Super Talent za USB 3.0

poruka: 6
|
čitano: 1.964
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Super Talent za USB 3.0".
17 godina
Super Talent za USB 3.0

Jako mi se sviđa ovaj USB 3.0 sad će nam USB-ovi biti brzi od mehaničkih diskova , i sad će nam hard disk biti usko grlo pri kopiranjuBelji se još samo da se malo agresivnije počne utor koristit na matičnim pločama a da USB 3.0 uređaji ne budu koštali 5x više...Sad bi trebao mac izbacit prvi komp/laptop koji ima sve utore USB 3.0 pa će se to onda pročut u svim novinama/vijestima i onda će i ostali počet ugrađivat USB 3.0Nevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Super Talent za USB 3.0
Stoja kaže...

Jako mi se sviđa ovaj USB 3.0 sad će nam USB-ovi biti brzi od mehaničkih diskova , i sad će nam hard disk biti usko grlo pri kopiranjuBelji se još samo da se malo agresivnije počne utor koristit na matičnim pločama a da USB 3.0 uređaji ne budu koštali 5x više...Sad bi trebao mac izbacit prvi komp/laptop koji ima sve utore USB 3.0 pa će se to onda pročut u svim novinama/vijestima i onda će i ostali počet ugrađivat USB 3.0Nevinašce

Mac? Mislis Apple. Uostalom trenutno im se to jos ne isplati, tek a kojih 6 mjeseci poslje prvih USB 3.0 uredjaja.

17 godina
bart94 kaže...

Mac? Mislis Apple. Uostalom trenutno im se to jos ne isplati, tek a kojih 6 mjeseci poslje prvih USB 3.0 uredjaja.

Ma da mislio kao da aplle stavi na svoje macove, pa napisao da mac stavi xD uglavnom appleBelji se

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
bart94 kaže...

Ma da mislio kao da aplle stavi na svoje macove, pa napisao da mac stavi xD uglavnom appleBelji se

Kuzim, nea veze.

16 godina
protjeran
Super Talent za USB 3.0

Eh ja sam čekam da apple stavi usb 3.0 i onda ide jedan SSD disk i to ce onda biti stroj za minimalno 5 godina Smijeh živi bili pa vidjeli

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Super Talent za USB 3.0

mislim da se nece jos forsirat usb 3.0, jer je preskup, a opet ce hardovi bit usko grlo racunala. prvo se trebaju ssdovi progurat, onda tek usb 3.0. al njegovu primjenu vidim samo kod memory stickova, npr sta ce mi ogromna brzina na misu i tipkovnici ili printeru, i usb 2.0 bez ikakvog lagga bez poteskoca prenosi sve s misa i tipkovnica na komp.

*n00b us3r*

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice