T-Com i T-Mobile zajedno

poruka: 16
|
čitano: 3.534
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "T-Com i T-Mobile zajedno".
17 godina
neaktivan
T-Com i T-Mobile zajedno

ja i dalje čekam triple play

http://www.biohost.info/whmcs/aff.php?aff=070
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-Com i T-Mobile zajedno

Kad će mobilni internet dobit flat tarifu koja nekošta preko 400kn?

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 18:21 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: T-Com i T-Mobile zajedno

Ne postoji kod nas neogranicei flat mobilni internet. Vec sam poslao vipu najmanje 150 mail-ova da imaju pogresku na stranici jer pise FLAT paket a dolje sitnim slovima pise da je ukljuceno samo 10 gb.

I nikako da isprave tu pogresku da umjesto flat-a stave 10 gb. Da uvedu flat promet na mobilnim mrezama bi se drasticno povecao i zbog zagusenja nebi mogo normalno surfati netom

18 godina
T-Com i T-Mobile zajedno

@ bokizg

To ti je namjerno tak inace. :) "Read the tiny letters."

Legalni pokusaj prevare kak bi se reklo.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-Com i T-Mobile zajedno

10GB na mobitelima i je flat..di ćeš ti potrošit na mobitelu više..za kaj bi ti više osim toga i trebalo - iovak na mobu čitaš samo mejlove i neki sitni download možda kajaznam..nebudeš sad skido igricu od 7,5GB na mobu lol..

Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
T-Com i T-Mobile zajedno

Baš kad se ponadao da je sve super i da je sve za pet, kad ono: potpisat na 24 mjeseca ugovor za korištenje WTF

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 19:05 (HCSC).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
azriel kaže...

10GB na mobitelima i je flat..di ćeš ti potrošit na mobitelu više..za kaj bi ti više osim toga i trebalo - iovak na mobu čitaš samo mejlove i neki sitni download možda kajaznam..nebudeš sad skido igricu od 7,5GB na mobu lol..

nije ti to za mobitele. Dobijes USB Stick koji spojis u racunalo pa preko t-mobile mreze ides na internet (ne preko svog mobitela). ako je dobra pokrivenst 3g mrezom lako ti skines 10gb.
18 godina
neaktivan

Ma malo im je to mutavo! Zašto ser zove simpa internet, a ideš na net preko laptopa?

Prvo što ti padne na pamet simpa internet je da ideš na net preko moba, sve im je pomiješano simpa internet i web'n'walk jedno s drugim mješaju.

Odeš na tmobile simpa korisnici i vidiš da ako nadoplatiš bon od 100kn dobiješ 100MB.... i ja nazovem 0981520 i kažem ženskoj da sam kupio bon od 100kn, i dal će meni automatski doć poruka na mob da sam dobio tih 100MB, i ona kaže da hoće, ako ne da pošaljem poruku na 0330 ili koji je već bio broj.

Ja ono sav sretan ukucambon od 100KN i čekam tih 100MB, nakon nekog vremena nazovem ih i kažem šta sam napravio, i oni mene stave na čekanje i neznaju zašto nisam dobio tih 100MB, da bi mi rekli da ću dobit unutar 24h, ako ne da ih ponovno nazovem.... Sutradan ja opet zovem i javi se neki lik, i opet njemu sve ispričam, naravno stavi te na čekanje i nakon par minuta kaže on da je to za simpa internet kad ideš na net preko USB sticka :S... mislim super....

Dobro aj nema veze bar imam 100KN na računu ako ništa drugo :). Pitam lika za novi laptop koji su dobili lenovo idepad S10E i pitam kakav je način plačanja i on kaže prema cijeniku tmobilea, ma super ja sam mislio da imaju cjenik od McDonaldsa xd

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
16 godina
neaktivan
Geek kaže...

Pitam lika za novi laptop koji su dobili lenovo idepad S10E i pitam kakav je način plačanja i on kaže prema cijeniku tmobilea, ma super ja sam mislio da imaju cjenik od McDonaldsa xd

hehe :D
18 godina
neaktivan
Aki kaže...

@ bokizg

To ti je namjerno tak inace. :) "Read the tiny letters."

Legalni pokusaj prevare kak bi se reklo.

da. upravo to. i sto je najljepse, ama bas svi se koriste istim trikom. Flat ovo, flat ono a sitnim slovima pise *ukljuceno XYZ minuta/prometa/poziva*. ono, mislim fuck. to vise nije ni legalni pokusaj prevare. vec cisto laganje.
Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
17 godina

To nije pogeska, oni jednostavno lazu.

17 godina
azriel kaže...

Flat je neograničen promet. Pa da stave flat za lovljenje muha po zidu, to znači da ima neograničen br. muha / pokušaja...
Flat rate == neograničeno
Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
Geek kaže...

Ma malo im je to mutavo! Zašto ser zove simpa internet, a ideš na net preko laptopa?

Prvo što ti padne na pamet simpa internet je da ideš na net preko moba, sve im je pomiješano simpa internet i web'n'walk jedno s drugim mješaju.

Odeš na tmobile simpa korisnici i vidiš da ako nadoplatiš bon od 100kn dobiješ 100MB.... i ja nazovem 0981520 i kažem ženskoj da sam kupio bon od 100kn, i dal će meni automatski doć poruka na mob da sam dobio tih 100MB, i ona kaže da hoće, ako ne da pošaljem poruku na 0330 ili koji je već bio broj.

Ja ono sav sretan ukucambon od 100KN i čekam tih 100MB, nakon nekog vremena nazovem ih i kažem šta sam napravio, i oni mene stave na čekanje i neznaju zašto nisam dobio tih 100MB, da bi mi rekli da ću dobit unutar 24h, ako ne da ih ponovno nazovem.... Sutradan ja opet zovem i javi se neki lik, i opet njemu sve ispričam, naravno stavi te na čekanje i nakon par minuta kaže on da je to za simpa internet kad ideš na net preko USB sticka :S... mislim super....

Dobro aj nema veze bar imam 100KN na računu ako ništa drugo :). Pitam lika za novi laptop koji su dobili lenovo idepad S10E i pitam kakav je način plačanja i on kaže prema cijeniku tmobilea, ma super ja sam mislio da imaju cjenik od McDonaldsa xd

dobio si 100mb, pogledaj stanje racuna kada odsurfas malo, znaci u w'n'w manageru imas ispis spajanja, pogledaj koliko si skinuo i trebalo bi ti otprilike toliko kuna faliti, tj. nadoplatio si 100kn, to ti se pribrojilo na simpa racun, a onda jos 100MB koje ne vidis vec samo trosis, tak je meni bilo, jer ne pise da ces dobit jos 100kn vec 100MB.
17 godina
neaktivan
zlaya77 kaže...
azriel kaže...

nije ti to za mobitele. Dobijes USB Stick koji spojis u racunalo pa preko t-mobile mreze ides na internet (ne preko svog mobitela). ako je dobra pokrivenst 3g mrezom lako ti skines 10gb.
Ispričavam se! Nismo se razumjeli. Mislio sam da je to isključivo mobilni internet, znači unutar mobitela, a ne USB stick! Ako je tako onda je to čisti lopovluk! Strašno! Svakim danom se sve više iznenađujem kako nas svi u državi samo potkradaju.
17 godina
neaktivan
Još uvijek cekam pravi flat..po svemu sudeci cu se jos dobro nacekati...
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crowap kaže...
Još uvijek cekam pravi flat..po svemu sudeci cu se jos dobro nacekati...

Bogme ćeš se načekati! Plač

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice