Sun na prodaju?

poruka: 7
|
čitano: 1.070
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sun na prodaju?".
17 godina
protjeran
Sun na prodaju?

Hoće li Micro$oft kupiti $un?

Java ili .NET?

OpenOffice ili M$ Office?

I MySQL je interesantan konkurent Micro$oftu na području baza, a Sun ga je kupio.

Ne izgleda mi ta kupovina realno, ali bi Linux-aši ostali bez velikog sponzora.

Ali, ono što je Sun Microsystems učinio za svijet otvorenog koda, neće se nikada zaboraviti.

Mislim da taj div ima još života u sebi, ali sa Micro$oftom se nikada ne zna...

Mnoge je firme kupio i rasturio ili priključio programere svom imperiju.

Tako se šuškalo da će kupiti i Linusa Torvaldsa.

Tako se pričalo da će SCO uništiti Linux.

Zato postoje firme kao što je Novell, IBM i Sun, da se takve stvari ne dogode...

Jer ovaj svijet treba kompjutere bez dominacije Micro$ofta, gdje vlada sloboda koju linux donosi.

Nikola Tesla and My Thoughts: http://free-ri.htnet.hr/Branko/index.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sun na prodaju?

D.G. je napisao vijest više srcem nego logikom.

Po ovome što analitičari savjetuju dalo bi se izvesti  zaključak kako se smatra da je ovo

najniže što će Sun pasti a ne da je ovo kraj tvrtke. 

Kada se pretpostavlja da će tvrtka propasti ne savjetuje se kupovina njezinih dionica osim ako se pretpostavlja likvidacija ( što

je sa tvrtkom Sunovih dimenzija gotovo nemoguće ).

Optimističan sam oko Suna i mislim da ima dobre ideje koje mu osiguravaju rast vrijednosti!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sun na prodaju?

Nije li PBZ nedavno ugradio SUN-ove servere u virtualizacijsko okružje?

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sun na prodaju?

Od kud ti ta glupa informacija?

17 godina
neaktivan
krt kaže...

Od kud ti ta glupa informacija?

Pa nije informacija, već radije zaključak na osnovi ostalih informacija. I nije glup, već pogrešan. (Objašnjenje razlike potraži u rječniku).

Provjerio sam naknadno i radi se o Raiffeisen Bank Austria koja je ugradila Microsoftovo rješenje (vjerojatno na HP-ovim Blade serverima) za virtualizaciju.
Pogrešan zaključak sam temeljio na informaciji da su serveri jedne druge banke na Sunovim rješenjima i na točnoj informaciji da je Sun nedavno predstavio svoje rješenje upravo za virtualizaciju desktopa u suradnji s VMWareom.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan

Znaci od RBA i HP-a si dosao do PBZ-a i SUN-a... pa fino ti to povezujes :-)  Ovo je vec valjda treci put da sudjelujem u diskusiji sa tobom, i svaki put ispadne da trakeljas gluposti.. Ajd radje poradi na kvaliteti postova, a ne na kvantiteti...

p.s.

PBZ vrti svoju virtualizaciju na HP-ovim bladeovima sa AMD procesorima, a na SUN-u vrte samo Reuters.

17 godina
neaktivan
krt kaže...

Znaci od RBA i HP-a si dosao do PBZ-a i SUN-a... pa fino ti to povezujes :-)  Ovo je vec valjda treci put da sudjelujem u diskusiji sa tobom, i svaki put ispadne da trakeljas gluposti.. Ajd radje poradi na kvaliteti postova, a ne na kvantiteti...

p.s.

PBZ vrti svoju virtualizaciju na HP-ovim bladeovima sa AMD procesorima, a na SUN-u vrte samo Reuters.

To se zove pretpostavka na osnovu polovičnih informacija. Ime banke je sasvim nebitno. Već sam rekao da je zaključak bio pogrešan u imenu banke i provideru tehnologije.
Kao što se vidi iz napisanog, činjenica je da je banka X uvela virtualizaciju na tehnologiji Y i da je Sun nedavno spominjan baš u vezi virtualizacije.

Što se tvojih diskusija tiče, dopusti da citiram jedan tvoj post koji čisto definira tvoju inteligenciju: "Ajme koji si ti njub!!! Mozes staviti DX10 na XP, progooglaj malo po netu.."

Valjda si mislio na ovo: Alky Project

Ukratko, rekompajliranje shadera u nativni kod za izvršavanje na CPU-u. Nauči razliku između nativnog kôda koji se izvršava na CPU-u i shaderima koji se izvršavaju na grafičkom hardveru. Nažalost ni u softverskoj emulaciji nisu uspjeli pokrenuti ništa više od dva tech-demoa.

Meni dosta. Ti se možeš nastaviti svađati i vrebati po forumu. Lijepi pozdrav.:)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice