Suradnja Microsofta i Udruge gradova RH

poruka: 8
|
čitano: 1.097
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Suradnja Microsofta i Udruge gradova RH".
17 godina

To je prava stvar, a ne ona bijeda od Nijemaca i Francuza koji  redom prebacuju gradske uprave na Linux jer im je M$ kao preskup

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U Njemačkoj, Francuskoj..... trenutnno je ozbiljnja gospodarska kriza,

stoga su primorani na besplatna ili manje zahtjevna finacijska rješenja.

Kod nas je blagostanje u svim segmentima društva,

nadam se što većem broju VLK lincenci.

Ah,ah, kakva sreća, stega sve je veća! Al me ovaj čovjek strogo gleda, ovdje mora biti reda. Njegovi mi prsti prijete, ti odavno nisi dijete. O da, ja nisam dijete, tebi moji prsti prijete.

0 0 hvala 0
17 godina

Ma kakvo blagostanje - da možda onih na vrhu, ali većina stanovnika jedva preživljava sa onime što ima, dok manjina uživa i briga ih za potrebe ostalih.

Normalno Microsoft je bolji ali tko ce to na kraju platiti ? Dam se kladaiti da opet oni najsiromašniji.

Ja ne želim nikog flejmati ali ovo stanje u kojem se trenutno Hrvatska nalazi nikako ne možemo nazvati blagostanjem.

Možda nismo upali u toliku krizu ko druge države ali sve je to prividno.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2008 18:05 (Hummer).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Suradnja Microsofta i Udruge gradova RH
Hummer kaže...

Ma kakvo blagostanje - da možda onih na vrhu, ali većina stanovnika jedva preživljava sa onime što ima, dok manjina uživa i briga ih za potrebe ostalih.

Normalno Microsoft je bolji ali tko ce to na kraju platiti ? Dam se kladaiti da opet oni najsiromašniji.

Ja ne želim nikog flejmati ali ovo stanje u kojem se trenutno Hrvatska nalazi nikako ne možemo nazvati blagostanjem.

Možda nismo upali u toliku krizu ko druge države ali sve je to prividno.

17 godina
neaktivan

Zaboravljate isto tako da je održavanje Linux sustava puno skuplje... a da ne govorim o upotrebi.

Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Zaboravljate isto tako da je održavanje Linux sustava puno skuplje... a da ne govorim o upotrebi.

Je, i ja sam to pročitao...na Microsoftovim stranicama ima velik članak o tome.
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
naxeem kaže...

Je, i ja sam to pročitao...na Microsoftovim stranicama ima velik članak o tome.
" Microsoft i partneri također će ponuditi programe edukacije u korištenju sustava za zaposlenike tijela lokalne samouprave, ali i ostale kategorije korisnika, poput socijalno ugroženih građana, dugotrajno nezaposlenih osoba, osoba s posebnim potrebama, hrvatskih ratnih vojnih invalida i slično. "

Ma da, M$ se pretvara iz profitabilne u karitativnu odnosno organizaciju za socijalu i skrb.

Pozdravljavm ovu suradnju, zahvaljujući jednoj sličnoj akciji
posjedujem XP (VLK-legal), Office 2003 i 2007 (VLK-legal).

Hvala, M$

Ah,ah, kakva sreća, stega sve je veća! Al me ovaj čovjek strogo gleda, ovdje mora biti reda. Njegovi mi prsti prijete, ti odavno nisi dijete. O da, ja nisam dijete, tebi moji prsti prijete.
17 godina
protjeran

Zivjela Komunisticka Partija Jugoslavije, Zivio Socializam i Microsoft, Dolje kapitalizam i Linux

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice