposlenika, 23 Mil$ obrta, preko milijarda i nesto profita, skoro sve goleme kompanije koriste Huawei opremu, ne razumem zasto ne hvala za Huawei ?

Za sporedbu, HTC ima 5500 zaposlenika, 3.6 Mil$ obrta.

Btw, velike korporacije koriste Huawei opremu za '3GPP Long Term Evolution' tehnologiju.

Ovi su podatoci sa Wikipedije.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Onako sa strane, šta vi mislite čije MDF-e i DSLAM-e koriste T-com i OT. Pa pola centrala od oba operatera je na huawei opremi, tako da se nemojte zavaravati. To je firma u usponu koja daje vrhunske uređaje po puno prihvatljivijim cijenama od firmi kao što su cisco i D-link.

Vi ste se fokusirali na huaweieve low-end uređaje za ocjenu kvalitete, a ruku na srce ničiji low end nije dobar, pa niti njihov. A i ostalom, koliko god to smiješno nekome ovdje zvučalo, huawei oprema daje u zadnje vrijeme više mogućnosti od ciscove. Istina Cisco je bio i ostat će nmbr one po kvaliteti, ali stigle su ih druge firme i oni više nistu toliko dominantni na tržištu, a razlog tome su glupe restrikcije koje dolaze s mnogim njihovim uređajima, te paprene "precijenjene" cijene.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

ma sve se radi u kini... samo da nije domaće :)

ćufta
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

sexy... samo da cijena bude uredu.  Izlanuo se

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kuzo kaže...

Huawei ima 88000 zaposlenika, 23 Mil$ obrta, preko milijarda i nesto profita, skoro sve goleme kompanije koriste Huawei opremu, ne razumem zasto ne hvala za Huawei ?

Za sporedbu, HTC ima 5500 zaposlenika, 3.6 Mil$ obrta.

Btw, velike korporacije koriste Huawei opremu za '3GPP Long Term Evolution' tehnologiju.

Ovi su podatoci sa Wikipedije.

huawei je kopija cisca.

oni na nekim trzistima ne prodaju opremu jer imaju "nadledanje" od strane cisca.

naime, iskopirali su cisco operacijski sustav i cisco ih je skužio pa su napravili dogovor da huawei radi samo na azijskom i djelomično eu trzistu, ali da ne dira SAD.

e sada, da li su bolji od cisca? jako sumnjam u to, ali su povoljniji cjenovno pa time mozda neke kompanije kupuju njihovu opremu.

veliki operateri koriste cisco ili juniper ili .... u manjoj mjeri huawei.

netko je spomenuo d-link.... :-D pa tko to koristi????

@josip2608

ne radi se sve u kini. neke tvrtke jos uvijek djelomicno ili potpuno stvari rade kod sebe (npr. toshiba jos uvijek radi u japanu)

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 8:03 (sasa).
18 godina
neaktivan
nCh! kaže...

Onako sa strane, šta vi mislite čije MDF-e i DSLAM-e koriste T-com i OT. Pa pola centrala od oba operatera je na huawei opremi, tako da se nemojte zavaravati. To je firma u usponu koja daje vrhunske uređaje po puno prihvatljivijim cijenama od firmi kao što su cisco i D-link.

Molim?! T-Com u pristupnoj fiksnoj mreži koristi Cisco, u mobilnoj koriste Erricson, Siemens i Alcatel-Lucent. U jezgrenoj mreži koriste Juniper i Extreme!

To što su kopirali Cisco neznači da su i kopirali performanse tih uređaja! Malo bolji pogled u datasheetove otrkiva jako puno!

A za D-link kao firma u rangu Cisco-a... LOOOOOOLLLLLL!

Chaintech socket 4 MB, Cyrix 486DX2 66Mhz (TURBO mode!), 8MB EDO RAM, 420MB HDD, S3 Trio 2MB, Sound Blaster 16, 3.5" 1.44MB floppy!!!
17 godina

Izgleda zaista dobro, osobito je zanimljiv ovaj ekran koji mi izgleda na tragu iPhonea -

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma D-link nije u rangu cisca niti će biti, a nema ni približnu ponudu opreme poput njih, samo sam vukao paralele, da će mnogi ipak uzeti jeftiniju opremu sa sličnim mogućnostima da smanje svoje troškove. Pogotovo u vrijeme recesije.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice