Superpametni televizori iz Samsunga

poruka: 34
|
čitano: 8.872
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Superpametni televizori iz Samsunga".
16 godina
neaktivan

Sve 5 samo sto ce cjena bit paprena 2-3k €{#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Superpametni televizori iz Samsunga

najvažnije mi je da to sve mogu komentirat drito na fejsu i twitteru. bez te opcije nema šansone da kupit telkač. {#}

15 godina
neaktivan

totalno nepotrebno, hdmi kabel, plazma TV i to je to :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Uskoro ces i tenesice moc spojit na face -.-
The best way to be boring is to leave nothing out.
14 godina

faking dobra stvar. još malo i nećemo morati kompjutore kupovati

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imam samsung tv sa dlna i nekim internet aplikacijama. znam koliko ovo može biti praktično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

u spoju s PC-em mislim :D

15 godina
goricanec666 kaže...

u spoju s PC-em mislim :D

ali ak imas sve sto se multimedije i interneta tice na tv-u + neki tablet, onda ti pc treba samo za posao.

17 godina
neaktivan

Kad naprave tv koji prikazuje sliku u obliku holograma onda ću si kupit a do tad koristim ovo što imam. Prodaju nam tv koji kao prikazuje 3d sliku a ono skoro nema ništa 3d.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2011 18:49 (vedrann).

1 0 hvala 0
17 godina
zuper kaže...

faking dobra stvar. još malo i nećemo morati kompjutore kupovati

Obican korisnik niti sad ne treba kupit klasican Desktop komp, znaci onaj korisnik koji samo surfa te gleda video na internetu i slicne stvari a ima veci LCD TV. Jedan ovakav Nettop mališan za HTPC ko na linku dole, kojeg pogoni AMD E-350 APU odlicno paše pokraj velikog ekrana zbog svog dizajna troši struje ko Muha bešuman i to je to.{#}

http://www.techpowerup.com/144797/Foxconn-Announces-NT-A3500-Nettop.html

http://www.foxconnchannel.com/product/Barebones/NT-A3500/index.html

http://gadzetomania.pl/images/2011/04/fc.jpg

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan

a di je link?

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sta guraju taj 3d! ja bi i kupio ovakvu telku, ali necu, jer zbog 3d-a je skupa, enormno, a kad mi ne treba {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja bi uzo 3d... iako nisam ljubitelj... al neka, ako je to napredak neka. no...... kad gledam 3d sliku riga mi se, pa nemrem iz zdravstvenih razloga. tako da mirne duše ostajem na 2d

15 godina
neaktivan
hondo kaže...

ja bi uzo 3d... iako nisam ljubitelj... al neka, ako je to napredak neka. no...... kad gledam 3d sliku riga mi se, pa nemrem iz zdravstvenih razloga. tako da mirne duše ostajem na 2d

hahaha, sta ce mi 3d, kad ga samo ljudi sa zdravim ocima vide XD znaci svi oko mene ga ne vide, a meni iskreno ne treba. navodno je vec u dosta velikom stupnju razvoja i u samsungu televizija koja nece trebati naocale za gledanje 3d sadrzaja i moci ce se iz vise kuteva pratiti razliciti programi. znaci ti mozes tekmu mirne duse gledati dok ti zivotna sapatnica gleda Ezela ili Asi XD

15 godina
xyan kaže...
hondo kaže...

hahaha, sta ce mi 3d, kad ga samo ljudi sa zdravim ocima vide XD znaci svi oko mene ga ne vide, a meni iskreno ne treba. navodno je vec u dosta velikom stupnju razvoja i u samsungu televizija koja nece trebati naocale za gledanje 3d sadrzaja i moci ce se iz vise kuteva pratiti razliciti programi. znaci ti mozes tekmu mirne duse gledati dok ti zivotna sapatnica gleda Ezela ili Asi XD

Uzasna ideja. Lakse je imati dva tv-a pa nek gleda ezela u drugoj sobi.
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
xyan kaže...
hondo kaže...

Uzasna ideja. Lakse je imati dva tv-a pa nek gleda ezela u drugoj sobi.

meni je super ideja, pogotovo jer ce to biti moguce gledati iz razlicitih kuteva, tako da ti ne vidis ezela, a ona tekmu XD

17 godina
neaktivan

pa ima već dvije godine za kupit samsung televizor koji se spaja na mrežu lanom ili wifi-jem. samo... wifi dongle mora biti samsungov, kad si na internetu nema šanse da utipkaš onih 140 znakova za brže od pola sata. tipka se uz pomoć daljinskog i biranja slova s tastature prikazane na ekranu gdje su slova poredana abecednim redom. može i snimati na HDD koji je spojen preko USB. samo... snima u formatu koji se gleda samo na TOM televizoru, niti jedan OS ne prepoznaje taj HDD i ne zna se u kojem je formatu. Ima i 3d model. samo...

i još mi na onu stvar ide samsung: na monitor.hru ima reklama za www.samsungnotebooks.hr i kad klikneš na njega dođeš na generičke stranice na kojima od računala ima samo printer, fotić, ali nema nikakvih pc-a, notebooka, laptopa, netbooka, nema ničeg. I kad im ideš pisati možeš im pisati PISMO jer ne znaju za e-mail, ili nazvati na telefon 062 po posebnoj tarifi, a na facebooku imaju samo samsung mobile za hrvatsku. PASMATER I SAMSUNG!

1 0 hvala 0
16 godina
Sale_ds kaže...
Uskoro ces i tenesice moc spojit na face -.-

Pa da. Kada hodaš će, svako malo, na Twitter slati obavijesti gdje se nalaziš{#}

To je sad in, jer mane niš bolje od izležavanja i igranja Farme na telki, a onda za toga pogledaš Farmu na Novoj TV....gdje ćeš bolje :)

17 godina

cijene nema

potrošnja struje? 1 KWh ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xyan kaže...
hondo kaže...

Hm...što se tiče ovog - gledanje različitih programa iz različitih kuteva - meni ovo ne zvuči ok ideja jer - ako su dva izvora slike onda moraju bit i dva izvora zvuka - znači neću moći u miru gledat tekmu jer će se zvukovi oba programa mješati a to je prilično frustrirajuće i nema smisla (no nećemo sad komplicirat i reći da bi u tom slučaju jedna od osoba trebala imati slušalice pa da ovo funkcionira..)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2011 20:25 (Child Of Bodom).
15 godina
neaktivan

jesam ja osmislio ideju/koncept? da jeasm znao bi detalje, a ne ovako da sad idete kenjaviti. ako ste bolji inzenjeri od njih, izvolite

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slušalice??

16 godina
Child Of Bodom kaže...
xyan kaže...
hondo kaže...

Hm...što se tiče ovog - gledanje različitih programa iz različitih kuteva - meni ovo ne zvuči ok ideja jer - ako su dva izvora slike onda moraju bit i dva izvora zvuka - znači neću moći u miru gledat tekmu jer će se zvukovi oba programa mješati a to je prilično frustrirajuće i nema smisla (no nećemo sad komplicirat i reći da bi u tom slučaju jedna od osoba trebala imati slušalice pa da ovo funkcionira..)

Pa za te turske gluposti netrebas zvuk...

:D
16 godina
neaktivan
dadoremix kaže...

cijene nema

potrošnja struje? 1 KWh ?

Evo gledam  model
Samsung UE46D7090

Potrošnja 80 wati dok radi..

Cijena u Njemačkoj 1560 eur. u zadnjih mjesec dana pala 400 eura.

Ako nas sad proguraju u EU bit će easy puknut narudžbu u neki web shop i za 50-60 eur poštarine dobiti istu na vrata.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2011 21:36 (limitedition).
17 godina

Tablet ogromnog displaya skresanih mogucnosti uobicajenog tableta :)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

0 0 hvala 0
17 godina

Da li čita mkv i titlove? Ako ne može čitati mkv i sve vrste titlova, ne valja. Nije da nema uređaja koji to mogu, ali to non stop štopaju namjerno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj Samsung c650 star godinu dana čita mkv i titlove i jos kamaru drugih formata sa hard diska ili kroz mrežu. Kroz mrežu ne rade titlovi sa nekim DLNA serverima (Windows Media Player).

15 godina
dd.inc kaže...

Da li čita mkv i titlove? Ako ne može čitati mkv i sve vrste titlova, ne valja. Nije da nema uređaja koji to mogu, ali to non stop štopaju namjerno.

Samsung b650 kojeg imam vec godinu i pol cita mkv i titlove pa zasto onda ovaj novi ne bi mogao. Jedino ako onemoguce zbog ovih novih video servisa koji se placaju.
17 godina

imam i ja samsung b650 i to mi je vrh televizor... probao sam razne dlna programe ali mi je ovaj njegov samsung pc ipak najbolji...

onaj mezmo mi je nekad znao prekinuti film nakon nekoliko minuta... ja sam se samo zeznuo sto sam skinuo zadnji firmware a kasnije gledam da su ljudi napravili custom firmware i rootali tv i instalirali aplikacije tipa firefox za linux i neku aplikaciju sto snima tv programe na njegovu internu memoriju ili na externi disk ma more tih underground programa su ljudi napravili.....

a onda samsung napravio novi firmware koji je to onemogucio i ja sam ga instalirao i jbg sad.. super su mi i ovi njegovi widgeti i youtube i to ali bih volio da imam i browser da mogu surfati al jbg sad :)

hmmm...

0 0 hvala 0
15 godina
ovajonaj kaže...

imam i ja samsung b650 i to mi je vrh televizor... probao sam razne dlna programe ali mi je ovaj njegov samsung pc ipak najbolji...

onaj mezmo mi je nekad znao prekinuti film nakon nekoliko minuta... ja sam se samo zeznuo sto sam skinuo zadnji firmware a kasnije gledam da su ljudi napravili custom firmware i rootali tv i instalirali aplikacije tipa firefox za linux i neku aplikaciju sto snima tv programe na njegovu internu memoriju ili na externi disk ma more tih underground programa su ljudi napravili.....

a onda samsung napravio novi firmware koji je to onemogucio i ja sam ga instalirao i jbg sad.. super su mi i ovi njegovi widgeti i youtube i to ali bih volio da imam i browser da mogu surfati al jbg sad :)

ak imaš iphone ili android skini si aplikaciju imediashare. streama video, slike, muziku sa moba + jos nekih 20 video servisa tipa youtube, vimeo i slično i radi super sa b650. kod youtube aplikacije na b650 mi smeta što nema hd, ali ako radiš streaming sa podržanih mobitela onda ide u hd-u.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice